Reklama
Dnes je neděle 08.09.2024      svátek má Mariana
Zpět
Miroslav Tomanec, Ing., MBA

Stavební inženýr, restauratér, vinárník a pivovarník na penzi. Dnes už jenom kavárník a bývalý koaliční zastupitel, aktivně se snažící ovlivňovat chod našeho krásného města.

Socani.

Miroslav Tomanec, Ing., MBA | 24.11.2023 09:42

Po premiérovi si socanský předseda a zároveň starosta v Novém Městě na Moravě vybral ve své plakátovací kampani ministra Jurečku.

A tak samozřejmě, že k ministrovi Jurečkovi mohu mít desítky výhrad.

Třebas to, jak "vyřešil" penzí bojovnika proti komunistickému režimu je opravdu trestuhodné a vůbec se nynější hladovce pana Gruntoráda nedivím - i když zase si na druhé straně fakt nemyslím, že by ministr jakékoliv vlády měl na základě takovéto nátlakové akce odstupovat. Prostě nereálný požadavek.

Ale ty důchody - no.

Osobně jsem se vždycky až trochu zastyděl, když mně dříve chodily ty obálky s modrými pruhy ve kterých mně oznamovali zvýšení... Jednak jsem si říkal - proč takové zbytečné miliony za poštovné - a jednak - pořád jsem to přepočítával a říkal si - vždyť takovým tempem mně mzda nerostla nikdy v mém životě.

A proto je ve společenském zájmu dobře, že se s tím něco udělalo. A že na tom ministerstvu už nesedí ti socani, kteří by nejraději rozdali všechno a všem a - po nás potopa. Prostě už dneska honem sníst koláče, umleté z mouky, co se urodí až napřesrok.

Největším problémem pro důchodce dnes nejsou důchody ale jeho vlastní zdraví, které se nedá za žádné peníze koupit. Já osobně mám zatím štěstí, které si moc dobře uvědomuji. Jako zdravý pracující důchodce, který celý aktivní život všechno platil a ještě si připlacel mám slušný nadprůměrný důchod a nikdy jsem se neměl lépe než dnes. Protože mám neomezené možnosti přivydělat si - a nemusím to dělat z nutnosti, ale protože chci a protože mně to baví. A z lidí v mé věkové kategorii, ve které se pohybují, je takových většina.

Takže - zvedněte zadky, vy co jenom na všechno pasivně nadáváte a když si chcete přilepšit tak si sáhněte do svědomí a přestaňte jenom brečet a nastavovat ruku!

A vy socani - přestaňte už konečně strašit lidi a dělejte už něco konstruktivního. A v první řadě - už konečně nahraďte ve svém čele tohoto uplakánka! Je pro mně opravdu velkým zklamáním. A to jsem v něj vkládal naděje, že demokratickou opozici přivede zpět do parlamentu. Ne, nedokáže to. Holt, vždycky nemusí platit, že úspěšný komunální politik ještě na tom celostátním kolbišti uspěje. Jako se to podařilo ministrovi Rakušanovi.

Může jít o obrázek 2 lidé a text, kde se píše Marian Jurečka: Nižši duchody a pozdejší odchod do penze Y Michal Šmarda: Odmítáme hazardovat S životními jistotami lidí SOC DEM

Všechny reakce:

24Vlasta Pospisilova, Jiří Matoušek a 22 dalším

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

PRÁVĚ DNES 27.08.2024
MEMENTO 21.08.2024
SRPEN 1968 21.08.2024
Boj o kšeft 16.08.2024
KREML 05.08.2024

Poslední komentáře

Anthonyastom: Vlastizrádci.
Vernontug: My, občané Protektorátu (1/3)
Del: My, občané Protektorátu (1/3)
Sabrina: My, občané Protektorátu (1/3)
MoneeHoff: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

