Reklama
Dnes je neděle 12.05.2024      svátek má Pankrác
Zpět
Miroslav Tomanec

Penzista

Vlastizrádci.

Miroslav Tomanec | 25.04.2024 13:21

SPD bojuje kde může proti zájmům vlastní země. Je to typická pátá kolona nepřítele.

Na všech úrovních. Nejenom že Okamůra usiluje o zastavení vojenské pomoci zoufale se bránící Ukrajině a chce zpět  ruský plyn. Je to zřejmé i jinde. V úterý jsme to mohli v přímém přenosu vidět i na našem zastupitelstvu.

Řešil se zpětný prodej části chátrajících pistovských kasáren armádě. Skvělá věc, co přinese do městského rozpočtu 45 milionů a stejně se za ty roky nepodařilo najít smysluplné využití. Zvláště když před léty to město dostalo za korunu...Všeobecný konsensus, včetně zcela zbytečného pochlebování vládnoucí garnituře ze strany části opozice jak se snaží to řešit. Nesmysl. Armáda o tom prostě ví a tak sama přišla že by se jí to hodilo v dnešní geopolitické situaci. 

Proti samozřejmě proruská SPD. Té se logicky hodí vše, co obranyschopnost naší země oslabí. Proč ne, máme demokracií a svobodu slova a vraždící bomby na rozdíl od těch propagandistických k nám zatím, zatím nepadají...

Ale ty argumenty!

* Nechceme tady cizí armády, ani ty spojenecké! 

* Tomu že to bude pro aktivní zálohy samozřejmě nevěříme!

* Tak jsme aspoň proti tomu, aby tady zase byli rakeťáci!

* Když bude ve městě zase armáda, tak se staneme legitimním cílem nepřítele!

Že tady armáda pořád je a NIKDY odsud neodešla...no tak to je asi vůbec nezajímá. Nebo se to nehodí do argumentace.

Takže je mně líto, pane Paule, Schleisi, Havlíku a paní Barimová, ale hájite zájmy země, která nás už dávno vyhlásila za svého nepřítele. A tomu se říká vlastizrada.

 

 

 

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

Vzhůru na Blaník! 02.05.2024
Návštěva z Rumunska 02.05.2024
Ořechov, Opálka, Out Distance 02.05.2024
Daň 02.05.2024
Vlastizrádci. 25.04.2024

Poslední komentáře

Svatopluk Beran: Protektorát.
Manuel: Ořechov, Opálka, Out Distance
Svatopluk Beran: Protektorát.
David Samek: Protektorát.
Svatopluk Beran: Ořechov, Opálka, Out Distance

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

6 komentářů

Přidat Komentář

  • Zdeněk Gryc  | 26.04.2024 11:37  | Reagovat
  • Zdeněk Gryc  | 26.04.2024 11:40  | Reagovat
    Plakáty na bilbordech „CHCEME MÍR NE VÁLKU“ Okamurovi tam chybí „na UKRAJINĚ“
  • Zdeněk Gryc  | 26.04.2024 19:00  | Reagovat
    Převzato: 400 Hirošim. Toxicita černobylského mraku byla děsivá. Podívejte se na animaci MILAN ŠÍMA, RFE/RL 26. dubna 1986 připravovali technici černobylské jaderné elektrárny na severu Ukrajiny test záložního chladicího systému. Rutinní bezpečnostní cvičení se změnilo v katastrofu. Uplynulo od ní právě 38 let. Článek Test záložního chladicího systému probíhal v reaktoru číslo 4. A právě reaktor číslo 4 v noci – přesně v 1:23 – explodoval. Do ovzduší bylo vychrleno 8 tun radioaktivních trosek.
  • jihlavák  | 29.04.2024 20:20  | Reagovat
    S Ukrajinou má Okamura pravdu. Každá válka končí jednáním. Mělo se jednat hned. Kosovští Albánci taky dostali Kosovo. Už i provládní média informují o zoufalé situaci Ukrajinců. Předpokládám, že Moskva a Washington už "porcuji medvěda". A náš Petr pořád shání munici a zadlužuje možná i pravnuky. