Legální prostor

Krajské město stálo v tomto roce odstranění činnosti sprejerů na fasádách budov 160 tisíc. A nervy a rozčilování. Jak ale podotkl zastupitel Marek Hovorka, sprejerství je součástí naší kultury. V krátkém příspěvku však už nemohl rozvinout, že stříkance mohou být kulturou, ale také nemusí.

Vždy by však mělo záležet na tom, zda své umělecké dílo vystavím v legálním prostoru. Pokud by to bylo jedno, mohl bych, dovedeno do extrému, někomu pomalovat přední sklo cizího auta. A majitele vozu, který by mou „malbu“ odstranil, ještě zažaloval, že zničil kulturní dílo. Vnímáte tu absurditu?

4 Responses to “Legální prostor”

  1. jojo napsal:

    No ,jelikož 160 000 není ani celý plat jednoho blbýho ouřady k ničemu,nevím proč se o těch sprejerech tak hysterčí. Byl jsem namagistrátě v tomto týdnu i na dalším „ouřadě“ a dvě třetiny oisazenstva tam byly zbytečné možná , třetina určitě.A těch papírohovadin,co dokážou vymyslet,aby člověku znepříjemnili život. Zlatý sprejeři. Proč někdy pane Klukane nenapíšete něco o blbejch ,nafoukanejch,arogantních ouřadech ?

  2. discovery napsal:

    Tobě taky patří nafackovat ! Pošlu na Tebe pana ministra. Ty jeden jojo.

  3. Venca napsal:

    Pokud je sprejerství něčí kultura,budiž. Ale ať si každej čmárá po svým.

  4. XXXXX napsal:

    Venca: Trefa

Leave a Reply