Vynalézavé, předvolební, dosti hnusné strašidlo.

Kondenzované 2 stránkové provolání protievropské nenávisti,
dnes v dopisní schránce, bez podpisu autora!

Dříve se v rámci voleb spíše slibovalo,
dneska se nenávidí.
Hitlerovi se protižidovská nenávistná propaganda povedla.
Strach a nenávist je účinějším trikem, než slib.
Plamená výzva je určena té části veřejnosti, tedy voličům,
o kterých se již v roce 1992 zmínil Zeman.

„Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt… Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.“
Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.

Praktickou ukázkou kam vede nenávist je story pana Baldy,
druhdy angažovaného u pultíku SPD.
Převzato:
„Od minulého týdne českými médii a internetem rezonuje případ Jaromíra Baldy. Jednasedmdesátiletý důchodce, který v roce 2017 záměrně způsobil nehodu dvou vlaků, aby u lidí vyvolal strach z migrantů a muslimů, byl toto pondělí nepravomocně odsouzen ke čtyřem letům vězení.
Během soudu, kdy se k činu sám Balda přiznal, vyplouvaly na veřejnost další detaily související s případem. Některé pořádně děsivé, jako telefonický rozhovor s okresní koordinátorkou SPD Blankou Vaňkovou, kde Balda barvitě mluví třeba o likvidaci žen v „arabských kutnách“ a házení novorozeňat do kanálu. Jiné naopak spíše absurdně úsměvné, jako falešné letáky záměrně psané špatnou češtinou, které Balda nechával na místech nehod. Případně chvíle, kdy se Balda u soudu nepřímo přirovnal k Janu Palachovi.“

19 Responses to “Vynalézavé, předvolební, dosti hnusné strašidlo.”

  1. Jan P. napsal:

    A tohle by Vás mohlo,pane Gryci zajímat.

    Dominik Duka o Halíkovi, komunistech i o zdanění náhrad církevních restitucí/ Hlídací pes pokřtí novou knihu Obchodníci se strachem o populismu.
    V tom rozhovoru je ukryto mnoho perel, nejen ten výpad proti liberální demokracii. Hlavně to, že emoce prý vedou k totalitě – a zároveň je dobře, že Piťha používá emoce. A konečně Dominik Duka taky přiznává, že je politik…
    15. května 2019/Hlídací Pes/Ve jménu liberální demokracie tu menšina utlačuje většinu, říká kardinál Duka

    V rámci #NormalizaceNenávisti vydává Deník Referendum finální texty: Rozkol mezi srdcaři v moravskoslezské SPD: Zase jde o peníze
    Pod záštitou poslance a předsedy STAN Víta Rakušana a pirátského poslance Radka Holomčíka se v úterý 21. května 2019 uskuteční v Poslanecké sněmovně seminář Normalizace nenávisti: Proč se tu stalo normálním projevovat nenávist k odlišným lidem. Seminář uzavře novinářský projekt Deníku Referendum, v jehož rámci od loňského roku vycházely reportáže a analýzy zabývající se sesuvem české politické kultury po tak zvané uprchlické krizi.

  2. Zdeněk Gryc napsal:

    Dik, opravdu zajímavé:

    „Proč se tu stalo normálním projevovat nenávist k odlišným lidem.“

  3. Svatopluk Beran napsal:

    Pane Gryc nebudete tomu věřit, ale tato nenávist proti jinak vyhlížejícím lidem a to ať už národnostně, rasově, velikostí, zdravotním stavem či jakkoliv jinak je v lidech zabudována odjakživa a je podle mne přirozenáý. Je tudíž vnitřní morální silou každého z nás tyto pudy, když už na nás netlačí společnost, sám v sobě odhalovat a potlačovat. Za vlády jedné strany, kdy byla tato přirozenost cíleně korigována a minimalizována, krom rozlišování chudý – bohatý, byla sametovou revolucí opět uvolněna. Teď, se již každý sám může svobodně projevovat tak jak to cítí. Řekl bych, že ten otrokářský pohled, na němž vedle stříbra vyrostl náš český přemyslovský stát, je z nás stále silně cítit.

  4. Dvořák napsal:

    Sluníčka a vítači budou mít seminář. Nenávist není vrozená,tu si vypěstujete na základě životních zkušeností. Krtek prý je užitečný živočich,ale na zahradě ho nikdo mít nechce.

  5. Zdeněk Gryc napsal:

    Pane Beran,
    nemám problém tomu uvěřit.
    Opakem nenávisti je tolerance a laskavost.