39 komentářů

Přidat Komentář

  • Zdeněk Gryc  | 24.11.2023 13:04  | Reagovat
    Plakát je veliká hloupost symbolicky vyjádřená barvami modrá dobrá červená zlá NENÁVIST to už staří Římané věděli ROZDĚL a PANUJ „Prší prší jen se leje, Putinek se v Kremlu směje.“ Za války, abychom přežili jsme jezdili pro mouku do Křenovic. To byl: ŠMELINAŘ nyní KEŤAS ------------------------------------------- „PODVOD STOLETÍ“ Kupónovou privatizaci v Československu připravili zejména politici a ekonomové vzešlí z řad Prognostického ústavu ČSAV. Za hlavní autory jsou označováni Dušan Tříska, Tomáš Ježek a Václav Klaus. Babišova republika: Že patří nový ministr financí Andrej Babiš (hnutí ANO) mezi nejbohatší tuzemské podnikatele, není žádným tajemstvím. Babiš však už dávno nezaměřuje své aktivity pouze do zemědělství skrze kolos AGROFERT , nýbrž podniká i v řadě dalších oblastí. "mafiánský kapitalismus" Nejasná pravidla privatizace, a to zejména velkých podniků, a nízká mravní a politická kultura jsou podle prezidenta Václava Havla hlavní příčinou "mafiánského kapitalismu", Stávající stav: KEŤASI - SMUS bez LIDSKÉ TVÁŘE o přepadení sousední krajiny nemluvě
  • Jan P  | 24.11.2023 14:54  | Reagovat
    Zachránili jsme vám důchody, akorát se jich nedožijete Pikantní na tom pravicovém narativu, který autor očividně sdílí, "musíme snížit důchody, jinak dnešní mladí nebudou mít žádné" je, že oslabováním veřejného systému a tlakem na jeho převzetí soukromým sektorem fakticky přispívají k situaci, že někteří lidé nebudou mít důchody žádné. Posouvání hranice odchodu do důchodu se v Jurečkově dikci (nebylo by prostě nejjednodušší, přejmenovat ji na Ministerstvo práce (osvobozuje) a asociálních věcí?
  • jihlavák  | 24.11.2023 18:44  | Reagovat
    Přesně tak. Jurečka je asociální hňup, který se dostal ke korytu díky babičkám z Moravy. Myslely si, že když se prezentuje jako křesťan, tak bude dělat slušnou politiku. Opak je pravdou. Jen mne napadá, jak odpracují 40 let Ukrajinci, kteří tu zůstanou a nyní jim je například 40 let? To se nějak zaonačí, ale vlastní lidi budou dřít na dřeň. Kujvy.
  • Zdeněk Gryc  | 24.11.2023 19:22  | Reagovat
    Jan P říká: Pátek, 24. 11. 2023 v 14:54 Zachránili jsme vám důchody, akorát se jich nedožijete -------------------------------------------------------------- Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. ------------------------------------------------------------- V České republice to bylo v letech 2015-2016 přibližně 76 let u mužů a 82 let u žen. Průměrná délka života na celém světě v posledních letech neustále roste, ale ne v USA Ve Spojených státech je to však jiný příběh. Během posledních tří let se průměrná délka života snížila na 78,6 let, což je celkově jedna z nejnižších absolutních hodnot mezi rozvinutými zeměmi. Odborníci tvrdí, že to není dobrý stav. Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. Země zvedla ... https://archiv.hn.cz › c1-66172310-penze-se-v-rusku-ned... 19. 6. 2018 — "Ministerstvo financí tvrdí, že průměrný věk dožití je v Rusku zhruba 70 let. Jenže už nedodává, že u mužů je to 64 let. To znamená, že přes 40 procent mužů se nedožije penze. Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. Země zvedla věk odchodu do důchodu Ondřej Soukupredaktor 19. 6. 2018 ▪ 10:51 Hranice pro odchod do důchodu by se měla v Rusku postupně zvednout na 65 let pro muže a 63 pro ženy. Pokud by se zachovala současná délka života, penze by se nedožilo 40 procent mužů a 20 procent žen. Reforma vyvolává nespokojenost, podle sociologů je proti ní 92 procent Rusů. V roce 2017 se očekávalo, že dítě narozené ve Spojených státech bude žít zhruba stejně dlouho jako dítě narozené v České republice. To je asi o pět let méně než u dětí narozených v Japonsku a ve Švýcarsku, jejichž střední délka života je 84 let.
  • Zdeněk Gryc  | 24.11.2023 20:22  | Reagovat
    Stávající stav: KEŤASI – SMUS bez LIDSKÉ TVÁŘE o přepadení sousední krajiny nemluvě --------------- to by se přeci Beranovi + anonymům ¨ mělo hodit ne? co NATO ?
  • Jan P  | 25.11.2023 09:17  | Reagovat
