Byl Kalousek skutečně otráven novičokem?

Byli jsme v poslední svědky hned dvou bezmála zázraků. Skripal přežil útok jedem, který nikdo jiný ještě nepřežil, a novinář Babčenko ožil okamžitě po oficiálním oznámení, že byl zabit.

Jak se říká: bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo tak trapné a nebezpečné.

Jen pár lidí – naštěstí včetně prezidenta – si trouflo postavit se k těmto podivným kauzám čelem a ptát se po důkazech. Okamžitě byli obviněni ze všech zločinů, co si jen člověk dokáže představit.

Do kampaně proti M. Zemanovi se, jako obvykle, zapojil univerzální a břitký rétor ing. Kalousek. Po shlédnutí jeho vystoupení v ČT jsem si uvědomil, že i on se možná stal obětí útoku nervově paralytickými jedy.

Posuďte sami po shlédnutí jeho vystoupení. Naprostá neschopnost věcně odpovídat, třes rukou, rudé tváře, neustále grimasy. Vzhledem k tomu, že se u ing. Kalouska nedá předpokládat, že by byl opilý, i vzhledem k tomu, že jsme podle jeho slov obklopeni agenty, se mi zdá celkem pravděpodobné, že i on se stal terčem útoku. Důkazy sice nemám, ale prosím vás, k čemu důkazy.

13 Responses to “Byl Kalousek skutečně otráven novičokem?”

  1. Zdeněk Gryc napsal:

    „Jen pár lidí – naštěstí včetně prezidenta“

    Po 1. volbě, v kapli sv. Václava nebyli otráveni Novičokem.
    Podle oficiálního sdělení šlo pouze o virózu, že ?

  2. Jan P. napsal:

    Dokumentovat Zemanovy výroky by především měl někdo úplně jiný než Kalouskův blok. Ostatně i díky němu je Zeman pořád tak populární.

    Jiří Pehe@
    Vojtěch Filip: „Chtěli pomlouvat Zemana, tak jsme schůzi o novičoku zablokovali.“ Ano, k dokumentování otřesných výroků pana prezidenta už snad ani není schůze PS třeba. Dokumentují se denně v přímém přenosu, a pokud vám to nestačí, lze si dát každý čtvrtek nášup v TV Barrandov.

    Vraždy novinářů nelze posuzovat podle ideologického klíče | 1. 6. 2018 | Daniel Veselý | Britské listy

  3. Svatopluk Beran napsal:

    Jednostraně zaslepenej praktikující hlupák u moci, tak to je zaděláno na mezistátní průser pořád.

    Vládní drama na letišti. Kalousek nechal blokovat ruské letadlo cisternou.

    https://www.lidovky.cz/vladni-drama-na-letisti-kalousek-nechal-blokovat-ruske-letadlo-cisternou-1l2-/zpravy-domov.aspx?c=A130526_163020_ln_domov_mpr

  4. Zdeněk Gryc napsal:

    Říká se, že kdo hledá, ten najde. V tomhle případě to ale evidentně neplatí. Od února roku 2015 hledal mluvčí Hradu Jiří Ovčáček článek s názvem „Hitler je gentleman“, který Miloš Zeman zmínil v projevu k výročí konce holokaustu. Jeho autorství hlava státu přisoudila novináři Ferdinandu Peroutkovi. Zeman tvrdí, že text viděl v časopise Přítomnost „vlevo dole”. Podle historiků ale takový článek neexistuje. Vnučka Ferdinanda Peroutky Terezie Kaslová se dlouhodobě domáhá omluvy. Nejvyšší soud teď celou kauzu vrátil na začátek.

    Změní Peroutkova vnučka soudní strategii? A omluví se někdy prezident?

    Papež je neomylný, ale jenom ve věcech církevních, že ?

  5. Fejinka napsal:

    Po internetu koluje již delší dobu údajný článek z tohoto časopisu a zatím jsem nikde neviděl, že by to někdo neokomentoval, zda je to fotomontáž či, jak se dnes říká, fake news nebo hoax. Nikdo se k tomu zkrátka nevyjadřuje, třeba nečtu ten správný tisk.
    A ta vnučka také není svatá, nemá „čistý rejstřík“, nemyslím trestů…oficiálně se o tom mlčí, takže nechme „na hlavě“
    A novičok? Jak se ukazuje, tak to byla pěkná bouda. Nic se řádně neprokázalo a určitě neprokáže. Kdyby to byl opravdu novičok, tak ti dva postižení jsou už dávno někde nahoře, řada odborníků to jasně řekla.
    A k Zemanovi, přestože mám k němu některé výtky – např. mise, jmenování zbytečných generálů, tak je to člověk na správném místě, kašparů před ním bylo dost, kteří nadělali daleko větší , hlavně ekonomické, neodpustitelné chyby.