    Obávám se, že nemám velký nadhled a beru osobnosti tak, jak jsem je poznal.
    V Jihlavě je to archivář a ředitel musea PhDr. František Hoffmann
    V Brně je to autor moravských nemocnic, profesor Bedřich Rozehnal
    Hoffmanna z Jihlavy vyhnali, Rozehnala zavřeli.

    Nenávistný příbalový leták k volebnímu plakátku SPD,
    je důvod pro tento blog.

  6. blade napsal:

    Nejen pro architekty:
    Pravda, lži a polopravdy…PhDr.Jiří Hejlek, katedra filozofie 20.3.2019 Pardubice
    https://youtu.be/xJnp_Ddrv_8
    Výborných a poučných 15 minut o různých mediálních praktikách zejména alá ČT

  7. Dvořák napsal:

    Blade- Hejlek asi dostane nějakou nálepku od čt a vy obsáhlý elaborát od architekta.

  8. Zdeněk Gryc napsal:

    Vynalézavé, předvolební, dosti hnusné strašidlo.
    Je nadpis tohoto blogu.

    Dnešní pokračování v dopisních schránkách:
    „Nezávislé noviny“ SPD vyrobené v počtu 3 000 000
    Agresivním kompilát SPD s nadpisem:

    „EVROPSKÁ UNIE NÁS NUTÍ JÍST ZKAŽENÉ MASO A NEKVALITNÍ POTRAVINY“
    Ilustrované morbidním přehlídkou prasečích mrtvol v ruce bílého strašidla se znakem EU.

    Jsou děsivým dokladem toho, kam až dokáže zajít boj o moc,
    politický nevkus, lež a darebáctví v politice.

  9. Jan P. napsal:

    Taky jsem našel ve schránce volební noviny SPD. Tak jsem je vzal a odnesl do popelnice s papírem. A totéž doporučuji udělat každému. Lež vedle lži. Strašná žumpa.

    Bývalý ministr,ředitel nemocnice a kapacita. A tak dobrý psychiatr,že se z oddanosti ke svému povolání sám zbláznil…
    SPD tvrdí, že se muslimové v Česku chtějí vyzbrojit.
    „Žádného ozbrojeného muslima neznám,“ říká k tomu Ivan David. „Nemohu ověřovat každou jednotlivost, co se objeví ve volebních novinách. Předpokládám, že ten, kdo to napsal, to ověřené má.“
    video.aktualne.cz/dvtv/ozbrojeni…

  10. blade napsal:

    Zeman na ČT 6/2018 „…já jsem zastáncem protiimigrační politiky a velmi mě potěšilo, že nedávno i pan Babiš se prohlásil za evropského lídra protiimigrační politiky. A mít ve vládě jako ministra zahraničí sluníčkáře by bylo popřením těchto našich prohlášení i prohlášení vlády.“

    Sluníčkář se nezrodí jen tak. Je to delší vývojový proces, který se skládá z několika fází.

    1. Fáze – Hledání sebe sama
    Člověk se potuluje v přírodě. Dává kolouškům do krmelců sůl. Píše poezii. Klade si existenční otázky. Promlouvá se stromy, kupuje bezdomovcům víno. Neví, co se životem. Má pocit, že jediná cesta k osvícení vede přes dobro.

    2. Fáze – Spouštěč
    A je to tu. Do Evropy se hrnou davy zbídačených uprchlíků, kteří potřebují pomoc. Přichází první akutní otrava solidaritou. Konečně je to tu. Celý život na to čekal. Nyní může nechat vyplout na povrch všechno to dobro, které v sobě ukrývá.

    3. Fáze – Vítání
    S nasazením a entusiasmem jemu vlastním píše doma po nocích v pracovně pod obrazem Václava Havla nápisy na transparenty typu „Vítejte přátelé“ nebo „Už na vás čekáme“. Nemůže se dočkat, až první zbědovaný černoušek překročí hranice státu a on mu potřese rukou, poplácá ho po zádech a nabídne mu svou manželku na sex.

    4. Fáze – Neziskovka
    Logický krok každého začínajícího sluníčkáře je buď založit anebo se alespoň připojit k nějaké neziskovce. Neziskovka je vrchol humanity a spojuje dobré lidi za účelem udělat svět lepším místem pro všechny.