    Prosím pana Gryce, aby UVEDL diskusní příspěvky blogu JL, které propagují Putinovo Rusko ! Konec hlášení. Nás porazí sebevražedný kapitalismus než Putin. Grycové chrání do krve zisky oligarchů a firem těžící ropu a plyn. Nás chudnoucí občany vyzývají k úsporám na jídle, teple a posouvání hranice odchodu do důchodu... Kdo nesouhlasí, tak je podle Gryců "dezolát a Putinův agent."
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 11:20  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Pátek, 24. 11. 2023 v 19:22 Jan P říká: Pátek, 24. 11. 2023 v 14:54 Zachránili jsme vám důchody, akorát se jich nedožijete ————————————————————– Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. --------------------------------------------- Jan P....???
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 11:49  | Reagovat
    Jan P říká: Pátek, 24. 11. 2023 v 14:54 Zachránili jsme vám důchody, akorát se jich nedožijete Pikantní na tom pravicovém narativu, který autor očividně sdílí, „musíme snížit důchody, jinak dnešní mladí nebudou mít žádné“ Jan P říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 9:17 Prosím pana Gryce, aby UVEDL diskusní příspěvky blogu JL, které propagují Putinovo Rusko ! Konec hlášení. ------------------------------------------------------ Jan P neumí číst ? Jan P říká: Pátek, 24. 11. 2023 v 14:54 Zachránili jsme vám důchody, akorát se jich nedožijete ————————————————————– Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. ————————————————————- V České republice to bylo v letech 2015-2016 přibližně 76 let u mužů a 82 let u žen. Průměrná délka života na celém světě v posledních letech neustále roste, ale ne v USA Ve Spojených státech je to však jiný příběh. Během posledních tří let se průměrná délka života snížila na 78,6 let, což je celkově jedna z nejnižších absolutních hodnot mezi rozvinutými zeměmi. Odborníci tvrdí, že to není dobrý stav. Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. Země zvedla … https://archiv.hn.cz › c1-66172310-penze-se-v-rusku-ned… 19. 6. 2018 — „Ministerstvo financí tvrdí, že průměrný věk dožití je v Rusku zhruba 70 let. Jenže už nedodává, že u mužů je to 64 let. To znamená, že přes 40 procent mužů se nedožije penze. Penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. Země zvedla věk odchodu do důchodu Ondřej Soukupredaktor 19. 6. 2018 ▪ 10:51 Hranice pro odchod do důchodu by se měla v Rusku postupně zvednout na 65 let pro muže a 63 pro ženy. Pokud by se zachovala současná délka života, penze by se nedožilo 40 procent mužů a 20 procent žen. Reforma vyvolává nespokojenost, podle sociologů je proti ní 92 procent Rusů. ------------------------------------------------------------------------------------- Prosím pana Gryce, aby UVEDL diskusní příspěvky blogu JL, které propagují Putinovo Rusko ! Konec hlášení. Česká televize20 h Finsko uzavřelo kvůli přílivu migrantů další přechody na hranici s Ruskem, v provozu zůstal jediný Finsko v noci na pátek dočasně uzavřelo další tři přechody na hranici s Ruskem, takže v provozu zůstává již jen jediný. --------------------------------------------------------------------------- Všichni na západ, proč ti emigranti nesměřují do země. kde včera už bylo zítra proč ? nemůžete něco napsat k těmto lidem, aby se opravdu ale opravdu otočili o 180 stupňů a odebrali se do náruče Moskvy ------------------------------------------------- Prosím pana Jana, šel příkladem, aby UVEDL diskusní příspěvky blogu JL, které propagují Putinovo Rusko ! Konec hlášení. HLAVNĚ PROSÍM OBŠÍRNĚ MÍSTEM NEŠETŘETE
  • Jan P  | 25.11.2023 12:40  | Reagovat
    Má být Putinovo Rusko podle starobního důchodce Z. Gryce našim vzorem ? Postsocialistické země jako Česko, Rusko nebo Ukrajina jsou mnohem kapitalističtější než ty, kde kapitalismus vznikl. Ano. Rusko je veskrze kapitalistickou zemí a imperialistickou mocností, ovládanou „pravicovými“ silami, úzce spjatými s ultrazaostalým pravoslavným patriarchátem: Mj. penze se v Rusku nedožije až 40 procent mužů. 30 let ,,dohánění západu." Životní úroveň v zemích Evropy z hlediska parity kupní síly. Česko, stejně jako celá východní Evropa, bez ohledu na ,,zakotvení" v institucích ,,zlaté miliardy," je stále ten chudý, co přešlapuje na periferii, bez ohledu na horoucí sliby politiků už od 90 let, slibujících bájné zbohatnutí. O to víc tragikomicky zní velkohubé proklamace Fialovy vlády, že ,,patříme na západ", když reálná socioekonomická situace Česká má blíže k Ukrajině, Rusko než k Německu nebo Rakousku.
