Sedm otevřených dopisů zastupitelům za ODS – č.5

Čau Jardo,

člověče, napsal jsi to moc hezky – tu agitku před druhým kolem senátních voleb ve prospěch Miloše! A to jsem tedy čuměl, protože zrovna ty takové věci neděláš… Realisticky jsi tam popsal, co je ta říše estebáka vlastně zač, jak to všechno ničí morálku národa, jaký to je mor pro dnešní společnost a jaká ta paní Nagyová ve skutečnosti je…

Jenomže to bylo minulý týden, že.To byly ty volby a bylo potřeba našich hlasů. No tak jsme prostě šli a tu úlohu užitečných pitomců splnili – protože jeden by očekával také trochu té konzistence v názorech u těch, co podporuje, že.

Ale dnes – to už je všechno zapomenuté, Miloš je tam kde má být a tak jedeme nanovo – protože samozřejmě, komunál nemá s tou velkou politikou vůbec, ale vůbec nic společného, to je něco úplně jiného. A co platilo včera, neplatí už dnes. Včera ten největší hnůj, dneska kolegové společně řešící naše město. No fuj.

A tak, když jsem se dozvěděl, že jsi jedním z hlavních zastánců a prosazovatelů městské koalice s ANO, chtěl jsem se k tomu tvému pěknému motivačnímu článku vrátit a podrobně ty tvoje téze rozebrat a poukázat v této souvislosti na takový rozpor tvrzení a reality, který bere dech. Ale ouha, článek je pryč ! Že bys fakt nechtěl, aby se k tomu někdo vrátil? Nebo se jenom blbě dívám? Pak mně velice prosím na něj pošli odkaz, ať ten rozbor mužů udělat dodatečně a omluvit se ti.

Tvoje výhrady ke „kinder managementu“ jsou dostatečně známé. Ale že bys je dokázal zhmotnit až do takové míry, že bys raději otevřel dokořán dveře na radnici slouhům estebáka – no tak to se mně opravdu nechce věřit – že bys klesl tak hluboko – ty demokrat. A mohu tě ujistit, že ještě méně věřím tomu, že bys snad klíč od těch dveří měl poskytnout za flek radního a další městské zakázky…Na to každému odpovídám, že to jsou jenom pomluvy, protože tě dobře znám.

Přes to všechno ti věřím, že nakonec zabrániš tomu, aby královské hrdé město Jihlava, nepadlo agentovi Burešovi do rukou.

Zdraví Miroslav Tomanec 

PS.: Jaroslav Huňáček je dlouholetý zastupitel, dříve býval i radní. Původním povoláním je architekt, jeho firma Fortis získala za jeho působení na radnicí celou řadu zakázek, jako střet zájmů mu to nikdy nepřišlo.

6 Responses to “Sedm otevřených dopisů zastupitelům za ODS – č.5”

  1. VladimírV napsal:

    Bez tituláže.

    Jihlavou obchází strašidlo nechtěné budoucí koalice. Poklonkování, údiv, prosby, bonzování. Proč sedm dopisů, proč ne rovných jedenáct?
    A tak si tady žijeme.

  2. Dvořák napsal:

    Ponížení služebníček ,korouhvička nejvěrnější prosím u camorry,ať se nekamarádí s jakuzou.

  3. jihlavák napsal:

    Dvořák- stručný, přesný, výstižný. Jen na úrovni Jihlavy modrý pták několik let prosazuje tunel v mezích zákona na veřejné peníze jménem multifunkční aréna. Ve světle toho je 50 melounů (ne)oprávněné dotace na Čapí hnízdo jen pouhou epizodkou v zacházení s veřejnými prostředky u nás.

  4. Dvořák napsal:

    Omlouvám se,toto je z trochu jiného komunálu. V Brně je vazebně stíhán politik ODS Bradáč. Myslíte,že ho nejvyšší signalista brňák Péťa zná? Já jen,aby nezapomněl odstoupit.

  5. Zdeněk Gryc napsal:

    Putinův pacholek,
    nikdy
    Putina nezklame :

    KDYŽ SI ZAVRAŽDILI 1500 VLASTNÍCH AMERICKÝCH OBČANŮ A DALŠÍCH 1 500 CIZINCŮ VE DVJČATECH NA MANHATNU ABY MĚLI HRŮZNOU ,,KAUZU BELI,,

