Sedm otevřených dopisů zastupitelům za ODS – č.2

Čau Davide,

píšu ti stran koalice s místními slouhy estebáka, kterou chystáte.

Samozřejmě, že by pro mne bylo pragmaticky lepší, pokud byste tak skutečně udělali, protože byste mně na příští 4 roky neskutečně vybavili střelivem. Ale velmi rád bych to oželel a překousl mnohé – podobně jako jsem to udělal když jsem nejenom volil, ale také aktivně podporoval Miloše Vystrčila.

Měl jsem totiž zato, že skutečně bojujeme proti nesmírnému zlu, který pořád vše v našem životě tak těsně objímá a nemůžeme se ho zbavit.

A tady je i vidět proč. Namísto velice důsledné izolace Babišistánu s ním mnohde spolupracujete, aniž byste museli! Takže včera tak a dneska..?

Kde je nějaká páteř slušného člověka?

Hlavně mně prosím neříkej že jste demokratická strana a že ty jsi byl proti ale že většina rozhodla… Což bych ti i věřil. Ale velice prosím – namísto výmluv využij svého vlivu který máš, hlavně mezi vašimi mladými členy a udělej všechno proto, abych se za váš výklad slova „demokracie“ nemusel stydět a čtyři roky ti to nepřetržitě připomínat.

Díky. Zdraví Mt

PS. : David Beke je předseda místní ODS. Povoláním architekt, v minulém volebním období byl neuvolněným, ale nadstartně placeným radním, protože čtyři roky řídil přípravu stavby Horácké multifunkční arény. Ta nyní čeká na definitivní rozhodnutí o realizaci.

2 Responses to “Sedm otevřených dopisů zastupitelům za ODS – č.2”

  1. blade napsal:

    Hnutí ANO v komunálních volbách vyhrálo ve většině statutárních i krajských měst. V řadě měst se asi vládní strany s ANO v koalici potkají. Komunální politika je jiná, nedá se srovnávat s parlamentem.

  2. Zdeněk Gryc napsal:

    ANO + ANO + ANGAŽOVANÝ ANONYM

    PUTI – PUTI…

    kdo je „blade“ ?

    O co mu kráčí ?

    blade říká:
    Sobota, 24. 8. 2019 v 11:14
    Tady je nějaký G-bloger opravdu tu du dum dum
    Při odvodu na vojnu jsem na dotaz kam chci jít, jsem řekl k Pohraniční stráži, protože k nějakým bigošům se mi nechtělo. Koukli do nějakých papírů, řekli maturitu má a po základním výcviku ve Volarech a Zadním Chodově jsem se jako veldr. objevil v tzv. prvním sledu na pohraniční rotě Černé jezero, prapor byl v Železné Rudě a brigáda v Sušicích.
    ——————————————————————–
    Tak, že v kostce za komunistů pro mne hovno zle.
    ———————————————————————
    Nyní taktéž a nemám potřebu se nikde stranicky či jinak politicky angažovat
    Toliko k Rudým buňkám architekte!

Leave a Reply