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 13:41  | Reagovat
    e-mail zatím bez odpovědi: Zdraví Vladimír Havlíček 24.11.2023 ------------------------------------ Jan P říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 12:40 Má být Putinovo Rusko podle starobního důchodce Z. Gryce našim vzorem ? ----------------------------------- Jan P říká: Středa, 8. 1. 2020 v 18:25 Zdeňku Grycovi Jasně,vy se počítáte mezi mediálně gramotný a intelektuální elitu národa … S bývalého ministra zahraničí Karla Schwarzenberga(zkritizoval Trumpův íránský atentát) se Vám možná svět. nehroutí.Tak už i ten velevážený kníže je ruský agent… To neříká jen tak nikdo, ale osoba reprezentující mainstreamové myšlení… @Pavel Šafr/český novinář,šéfredaktor vlastního deníku Forum 24/ Ohlasy na americkou akci proti Sulejmánímu slouží jako praktická mapa, podle které víme, kde tu kdo stojí. Matěj Stropnický se po Lubomíru Zaorálkovi rovněž postavil do jedné řady s Okamurou a Filipem. Před Mnichovem byl garant naší bezpečnosti Francie a jak to dopadlo všichni víme. A stejně to dopadne i v případě USA. Nikdo nepůjde do války kvůli malé zemičce kdesi ve střední (pro USA východní) Evropě. Zdeněk Gryc říká: Středa, 8. 1. 2020 v 19:36 Jasně, už „čtenář“ na – psal co si myslím a pak chtěl na to téma diskutovat. Začínalo to zajímavě slovy… Vy si myslíte……?? Stejnej trik: „Jasně, vy se počítáte mezi mediálně gramotný a intelektuální elitu národa …“ --------------------------------------------------------------- sv. Jan z Nepomuku, nechť nad námi drží ruku. KAM SE POČÍTÁME + co si myslíme TO NECHŤ NECHÁ NA NÁS. . . ------------------------------------------------------------------ Jan P říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 12:40 ,,patříme na západ“, když reálná socioekonomická situace Česká má blíže k Ukrajině, Rusko než k Německu nebo Rakousku. --- 1945 „osvobození“ Akce UNRRA Marschalův plán Zavraždění Jana Masaryka ------------------ Zde skončila možnost k Německu nebo Rakousku. ------------ Obyvatelé NDR Když Prahu zaplavily trabanty: Před 30 lety bivakovaly v ulicích ... Web23. srp 2019 • Celkem přes Prahu na Západ vycestovalo asi 15 tisíc východních Němců. Utíkali tak až do pádu Berlínské zdi 9. listopadu 1989. Trabanty. Symbolem tehdejších … Putinova rébjata se rodí, kde? Zemanova dcera studuje, kde ? Velitel našeho letiště Brno – Slatina Liškutin Je pohřben kde ? Beran gastarbajtří kde? ZG se nezdá: Svatopluk Beran říká: Pondělí, 20. 11. 2023 v 8:52 DNEŠNÍ ŽIDOVSKÉ BARBARSTVÍ NA CIVILISTECH V MODERNÍM DEMOKRATICKÉM ZÁPADNÍM SVĚTĚ SROVNATELNÉ S AMERICKÝM A FAŠISTICKÝM VYVRAŽĎOVÁNÍM CIVILISTŮ VE 2SV V POROVNÁNÍ S AMERICKO-RUSKOU VÁLKOU O RUSKÉ SUROVINOVÉ UHLÍKOVÉ ZDROJE DENES NA UKRAJINĚ. ———————————————————————————————- „Organizace, kterou zastupuji,… …Za prvé, ano, chápu, že civilní oběti jsou realitou války… --------------------------------------------------------------------- „Vím to. Osobně jsem po sebevražedném atentátu v roce 2010 dával roztrhané, rozbité a ohořelé civilní mrtvoly do pytlů,“ ------------------------------- Jan P říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 12:40 Má být Putinovo Rusko podle starobního důchodce Z. Gryce našim vzorem ? ---------------------------------------------------- Ne! Myslím, že hlavně s ohledem na ekologii krajiny scelování a odvodnění když už ne Engadin, tak Rakousko. ------------------------------------------------------ Gryc tam nebyl. Byl tam Štěrba se Štětinou, Bohatě toho autenticky napsali. Manželce MuDr. Libuši Májkové dalo ROH za uznání práce zaplacený zájezd do Ruska pro 2. Paní Mafková –Stelzigová, manželka sestry ředitele Kavalce, po projednání v ZV KSČ vstup do KSČ ZG v Rusku, ani v KSČ nebyl --------------------------------------------- Ps. mám jediný autentický doklad STB. Týká se studenta v SSSR Jiřího Kučeru. ------------------------------------------------------- Stále však platí vysvětlit, Beranovo sdělení: „KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU.“
