Výjimečná situace

Polná zažila o pouti dopravní kolaps, neboť nebylo kde parkovat. Deset či víc tisíc návštěvníků by ale dopravně rozložilo jakékoliv město včetně Jihlavy. Co s tím? Město se na nával, který je každoroční, musí lépe připravit. Například zřízením záchytných parkovišť, jak po pouti přiznal polenský starosta. Přesto by ani dalších sto dvě stě parkovacích míst nestačilo a řidiči by stáli, kde se dá. Je poté namístě vytahování pokutových bloků? Ano i ne. Dle moudrého úsloví: případ od případu. Parkování patří k těm nejméně nebezpečným přestupkům. Na poutích se objevují mnohem nebezpečnější kapsáři, skořápkáři, podvodníci a zloději. Nebylo by dobré mnohem více se zaměřit na ně než na špatně stojící motoristy? Pouť v Polné je z mnoha důvodů výjimečná. A výjimečné situace očekávají výjimečná řešení. Třeba v menší „pozornosti“ policistů vůči zoufalým řidičům.

2 Responses to “Výjimečná situace”

  1. Daňový soumar napsal:

    Pane Klukan udělejte si něco s těmi diskusemi. Svědčí to jen o naprosté neprofesionalitě a nedělá to JL dobrý obraz. Pokud tomu spamu neumí Váš admin zabránit či to neumí použitá technologie, tak je radši zrušte.

  2. Jiří Simon napsal:

    Koukám Daňový soumare že tvůj příspěvek zabral? Blahopřejí!!! Teď se bude moc zase projevit pan Beran, ty jeho slinty byli špatně dohledatelné!!!!!!!!

Leave a Reply