    5. Fáze – Rozčarování
    Sluníčkář se cítí sklesle poté, co zjistil, že k nám žádní imigranti nechtějí. Pokud se sem nějaké podaří pod záštitou neziskovky dostat, tito posléze prchají do jiných států. Navíc mu nějací xenofobní náckové vypálili sídlo neziskovky. Je to nemilé. Začíná být více než zřejmé, že v této zemi je spousta hloupých, agresivních a lehce zmanipulovatelných lidí, kteří se nechali obelstít uměle vytvořeným strachem a nechali vyplout na povrch to nejhorší ze sebe. Je proto třeba jasně definovat nepřítele. Je to xenofobní nácek. Každý, komu se nelíbí, že se do Evropy hrnou imigranti, je tedy automaticky xenofobní nácek.

    6. Fáze – Práce v terénu
    V rámci dobra a solidarity je potřeba zasáhnout. V uprchlických táborech vyučovat pletení a skákat do moře před plavidla, která odváží uprchlíky. Sluníčkář si své imigranty odvážet zpět do Afriky rozhodně nenechá. Rovněž je záhodná masivní letáčková kampaň a spousta workshopů a otevřených diskusí, kde se bude hovořit na téma dobro v lidech. V neposlední řadě sluníčkář nesmí zapomínat na své každodenní povinnosti. Humanita není jen o uprchlících. Každé ráno musí v okně vyvěsit tibetskou vlajku, naučit romské dítě číst, pomlouvat Zemana a nemístně urážet všechny, kdo se bojí imigrantů.

    7. Fáze – Ubytování uprchlíků
    Podle všeho je základním posláním sluníčkáře nejen nadšeně vítat imigranty, ale rovněž si je u sebe doma ubytovat. Hezky uklidit, navařit (pozor na vepřové) a pohostit zbídačené pětadvacetileté válečné uprchlíky s iphony. Povinností sluníčkáře je rovněž zajistit, aby imigranti měli u nás stejné podmínky jako u nich doma.

    8. Fáze – Metamorfóza
    Jakmile se sluníčkář spáří s imigrantem (nechá se znásilnit), promění se v jednorožce a usadí se na konci duhy spolu s dalšími dobrými lidmi. Po večerech jim tam bude Kocáb zpívat u táboráku a možná přijde i Havel.

  11. blade napsal:

    Doplnění k předchozímu – Evropan dle směrnic a norem Bruselu a některých neziskovek:
    https://g.cz/sites/default/files/g/images/www.evilyoshida.com_.jpg

  12. Jan P. napsal:

    Nový průzkum Evropské rady pro zahraniční vztahy ukázal, že Evropany mnohem víc nebo přinejmenším stejně trápí nízká životní úroveň, nedostupné bydlení, mizerné mzdy, nezaměstnanost a korupce. Strach z imigrantů a terorismu je až druhořadý.#volby.#EU

  13. blade napsal:

    Evropany také třeba trápí obezita :o). A zastavil se jim růst střední délky života.
    Nová zpráva Komise a OECD ke stavu zdraví v Evropě ukázala, že od roku 2011 prakticky neroste střední délka života. Evropané mají také stále častěji problém s obezitou a alkoholem.

    Jinak Jane P. zeptejte se osobně těch Evropanů, co přišli při terorútocích o část své rodiny či známé co je prvořadě trápí. V jejich situaci by jste již zřejmě nepsal, že obava z migrantů a terorismu je až druhořadá. Nakoukněte osobně do arabských Teplic či do dnešního Švédska a občas se držte doporučení PhDr..Jiřího Hejlka – viz. výše. Buďme rádi, že o ČR nemají imigranti zatím takový zájem a doufejme, že to nějaká bruselská zhovadilost nezmění.