  • jihlavák  | 25.11.2023 14:28  | Reagovat
    Už zase švejkují v Kyjevě. Nejlepší ukrajinský premiér zase zásobuje FB příspěvky z cesty do Afriky. Jejich partneři jsou rozvojové a mafiánské země. Nekonec co jiného jsme od nich mohli čekat?
  • Dvořák  | 25.11.2023 15:43  | Reagovat
    A proč by nejeli do Kyjeva? Milouš tam má spoustu zadků,do kterých může vlézt a MPA aspoň chvíli není za krávu. Ale jen podle ní.
  • jihlavák  | 25.11.2023 18:15  | Reagovat
    Naopak, MPA zase kráva. Opět slova o podpoře do úplného zbídačení vlastních voličů.
  • jihlavák  | 25.11.2023 20:00  | Reagovat
    https://echo24.cz/a/HHpvE/zpravy-ekonomika-cesko-v-tichosti-obnovilo-dovoz-ruskeho-plynu-kovanda?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1190231&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Čert se v tom vyznej. Vladimír nám zase dodává plyn, přitom Pekarka a Vystrčil opět hovoří o boji za naši demokracii a chtějí Ukarjincům poslat další "poplašňáky". Nejde nakonec o nějaké domluvené kruté divadýlko s cílem zmanipulovat ceny surovin a maximalizovat zisky?
  • Svatopluk Beran  | 25.11.2023 20:02  | Reagovat
    PLNĚ SOUHLASÍM S PANEM TOMANCEM, ŽE ŠMERDA NENÍ DŮSTOJNÝ PŘEDSEDA SOCIÁLNÍ LEVICE A ANI PROGRM SOCIÁLNÍ LEVICE NEODPOVÍDÁ VIZÍ SKUTEČNÉ SOCIÁLNÍ LEVICE. DNEŠNÍ SOCANI JSOU VYSTRŠENÍ STRAŠPITLOVÉ A NAMÍSTO IDEÍ MÍROVÉHO SVĚTA SOCIÁLNÍCH ZABEZPEČENÍ OBČANŮ, POKLONKUJÍ AMERICKÉMU MYŠLENÍ NADNÁRODNÍCH SPOLEČNOSTÍ, VOJENSKÝCH KONGLOMERÁTŮ A NEOLIBERALISMU ASOCIÁLNÍHO AMERICKÉHO SVĚTA JEDINCŮ OVLÁDAJÍCÍCH FINANČNÍ SVĚT CENTRÁLNÍCH-NESOUTĚŽÍCÍCH BANK.
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 20:03  | Reagovat
    Mašínová: Prezidentovi jsem řekla, že vyznamenání přebírám i za bratry JAROSLAV GAVENDA Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy Zdena Mašínová mladší při přebírání vyznamenání 28. října ve Vladislavském sále na Pražském hradě. 18:11 Žena, která během života zažila nacistickou i komunistou totalitu, v rozhovoru pro Seznam Zprávy říká, že ji vyznamenání překvapilo. Od Petra Pavla prý vyznamenání převzala i kvůli jeho postoji k válce na Ukrajině. Článek Zdena Mašínová oslavila začátkem listopadu 90. narozeniny. Jen o pár dnů dříve - 28. října - převzala z rukou prezidenta Petra Pavla Řád Tomáše Garrigua Masaryka. Její osobní účast ve Vladislavském sále prý nebyla samozřejmostí. O komunistické minulosti současné hlavy státu podle svých slov ví, klíčová pro ni ale byla jiná věc. „Rozhodla světová politická situace - to, jak se postavil ke konfliktu na Ukrajině. To pro mě bylo rozhodující, že zaujal takový postoj,“ vysvětlila v rozhovoru pro Seznam Zprávy.
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 20:06  | Reagovat
    Čtvrtek, 23. 11. 2023 v 14:54 Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 2. 2023 v 18:17 PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ?
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 20:14  | Reagovat
    kdo začne rozpatlávat přímý dotaz jihlavák Jan P nebo někdo jiný?
  • Svatopluk Beran  | 25.11.2023 21:05  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 20:03 Mašínová: Prezidentovi jsem řekla, že vyznamenání přebírám i za bratry Žena, která během života zažila nacistickou i komunistou totalitu, v rozhovoru pro Seznam Zprávy říká, že ji vyznamenání překvapilo. Od Petra Pavla prý vyznamenání převzala i kvůli jeho postoji k válce na Ukrajině. Bratři Mašínovi byli ve svých skutcích na podkladě dnešních atributů - TERORISMU - STEJNÍ TERORISTÉ JAKO TŘEBA DNES OZNAČUJÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ A NA NĚJ NAVÁZANÉ VAZALSKÉ ZEMĚ EVROPY, BOJOVNÍKY HAMÁSU. ROZDÍL V PROSPĚCH HAMÁSU, JENŽ PŘEVÁŽNÁ VĚTŠINA ZEMÍ TÉTO PLANETY UZNÁVÁ JAKO OSVOBOZENECKÉ PALESTINSKÉ HNUTÍ JE JEN V TOM, ŽE MAŠÍNOVÉ PROVOZOVALI TERORISMUS NA LEGÁLNÍ ZEMI UZNANOU A PRESENTUJÍCÍ SE V ORGANIZACI SPOJENÝCH NÁRODŮ - OSN - , ZATÍM CO HAMÁS, PROVÁDÍ TERORISMUS NA SVÝCH VÝSOSTNÝCH, ALE ŽIDY OKUPOVANÝCH ÚZEMÍCH, KTEŘÍ ZAVÍRAJÍ DO VĚZENÍ I DĚTI A ŽENY ZA JEJICH OSVOBOZENECKÝ BOJ NA PALESTINSKÝCH ÚZEMÍCH, ZAMOŘOVANÝCH ŽIDOVSKOU PŘÍTOMNOSTÍ ŽIDOVSKÝCH PŘISTĚHOVALCŮ Z CELÉHO SVĚTA.