    Svatopluk Beran říká:
    Pátek, 25. 2. 2022 v 7:55
    TOMANEC PŘESNĚ JAK GRYC PŘEVRACÍTE CO PÍŠU A MYSLÍM.
    NEPÍŠU ŽE KDO MÁ JINÝ NÁZOR JE GEBLS A HITLER, PÍŠU ŽE JE TADY ATMOSFÉRA VYVOLANÁ JAK ZA GEBLSE A HITLERA, KDY MASY OBČANŮ JEN ,,HAJLUJÍ,,
    = SOUHLASNĚ BEZ PŘEMÍŠLENÍ PŘITAKÁVAJÍ A VŮBEC VČETNĚ VÁS VŠECH NEVIDÍ JAK PO ROZPADU SSSR
    ,, COŽ BYLO DOBŘE Z POHLEDU HORŠÍ EKONOMIE I NEMOŽNOSTI OBČANŮ SE SVOBODNĚJI PROJEVIT A SVOBODNĚ JEDNAT,, BYLA NABÍDNUTA RUSKEM, COBY VELMOCI, CESTA K MÍRU A VĚTŠÍ PROSPERITĚ VŠECH.
    USA TO VŠAK VZALO JAKO SLABOST A JEN DALŠÍ ZEM KTEROU BUDE ORGANIZOVAT PODLE SEBE. (viz. třeba Abramovič, bývalý komsomolec, který vydělával na ruské ropě a který dolary – v jiné měně se nesmí s ropu obchodovat – odsral to například Irák že přestal prodávat za PETRODOLARY, tak takto vydělané dolary na těžbě ruského přírodního bohatství, ukládal do západních bank a tím narušoval hodnotu měny země, ze které ropu těžil a podporoval hodnotu měny USA) NAMÍSTO ABY SE NATO ROZPADLO JAKO WARŠAVSKÁ SMLOUVA PROTOŽE BYL ODSTARNĚN IDEOLOGICKÝ KONKURENT, TAK SE Z NĚJ DÍKY I NÁM, STALA MILITARISTICKÁ ÚTOČNÁ ORGANIZACE, JISTÍCÍ SI ENERGETICKÉ, SUROVINOVÉ DOBÝVÁNÍ SVĚTA A OBCHODNÍCH TRHŮ ZA POMOCI SMYŠLENÝCH PROSTŘEDKŮ SMĚNY A NA TOM ORGANIZOVANÉM DLUHU.

    USA BYLO PŘESVĚDČENO, ŽE TEĎ SI PŘES OPILCE JELCINA ROZKRADOU I RUSKO TAK SE VRHLI SE NA ARABSKÝ SVĚT, ŠÍLENOU ZÁMINKOU,

    KDYŽ SI ZAVRAŽDILI 1500 VLASTNÍCH AMERICKÝCH OBČANŮ A DALŠÍCH 1 500 CIZINCŮ VE DVJČATECH NA MANHATNU ABY MĚLI HRŮZNOU

    ,,KAUZU BELI,,

    UŽ NEŠLO O SOUBOJ IDEOLOGIÍ, KAPITALISMUS-SOCIALISMUS,
    ALE O PODMANĚNÍ A ZNIČENÍ CELÉHO JINÉHO NÁBOŽENSKÉH SVĚTA.
    ROZFLÁKALI TO TAM A VRÁTILI SE ZASE DORAZIT EVROPU.
    JE TO STÁLE STEJNÉ, JAK KDYŽ TÁHLI V AMERICE NA ZÁPAD A LIKVIDOVALI JINOU RASU A VŠECHNO KOLEM.
    LÉPE FUNGUJÍCÍ EKONOMIKA NIČÍ VRAŽDĚNÍM
    VŠECHNO OSTATNÍ.
    ŽÁDNÉ STRAOMY ALE NEROSTOU DO NEBE A OPĚT TU AMERICKOU
    A VALSTNĚ I VAŠÍ NADŘAZENOST A AROGANCI ODSRÁVAJÍ JEN A JEN OBYČEJNÍ LIDÉ. UŽÍVEJTE SI TO, JE TO VÁŠ SVĚT BEZ MORÁLKY A LIDSKÝCH EMPATICKÝCH HODNOT

    1. VladimírV říká:
    Pondělí, 10. 10. 2022 v 22:32
    Bez tituláže.
    Jihlavou obchází strašidlo nechtěné budoucí koalice. Poklonkování, údiv, prosby, bonzování. Proč sedm dopisů, proč ne rovných jedenáct?
    A tak si tady žijeme.

    Zdeněk Gryc říká:
    Středa, 6. 3. 2019 v 13:25
    Nejspíše nikam nepříjde,
    ale tato pozvánka
    člověka s „otevřeným hledím“
    se mu moc líbí:
    „Ale máte zajimavé názory. Přijďte někdy na kafe pokecat. Kavárna Salotto, každé pondělí 15 – 18. Vás i ostatní zdraví Miroslav Tomanec, zastupitel, Forum Jihlava.“
    —-
    ZG tehdy přišel.
    Beran + Havlíček nikoliv.
    „Proč sedm dopisů, proč ne rovných jedenáct?“

Leave a Reply