  14. Jan P. napsal:

    blade-a Vy znáte názor(hlavní téma eurovoleb) členů rodin a známých obětí teroristických útoků islamistů,kde mezi oběťmi jsou i muslimové ?
    Ano,lidé v České republice se bojí migrace a terorismu, tedy něčeho, co tu není.Terorismus nelze rozhodně podceňovat. Islamistický extremismu zaměňují za islamismus a islám, resp. muslimy.
    Politické zneužívání strachu ultrapravicovými médii a některými politiky v Česku vybičovali strach do takové míry, že když posloucháte některé lidi, je překvapující, že mohou vůbec dýchat, aniž by zkolabovali v hrůze, že kdysi dýchal nějaký muslim tentýž vzduch.
    V Teplicích ani ve Švédsku jsem nebyl.Co o tom píšou obskurní weby jako Parlamentní listy,Nová republika nebo Vlastenecké noviny nevěřím.Jsou to dezinformac,islamofobní hoaxy a konspirační teorie,které nesdílím.Vy také sednete na lep každému lháři, co něco napíše na internet. To je smutné. Hlavně prosím neházejte ty klacky pod kola vlaků, ju?
    Díky za tip.Jiřího Hejleka trochu znám. Je člen předsednictva Akce D.O.S.T.
    Wikipedie: Akce D.O.S.T. (Důvěra, Objektivita, Svoboda, Tradice) je občanské sdružení vlasteneckého a národně konzervativního charakteru.Nepokládám se za tzv. novovlastenec nebo konzervativního nacionalistu,aby mě Jiří Hejlek oslovoval…Zkuste zase Vy např.číst web Manipulátoři.cz.Ten spoustu nesmyslů,lží,hoaxů a konspiračních teorií,který Vy nesmyslně sdílíte na tvrdých faktech vyvrací.Možná potom nebudete mít takový iracionální strach a v noci budete klidně spát…

  15. blade napsal:

    Manipulátore JaneP. v Teplicích sídliště Šenov II a Bílině mám dlouhodobé vzdálené sestřenice, dále můj syn s jeho přítelkyní jezdí celkem pravidelně do Finska k jejich známým na chatu, kteří tam dlouhodobě pracují a samozřejmě, že v tom Švédsku párkrát byli, tak mám nezkreslené informace z první ruky a nemusím číst nějaké weby, kterým vy stejně nevěříte ani k tomu nepotřebuji nějakého polojaponce. Tak si žijte v bublině s Manipulátory, s pořady Reportéři ČT, 168 hodin, Newsroom ČT, s Fridrichovou, Slonkovou, Kubíkem. To co jsem zde výše zveřejnil bylo jen takové pošťouchnutí, hlavně zde známého CTRL+C a CTRL+V architekta, nemějte obavy já osobně se samozřejmě imigrantů nebojím a spím zatím dobře :o).

    Píšete „Taky jsem našel ve schránce volební noviny SPD. Tak jsem je vzal a odnesl do popelnice s papírem. A totéž doporučuji udělat každému. Lež vedle lži. Strašná žumpa.“ a já zase házím do popelnice následující vaše dezinformace a lži, a následující vaší strašnou žumpu (vaši citaci) o nic Blade: „Vy také sednete na lep každému lháři, co něco napíše na internet. To je smutné. Hlavně prosím neházejte ty klacky pod kola vlaků, ju?“ Hlavně JaneP. prosím neházejte tu prezidentskou kytici do odpadkového koše a nebojte se toho kyberneticky i vojensky útočného Ruska a toho Putina co za vše možné i nemožné může, ju?

    Pokud bych také chtěl kádrovat, musel bych napsat, že šéfredaktor Manipulátorů je Jan Cemper, dříve aktivista „levicově extremistické scény“ (podle tvrzení zprávy Ministerstva vnitra 2012, LEX, strana 8), kandidát do parlamentu za Zelené, zakladatel iniciativy „Proti projevům nenávisti“ (2013), a velký „vítač“ viz jeho heslo na Wikipedii – https://cs.wikipedia.org/wiki/Proti_projev%C5%AFm_nen%C3%A1visti

    Jak manipuluje web Manipulatori.cz je např. zde:
    https://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706557

    No nic, jdu si raději užívat slunečného dne a Vám přeji hezký den :o)

  16. blade napsal:

    Manipulátore JaneP. v Teplicích sídliště Šanov II a Bílině mám dlouhodobé vzdálené sestřenice, dále můj syn s jeho přítelkyní jezdí celkem pravidelně do Finska k jejich známým na chatu, kteří tam dlouhodobě pracují a samozřejmě, že v tom Švédsku párkrát byli, tak mám nezkreslené informace z první ruky a nemusím číst nějaké weby, kterým vy stejně nevěříte ani k tomu nepotřebuji nějakého polojaponce. Tak si žijte v bublině s Manipulátory, s pořady Reportéři ČT, 168 hodin, Newsroom ČT, s Fridrichovou, Slonkovou, Kubíkem. To co jsem zde výše zveřejnil bylo jen takové pošťouchnutí, hlavně zde známého CTRL+C a CTRL+V architekta, nemějte obavy já osobně se samozřejmě imigrantů nebojím a spím zatím dobře :o).