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 21:19  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 2. 2023 v 18:17 PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ?
  • Svatopluk Beran  | 25.11.2023 21:21  | Reagovat
    Tento typ amerického vraždícího letadla několikrát za sebou nalétal v Afganistánu na nemocnici - LÉKAŘŮ BEZ HRANIC - a dal tak ukázat židům jak se likvidují cíleně civilisté a lékaři v nemocnicích. https://www.stream.cz/military/krmeni-monstrozne-silneho-kanonu-gau-8a-avenger-64148297#utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Svatopluk Beran  | 25.11.2023 21:29  | Reagovat
    ŘADOVÁ AMERICKÁ ARMÁDA VRAŽDÍCÍ CIVILISTY A VOJÁKY STEJNĚ JAK ŽIDOVSKÁ ARMÁDA. https://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/clanek/afghanistan-spolupracovnici-lekaru-bez-hranic-zabiti-pri-vzdusnem-bombardovani-nemocnice-v
  • Svatopluk Beran  | 25.11.2023 21:30  | Reagovat
    OPRAVA ŘADOVÁ AMERICKÁ ARMÁDA VRAŽDÍCÍ CIVILISTY A LÉKAŘE STEJNĚ JAK ŽIDOVSKÁ ARMÁDA. https://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/clanek/afghanistan-spolupracovnici-lekaru-bez-hranic-zabiti-pri-vzdusnem-bombardovani-nemocnice-v
  • Zdeněk Gryc  | 25.11.2023 21:57  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 2. 2023 v 18:17 PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ?
  • Svatopluk Beran  | 26.11.2023 08:43  | Reagovat
    Ku.va přesťaň si už architekte vymýšlet, přečti si celý můj příspěvek a jeho kontext, zapni svou vysokoškolskou hlavu a i když přesto budeš dál hrát svou ublíženeckou komedii - UDAVAČE - že nerozumíš, tak si vzpomeň ze svých vysokoškolských studií na češtinu a pořadí slov a význam kontextu A NEDÁVEJ CÍLENĚ DOHROMADY CO JE MYŠLENO JINAK. VEDLE UDAVAČSTVÍ TEĎ JEŠTĚ ZE SEBE VYTAHUJEŠ KONSPIRACE, KTERÉ TI MAJÍ STEJNĚ JAK AMERICE, NEBO DNES ŽIDŮM V MOZKU OSPRAVEDLNIT TVOU VLASTNÍ NESCHOPNOST, ŽÍT VE SPOLEČNÉ TOLERANCI A POCHOPENÍ ŽE EXISTUJÍ RŮZNÉ POHLEDY NA SVĚT BEZ VÁLEK, GENOCID A VRAŽDĚNÍ. ŽE MAFIÁNSKÉ AMERICKÉ VENDETY JIŽ EVROPA ZAČALA OPOUŠTĚT PŘED 300 LETY. VYSVĚTLENÍ PRO UDAVAČSKÝ ELEMENTY KONTEXTU. POKUD BUDFETE PODPOROVAT AMERICKÉ FYZICKÉ I PROXI VÁLKY ZA RÁDOBY -AMERICKOU SVOBODU A DEMOKRACII - POŠLE VÁM NAŠE VLÁDA SPOLU S AMERICKOU ARMÁDOU DOBÝVAT CIZÍ SVĚTY, I VAŠE VNOUČATA. MOŽNÁ STIHNOU POSLAT JEŠTĚ I VAŠE DĚTI PRO DOBÝVÁNÍ SUROVINOVÉ BOHATSTVÍ A VÝROBNÍ I SPOTŘEBITELSKOU OBČANSKOU KAPACITU Z CELÉHO SVĚTA V PROSPĚCH USA POTAŽMO CELÉHO ATLANTICKÉHO VALU. JÁ TADY PROSTŘEDÍ PRO AMERICKÉ ZNEUŽÍVÁNÍ MÝCH VNOUČAT A DĚTÍ PODOROVAT NEBUDU. BUDU SE VŽDY SNAŽIT VYHNAT AMERICKÉ VÁLEČNÉ ZLOČINCE Z NAŠÍ ZEMĚ POTAŽMO CELÉ EVROPY. POKUD SI JE CHCETE VNOUČATA V ZÁJMU CIZÍCH ZEMÍ - TENTOKRÁT USA - OBLÉKAT DO MUNDURU, MŮŽETE JIM UŽ TEĎ KUPOVAT MÍSTO NA HROBY, PROTOŽE MÍST UŽ MOC NEBUDE A BUDOU DRAHÁ. USA JE V POSLEDNÍCH DESETILETÍCH NEJVĚTŠÍ ZLO TÉTO PLANETY A PŘINÁŠÍ NA TUTO PLANETU V ZÁJMU SVÝCH FINANČNÍCH ZISKŮ JEN SMRT. FINANČNÍ PROFIT NÁSLEDOVANÝ GEOPOLITICKOU HOSPODÁŘSKOU A MILITARISTICKOU DOMINANCÍ Z OBOU DVOU NEJVĚTŠÍCH KONFLIKTŮ V DĚJINÁCH SVĚTA, JIM ZASLEPIL NAPROSTO OČI. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zijeme-zas-ve-svete-kde-jedinym-resenim-konfliktu-je-nasili-pta-se-komisar-osn-240362#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest238_zalozka_komentare_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
  • Jan P  | 26.11.2023 09:00  | Reagovat
    Když nemáš argument, tak tam dej Rusáky. Lidé drasticky chudnou, zavírají se fabriky, zítra bude stávkovat přes půl republiky, a vrcholoví politici místo toho, aby s tím něco dělali, jezdí na výlety a vystupují s trapnými projevy. Co chtít od politiků. Snad jednou za to zaplatí, psychopati neléčení!
