Co s těmi chodníky?

Za uklizené chodníky by měly zodpovídat obce. Ty se tomu brání. Zvláště města, kde jsou kilometry chodníků. Kde brát tolik peněz na úklid? A je vůbec možné v jeden čas zajistit čistotu v celém městě? Vždyť to nedokážou ani cestáři! Když pořádně sněží a fučí, silnice se za pluhem zamete během pár minut. A nepomůže ani deset sypačů navíc. V jeden čas zkrátka vše uklidit nelze. Ale o čistý chodník až tak nejde, spíš o to, kdo ponese odpovědnost při nějakém úrazu.
Přesto je „zákon“ o chodnících správný. Hájíme-­li soukromé vlastnictví, musíme je ctít do důsledku. Jen vlastník se má starat o svůj majetek. Přehazování odpovědnosti na někoho jiného je nesmyslem. Až zbabělým.

3 Responses to “Co s těmi chodníky?”

  1. hugo chávez napsal:

    Důležitější je protikomunistický odboj ,aby nám nevyhasl a to že ČEZEXhejtman si už všiml krize.

  2. Alena Drštičková napsal:

    Dobrý den, sice jsme dnes spolu mluvili tel., ale stejně mi to nedá, abych vás ještě jednou nepoprosila o účast na zítřejší schůzi s ředitelem ICSS p. Nechvátalem, ohledně vypovězení smlouvy o dodání obědů z důvodů, kdy uživatelé nevyužívají dalších služeb.Nebudu vás ovlivňovat svým názorem, ale osobní zkušenosti s uživateli DPS i zaměstnanci ICSS a následně i setkání na schůzi zvýšení nájmu s p. Nechvátalem, nechápu proč a jak dlouho, takový člověk může pracovat v soc. službách?!? A dovolání prý není. Opravdu je mi těch lidí líto a nespravedlnost mě dost vytáčí. Kdyby mi mělo jenom trošku pomoct k tomu, aby zítra se zúčastnil někdo z jihl. novin a nezaujatě, objektivně napsal článek, tak vás o to moc prosím trošku i ze známosti / vyslyšel jste mě už jednou – prodej bytů do os.vl.,Motorpal/ , znala jsem vašeho tatínka a velice jsem si ho vážila, to vám opravdu píšu jen proto, že bych ráda pomohla. Mějte se hezky, hodně zdraví vám a vašim blízkým, zdraví Drštičková Alena, Telečská 9, Jihlava

  3. hugo chávez napsal:

    Tak jsem se milý Klukane právě pobavil u sloupku o mzdách na krajském úřadě.Takže za:
    A) CO TO PROBOHA JE ZASE ZA NOVÝ VÝMYSL REGISTRAČNÍ POPLATKY ?????Není to pomotáno tžeba s REGULAČNÍMI POKLADNAMI ?
    B) Jak jste přišel na to , že kraj musí vydávat nějakých 80 mega z rozpočtu,ještě navíc naspořených úporně bývalým ČEZhejtmanem ? Pokud vím kraj vrací poplatky ,které lidé platí,čiliže 30-30=0, proč by proboha někdo musel sahat na krajský rozpočet ? Ledaže by bývalé vedení kraje s poplatky počítalo na mzdy úředníků,jak tak nějak naznačujete a současné vedení ty prachy radši nechalo lidem.
    C) Je faktotum,že příjmy kraje klesnou o 80 milionů ,ale za EXČEZhejtmana Vystrčila klesly taky o 42 milionů,protože je dostal ČEZ,i když chápu,že je to společnost chudá, potácející se nad propastí,vlastně ze svých zisků dotující odběratele.
    D) Pročpak jakožto HLÍDACÍ PES DEMOKRACIE (novinář), nenapíšete taky o trafice EXČEZhejtmana,kterou uchystal sám sobě,když Vás tak rozčilují prebendy komunistů za předsednictví výborů.Nebo štěkáte jen na jednu stranu ?Nebo jen za jednu stranu ?
    Pište dál milý Klukane , neumdlévejte, vše je tak nádherně uvědomělé a legraciózností se pomalu začínáte přibližovat Vasylu Biĺakovi.

Leave a Reply