    Píšete „Taky jsem našel ve schránce volební noviny SPD. Tak jsem je vzal a odnesl do popelnice s papírem. A totéž doporučuji udělat každému. Lež vedle lži. Strašná žumpa.“ a já zase házím do popelnice následující vaše dezinformace a lži, a následující vaší strašnou žumpu (vaše citace) o nick Blade: „Vy také sednete na lep každému lháři, co něco napíše na internet. To je smutné. Hlavně prosím neházejte ty klacky pod kola vlaků, ju?“ Hlavně JaneP. prosím neházejte tu prezidentskou kytici do odpadkového koše a nebojte se toho kyberneticky i vojensky útočného Ruska a toho Putina co za vše možné i nemožné může, ju?

    Pokud bych také chtěl kádrovat, musel bych napsat, že šéfredaktor Manipulátorů je Jan Cemper, dříve aktivista „levicově extremistické scény“ (podle tvrzení zprávy Ministerstva vnitra 2012, LEX, strana 8), kandidát do parlamentu za Zelené, zakladatel iniciativy „Proti projevům nenávisti“ (2013), a velký „vítač“ viz jeho heslo na Wikipedii – https://cs.wikipedia.org/wiki/Proti_projev%C5%AFm_nen%C3%A1visti

    Jak manipuluje web Manipulatori.cz je např. zde:
    https://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706557

    No nic, jdu si raději užívat slunečného dne a Vám přeji hezký den :o)

  17. blade napsal:

    Můj komentář v blogu „Vynalézavé, předvolební, dosti hnusné strašidlo.“ již po několikáté čeká na schválení. ASI CENZURA !

    Za tu CENZURU to má pan JanP. v komentářích článků JL „Lhát se nemá, ale ti nahoře to dělají…“ nebo „The Big Beet – O veliké řepě: divadlo se hrálo v angličtině“ i „Do půlky letošního října postaví parkoviště na Zimní ulici“ :o)

    Vážené JL dejte si tu techniku laskavě do pořádku, neustále vám to hapruje!

  18. Jan P. napsal:

    Stránka hnutí SPD Praha sdílí další hoax, tentokrát vydává čtyři roky staré fotografie vydává za aktuální. Mají být „důkazem“ údajné islamizace ČR. Teplice jsou ve skutečnosti vyhledávanou turistickou destinací pacientů nejen z arabských zemí. Tedy spíše byly. Zájem v posledních letech klesá, a to jednak kvůli tomu, že pojišťovny v arabských zemích již tolik neproplácejí procedury v Evropě a také kvůli nesnášenlivosti především lidí nepocházejících z Teplic projevující klientele. Místní arabská komunita čítá maximálně 300 lidí. Samotný facebookový příspěvek SPD již nasbíral více 1300 sdílení.

    Studentka Eman Ghalebová, která proslula tím, že aktivně snižovala napětí mezi místními a arabskou klientelou, k tomu píše:

    SPD- Praha šíří o Teplicích další hoax.
    Sdílí 3 roky staré fotky s tím, že jsou z minulého týdne, a už to má přes 900 sdílení.
    Štěstí, že tam ještě nemám ban.
    1. Sezóna ještě nezačala, arabští hosté přijedou až po Ramadánu.
    2. Kytky na fotkách ještě v Šanovském parku nerostou.
    3. Už úplně stejné fotky sdílely dezinformační weby v březnu 2016. A já už ty fotky znám nazpaměť

    Blíží se volby a SPD stále nepochopila, že v Teplicích jejich lživá rétorika nemá efekt.

    Hlavně: SDÍLEJTE NEŽ TO SMAŽOOOOOOU!

    4.5.2019/HOAX: Toto jsou týden staré fotky z Teplic jako „důkaz“ islamizace ČR/Manipulátoři.cz

  19. blade napsal:

    ODS hulí kvalitní matroš :o)
    Jeden psychouš chce podřezat prezidenta jako svini, nechat vykrvit a spálit. Další jejich psychouš chce smrt a zřejmě i kulku pro poslance komunistů. Jak hluboko ti profesionální zloději klesli. Doufám, že na to lidi u uren budou reagovat. Lang a ten cvok z Řeporyjí jsou charakterističtí zástupci zmateného předsedy, kolem něhož se hromadí bezcharakterní póvl této společnosti. Kam se hrabe DSSS či SPD.
    S tím již ani ti Manipulátoři nehnou :o)

Leave a Reply