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 11:21  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ?
  • Svatopluk Beran  | 26.11.2023 12:20  | Reagovat
    KOMUNIKUJI S DEBILEM NEBO ZE STROJEM? --------------------------------------------------------------------------------------------- Zdeněk Gryc říká: Sobota, 25. 11. 2023 v 21:19 Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 2. 2023 v 18:17 PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ? ---------------------------------------------------------------------------------------------- Svatopluk Beran říká: Neděle, 26. 11. 2023 v 8:43 Ku.va přesťaň si už architekte vymýšlet, přečti si celý můj příspěvek a jeho kontext, zapni svou vysokoškolskou hlavu a i když přesto budeš dál hrát svou ublíženeckou komedii – UDAVAČE – že nerozumíš, tak si vzpomeň ze svých vysokoškolských studií na češtinu a pořadí slov a význam kontextu A NEDÁVEJ CÍLENĚ DOHROMADY CO JE MYŠLENO JINAK. VEDLE UDAVAČSTVÍ TEĎ JEŠTĚ ZE SEBE VYTAHUJEŠ KONSPIRACE, KTERÉ TI MAJÍ STEJNĚ JAK AMERICE, NEBO DNES ŽIDŮM V MOZKU OSPRAVEDLNIT TVOU VLASTNÍ NESCHOPNOST, ŽÍT VE SPOLEČNÉ TOLERANCI A POCHOPENÍ ŽE EXISTUJÍ RŮZNÉ POHLEDY NA SVĚT BEZ VÁLEK, GENOCID A VRAŽDĚNÍ. ŽE MAFIÁNSKÉ AMERICKÉ VENDETY JIŽ EVROPA ZAČALA OPOUŠTĚT PŘED 300 LETY. VYSVĚTLENÍ PRO UDAVAČSKÝ ELEMENTY KONTEXTU. POKUD BUDFETE PODPOROVAT AMERICKÉ FYZICKÉ I PROXI VÁLKY ZA RÁDOBY -AMERICKOU SVOBODU A DEMOKRACII – POŠLE VÁM NAŠE VLÁDA SPOLU S AMERICKOU ARMÁDOU DOBÝVAT CIZÍ SVĚTY, I VAŠE VNOUČATA. MOŽNÁ STIHNOU POSLAT JEŠTĚ I VAŠE DĚTI PRO DOBÝVÁNÍ SUROVINOVÉ BOHATSTVÍ A VÝROBNÍ I SPOTŘEBITELSKOU OBČANSKOU KAPACITU Z CELÉHO SVĚTA V PROSPĚCH USA POTAŽMO CELÉHO ATLANTICKÉHO VALU. JÁ TADY PROSTŘEDÍ PRO AMERICKÉ ZNEUŽÍVÁNÍ MÝCH VNOUČAT A DĚTÍ PODOROVAT NEBUDU. BUDU SE VŽDY SNAŽIT VYHNAT AMERICKÉ VÁLEČNÉ ZLOČINCE Z NAŠÍ ZEMĚ POTAŽMO CELÉ EVROPY. POKUD SI JE CHCETE VNOUČATA V ZÁJMU CIZÍCH ZEMÍ – TENTOKRÁT USA – OBLÉKAT DO MUNDURU, MŮŽETE JIM UŽ TEĎ KUPOVAT MÍSTO NA HROBY, PROTOŽE MÍST UŽ MOC NEBUDE A BUDOU DRAHÁ. USA JE V POSLEDNÍCH DESETILETÍCH NEJVĚTŠÍ ZLO TÉTO PLANETY A PŘINÁŠÍ NA TUTO PLANETU V ZÁJMU SVÝCH FINANČNÍCH ZISKŮ JEN SMRT. FINANČNÍ PROFIT NÁSLEDOVANÝ GEOPOLITICKOU HOSPODÁŘSKOU A MILITARISTICKOU DOMINANCÍ Z OBOU DVOU NEJVĚTŠÍCH KONFLIKTŮ V DĚJINÁCH SVĚTA, JIM ZASLEPIL NAPROSTO OČI. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zijeme-zas-ve-svete-kde-jedinym-resenim-konfliktu-je-nasili-pta-se-komisar-osn-240362#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest238_zalozka_komentare_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz ---------------------------------------------------------------------------------------------- Zdeněk Gryc říká: Neděle, 26. 11. 2023 v 11:21 Svatopluk Beran říká: PANE GRYC TAK UŽ KUPUJTE VNOUČATŮM MUNDURY A KUPUJTE MÍSTA NA HŘBITOVĚ. VELICE BRZO PŮJDOU. ——————————————————– PROČ A S JAKÝM CÍLEM ADRESNĚ PÍŠETE O MÝCH VNOUČATECH ? PROČ JIM MÁM KUPOVAT MÍSTA NA HŘBITOVĚ ? --------------------------------------------------------------------------------------------- KOMUNIKUJI S DEBILEM NEBO ZE STROJEM? ------------------------------------------------------------------------------------------- Mohl by ADMIN zjistit, jestli se mnou za pana Gryce nekomunikuje těchto blozích NĚKDO PŘES nějaký stroj?
  • Jan P  | 26.11.2023 13:55  | Reagovat
    Sváťo, já to vidím na internetový bot.
  • Jan P  | 26.11.2023 17:19  | Reagovat
    Že se Zdeněk Gryc tím nikdy nepochlubil ? Český architekt Bedřich Rozehnal, do kterého se Zdeněk Gryc vtělil byl SOCAN. Architekt Bedřich Rozehnal byl členem sociálně demokratické strany, ale záhy po jejím sloučení s KSČ roku 1950 odevzdal svou legitimaci a od té doby byl sledován Státní bezpečností. https://www.bam.brno.cz/architekt/27-bedrich-rozehnal
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 18:18  | Reagovat
