Prázdniny

Prázdniny ­ – vagace ­ jsou opět po roce tady. Tentokrát pro mnohé občany ovšem nezačaly nejlépe. Velká voda si opět vyžádala svoji daň. Mnohým rodinám „zbyl“ jen holý život, někteří lidé ztratili i ten. Příroda ukázala opět své zuby. Věřím, že solidarita lidí a institucí opět zapracuje a zmírní bolest postižených povodněmi.

Opět je zde doba dovolených a reklamy nás lákají na nejluxusnější exotickou dovolenou za nejlepší ceny. Reklama nás spaluje a jaksi zapomíná, že mnozí z nás mají jiné starosti, a to je ani nemusela vyplavit voda. Ekonomická krize také vybírá svoji daň. Když přijdete o práci a máte hypotéku, tak vám na dovolenou moc nezbude.

Průzkumy pohotově mluví o tom, že si Češi letos budou více užívat dovolenou v tuzemsku. A politici říkají: Volte nás a budete se mít dobře. Banky a různé firmy nabízejí úvěry na vše za minimální splátky a poté probíhají exekuce na majetek, protože ty výhodné úvěry nebyly až tak výhodné. A prázdniny nám začínají… Nebo vagace?

5 Responses to “Prázdniny”

  1. Hugo Chávez napsal:

    Jenom na těch 530 miliard státního dluhu ze špatné privatizace ne a ne žádná exekuce dojít.

  2. Ota napsal:

    Hugo, už váš nick napovídá něco o vaší socialistické mentalitě a menší přemýšlivosti….

  3. bramborák napsal:

    Souhlasím s Otou. Chávezi jdi prudit s komoušskejma kecama do Halo novin.

  4. Svatopluk Beran napsal:

    Jasně, souhlasím s Otou a bramborákem. Hugo nepruď a nenarušuj kontinuitu demokratického rozkrádání strany hradního pána i některých dalších, včas pochopivších. Když budeš chytrej a vstoupíš neohroženě do správného proudu, budeš i ty odměněn. 🙂

  5. Ladic napsal:

    berane, ty kolaborante, ty by jsi měl všechno hlásit, jinak se dopouštíš trastného činu….jo, už umíš česky?

Leave a Reply