  6. Jan P. napsal:

    „Zeman znovu jmenoval Babiše premiérem.“

    Nevím no. Putin s Medveděvem se aspoň střídají.

  7. Berka napsal:

    Pane Jane P. – raději to nepřivolávejte. 🙂

    Až Zemanovi skončí funkce prezidenta (ať už řádně, či biologicky) a Babiš se rozhodne ho nahradit, tak bohužel věřím že s pár pytli koblih to hravě dokáže…

  8. Fejinka napsal:

    Já bych tam docela rád viděl Soukupa z TV Barrandov…? To by byl mazec…kavárníků a sluníčkářů

  9. Daňový soumar napsal:

    Uměním kremlobotů a kleptokratů je kdykoli a cokoli obalit jakoukoli lží.
    k BOPU :
    Po sametové revoluci došlo k přejmenování závodu z budovatelského názvu Závody Gustava Klimenta na název Obuvnický průmysl Svit, a. s. BOPO, odštěpný závod Třebíč. Změna názvu byla aplikována od 1. ledna roku 1991. BOPO, svého času druhým největším výrobcem obuvi (největším výrobcem byl Svit a.s.Zlín) ve střední Evropě, zaměstnávající až 5000 lidí,zastavilo výrobu v roce 2000. Důvodem byla sílící konkurence z východu. V areálu dnes působí společnost Selva Shoes, která zaměstnala část bývalých zaměstnanců. a v Česku prodává obuv pod značkou Olang. Na tradiční punčochárenskou výrobu též navázala společnost TREPON.
    U Modety to bylo obdobné. Tato „pletařská“ firma nemohla v záplavě levné konkurence z východu přežít (vivat obchody s Čínou). Fantaskmagorické pohádky o tom, že by to rus kupoval jsou jen ze sféry kdyby byly v prdeli ryby ….

  10. VladimírV napsal:

    Pane Daňový soumare,

    Ano to jsou nezvratitelné údaje. Až na důvod pádu BOPO a připomenutí výrobce punčoch, bývalý podnik Elitex Třebíč a třeba i Západomoravských strojíren.

    Žádné kdyby. Pádem železné opony se obchod Ruska v automaticky nenasměroval na východ. To se nedělo ani za hluboké totality. Když šlo o kšeft. tak se prodávalo např. jägrovo prádlo z Pleasu v Lukách bundeswehru. Naše země je totiž historicky předurčena k vývozu, a to kvůli umu našich lidí.

    Je třeba jemně připomenout chování potentátů zmíněných jihlavských podniků. Okamžitě ostentativně zahazovali stranické legitimace a podniky, které řídili, když jim byly nedostupné k tunelování (pokud to stihli), tak ukradené.

    Bohužel, v tomto případě krtek ke kalhotám nepříšel, ale přišel o ně. Obhajovat změnu režimu, s tím nemám problém, ale slepě obhajovat ty, kteří „pochopili dobu“ a s využitím revolučního poblouznění národa naši zemičku pořádně podojili, to může snad jen cynik.

  11. Fejinka napsal:

    Vláďo, naprostý souhlas. Ukázalo se, že mnoho našich lidí ať už z vedoucích pozic státu a podniků se ukázalo v „pravém světle“ a následky vidíme denně. V opravdové demokracii by takoví lidé, kteří by prodali i svou matku , dávno skončili, jak se lidově říká, v teplácích, ale žijeme v Česku a my je ještě oslavujeme.

  12. Svatopluk Beran napsal:

    V podstatě bylo světovému centrálnímu systému bank založenému na cílené dvou procentní inflaci s navázanými komerčními bankami, které přes dluhy řeší tuto situaci jedno, kdo rozrade naši či jinou východoevropskou zemi. Cílem bylo a je vytvořit nikdy nesplatitelný dluh, (který nesmí přesáhnout rozumnou hranici životnosti zlatých slepic) a jenž zajišťuje určité skupině občanů této planety nekonečný příjem pro ně a jejich potomstvo. Princip stále se otáčející ekonomiky je vymyšlený celkem chytře, problém podle mne je v tom že by měl fungovat pro všechny zůčastněné vyrovnanějším způsobem. To však není cílem tohoto záměru.

  13. Zdeněk Gryc napsal:

    Jihlava je nejen město, ale i kraj Vysočina.

    Ten by neměl své odpadky exportovat.

    Je věcí ekologie a ekonomiky spalovat odpadky v místě.

    Včera šel na Hradě s pálením odpadků „in situ“,
    před televisními kamerami příkladem president Zeman.

    No nemajíce Hrad, nemusíme odpadky pálit zrovna na náměstí.
    Doporučuji k pozornosti článek v JL + komentáře:

    „Kam s odpady? Bez spalovny to asi nepůjde.“
    Nemyslím tím Kalouska, ba ani zasloužilého a stranou v roce 1968 prověřeného člena,

    soudruha presidenta, že ?

Leave a Reply