O spalovně odpadků je už rozhodnuto

 Ohledně stavby spalovny se v Jihlavě hraje pěkné divadýlko.  Občané-diváci žijí v iluzi, že děj se teprve tvoří, jenže scénář už je dávno napsaný a závěr hry předem daný.

První část už máme za sebou. V ní bylo potřeba postavit problém tak, aby spalovna odpadků vyšla jako nejlepší řešení.Výsledkem je ISNOV v podobě jak byl předložen občanům coby “ hotová věc “ .

.

http://www.jihlavske-listy.cz/radnicni_noviny/clanky/jr/2012-03/aktuality_01.pdf

(všimněte si té adresy!)

Dále bylo potřeba vytvořit iluzi, že si k tomu mají občané Jihlavy možnost říct své. A vskutku, iluze byla vytvořena. Za vydatného přispění Novin Kraj Vysočina, Novin Jihlavské Radnice a Jihlavských listů.

Nyní je potřeba obhájit umístění spalovny na předem vybraném místě.

Ve hře jsou údajně tři možné lokality. Překladiště Pávov, Pístov-psinec a Bedřichov. První dvě si rovnou můžete škrtnout, ty poslouží jen jako argument pánů radních.

Zanedlouho si tak budeme všichni moct v některém z výše uvedených a radnici nakloněných periodik přečíst články o tom, kterak páni radní berou ohled na přání občanů města: Hleďte! Ant. Důl předložil petici a spalovna tam nebude! (Zavřou ústa panu Perničkovi)

Páni radní budou  smýšlet i ekologicky. Budou brát ohled i na nějaké ty žáby a spalovna odpadků na Pístově nebude! (zavřou pusu i Arnice)

Ale protože Kronospan prostě nesmrdí  (podle studie samotného Kronospanu), tak je vlastě taky v pořádku tam postavit ještě spalovnu odpadků z celého kraje – protože ta prý taky nesmrdí.

2 Responses to “O spalovně odpadků je už rozhodnuto”

  1. XXXXX napsal:

    Ty už běž se spalovnou do řiti. To není zádný problém, tohle je problém –

    „My muslimové nemáme pro vás nevěřící a váš životní styl ani špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené tomu vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat,“

    Týká se to momentálních nepokojů v Belgii, těmito výroky belgičany častuje nějaká přistěhovalecká černá huba z tunisu nebo odkud. Tohle je opravdový problém v době různejch cikánomilů a zastánců černejch tlam z Afriky, z toho je třeba si urychleně vzít ponaučení a postavit se k imigrantům velmi tvrdě dřív než bude pozdě. A ne nějaká spalovna.

  2. Venca napsal:

    Teda řešit problém černých tlam u spalovny ….. :DDD
    Ale pokud půjdeme s dobou a bude to na bioplyn,mohly by na to být i dotace z Bruselu.

Leave a Reply