Uragán

Nová koalice vzala nekonečné rozhodování o opravě–rekonstrukci-stavbě zimáku opravdu útokem. Na svém prvním zasedání zrušili, co bylo dohodnuto, a rozhodli o novém směru. Zimák zbourat, a na stejném místě postavit nový. Zastupitelé tak vše minulé převálcovali a řekli: konec úvah o hale na zelené louce či postupné opravě!

Co to znamená? Že rok, dva, tři (?) nebude mít Dukla Jihlava kde hrát a trénovat, a dukelská mládež včetně krasobruslařů jakbysmet. Za hokejisty budeme jezdit mimo Jihlavu; do Brodu, do Pardubic?

Další argumenty o nedostatečném parkování, složitosti výstavby, výkupu části budov u zimáku, kácení stromů nebo odporu lidí, pak koalice smetla slovy: Vše vyřešíme! Trochu to připomnělo heslo hnutí ANO: My makáme!

My už ale víme, že to jsou jen hesla. Vše může být příště zase jinak.

2 Responses to “Uragán”

  1. VladimírV napsal:

    První vyhrání z kapsy vyhání.

  2. Jan P. napsal:

    K velké investici města(nová vybraná varianta HZS) do 750 milionů korun by měli mít podle mého možnost se taky vyjádřit občané města v referendu.Nejsilnější vládní strana ve městě politické hnutí Fórum Jihlava, které před volbami o sobě prohlašovalo,že bude vždy hájit zájmy občanské společnost měli jejich zastupitelé s takovou iniciativou přijít. Nic takového se nestalo.Bylo jistě naivní něco takového od nich očekávat.
    FJ zastává stejnou filosofii jako přátelé tzv.starých pořádků proti kterým se tak pokrytecky vymezovalo. V období mezi volbami nám do toho občané města prostě kecat nebudou.My víme nejlépe,co je pro město dobrý.Počkejte si na příští volby a rozhodněte jinak. Nebo se k nám přijďte vykecat.My vás rádi vyslechneme,ale to je tak asi všechno,co vám dovolíme. Kde jsou Piráti a Zelení s prosazováním nástrojů přímé demokracie ve městě ?
    Vůbec se nedivím těm více jak 60 procentům nevoličů v Jihlavě. V komunálních politice v Jihlavě není komu věřit,pokud nepatří k tvrdému voličskému jádru a nechcete být za užitečného idiota…

Leave a Reply