    Je to kus tragické story národa. PUTINOVY MANIPULÁTOŘI PRAVDA VYTRŽENÁ Z KONTEXTU SOC DEM se sloučila s KSČ automaticky byli členové převedeni do KSČ Rozehnalova dcera Eva o tom povídala, že pak hned po tomto triku z KSČ vystoupil -------------------------------------------------- DNES NA BLOGU KRIMINÁLNÍK Zdeněk Gryc | Neděle, 26. 11. 2023 v 12:12 „Zase ti něco nakreslím v příštím dopise, jde mi to líp než psát“ ------------------------------------------------- TAKÉ NĚCO NAKRESLÍM V PŘÍŠTÍM BLOGU PŮJDE O PALACHA A OLBRAMA ZOUBKA MÁ SOCHY NA NÁDVOŘÍ UNIVERSITY TGM V TELČI
  • XXXXX  | 26.11.2023 18:36  | Reagovat
    jihlavák: Tak jestli čerpáš informace odsud, echo24.cz pak se tvým dementním názorům ani trochu nedivím :-) :-) :-)
  • Jan P  | 26.11.2023 18:38  | Reagovat
    Kde je ta pravda vytržená Z KONTEXTU ?
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 18:48  | Reagovat
    Nepodmíněný trest si odpykával především v pankrácké věznici v Praze, kde musel nastoupit také do tzv. Basaprojektu (vězeňské projekční kanceláře). Z vězení se Rozehnal dostal po dvou a půl letech, a to díky pomoci jeho přátel Alexandra Plocka a Františka Páleníčka, kterým se na jisté hradní recepci KDYŽ BYLI KAPKU "NA MOL" podařilo přesvědčit sekretářku Antonína Novotného, aby prezident podepsal architektovi milost.
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 18:55  | Reagovat
    převzato: V pátek 9. června 2022 jsem se v podvečer rozloučil s dcrelou mého učitele, profesora a kriminálníka socialismu architekta Bedřicha Rozehnala. Ráno ji umyla vlasy a upravila jedna z Ukrajinek, v domově důchodců Ivanovice na Hané, má tam sebou asi 10 letou holčičku, manžel bojuje na Ukrajině. Eva Rozehnalová několik dní později umřela v nemocnici Vyškov. S autorem blogu nemáme mnoho společných názorů, jak jsme se přesvědčili v osobním rozhovoru, kterého se také účastnil také Mgr.Vovsík Velice si ho vážím, nejen pro jeho činnost na Ukrajině, ale že dokáže svůj názor napsat a podepsat jako autor blogu v Jihlavských listech. S anonymitou, jak jistě nejenom „čtenář“, nyní „km“ Jihlavských listů s uvozovkami nebo i bez nich je to naopak. Do posledního blogu jsem vložil fotografii plakátu, která ilustruje stav v naší společnosti. Je bohužel pravdou že se naši političtí představitelé nedokáží krátce a jasně vyjádřit, ale nosí se bezbřehé, třeba i hodinové KECY. Obávám se bezbřehého žvanění dámy, která vystupuje jednou s pávem, podruhé jako jeptiška s křížkem na krku, všem by přidala. Do této kategorie patří i Okamura, o Babišovi nemluvě. Obdobně je tomu s populisty za mír a proti hladu. To bylo také heslo Adolfa Hitlera, které jsme se učili v předmětu němčina, na obecné škole nazpaměť, byla tam tato slova: „Nikdo nebude trpět bídou, nikdo nebude trpět hladem, nikdo nebude trpět zimou“. …das sagt Hitler
  • Jan P  | 26.11.2023 19:20  | Reagovat
    Kdo popírá, že byl architekt Bedřich Rozehnal za bolševika pronásledován a vězněn ? Že do roku 1948 BYL Rozehnal členem sociálně demokratické strany je holý fakt. Jestli si Rozehnal uchoval sociálně demokratický přesvědčení po celý život to nevím ? Vím ale určitě, že na rozdíl od Zdeňka Gryce nebyl Bedřich Rozehnal konformní architekt.
  • jihlavák  | 26.11.2023 19:21  | Reagovat
    XXXXX. potvrdil i ministr Sikela. Jde o elitního ministra. Průmysl roste a občané bohatnou.
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 22:04  | Reagovat
    XXXXX říká: Sobota, 18. 8. 2018 v 9:56 A to měla být urážka? Nějaká vzpomínka na mládí, na dobu kdys nám soudruhům s tímto pozdravem lezl do prdele? Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu… Ale pane architekte to nebylo na Vás ale na oslíka. Vy jste přeci krysa. Co si to ani přiznat neumí. 1. XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá
  • Zdeněk Gryc  | 26.11.2023 22:40  | Reagovat
    Ale koho to kurva dneska zajímá... Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 11. 2023 v 8:46 … STARÝ MUŽI POKUSTE SI TO ZAPAMATOVAT. -------------------------------------------------- ČT 1 události 19:44 Aukce TOYEN 26 + Václava Havla -------------------------------------------------- Šíma + Jihlavská galerie Rád bych se, k tomu někdy v souvislosti s Rozehnalem a Marie Curie-Skłodowská, vrátil

Přidat Komentář Vrátit se nahoru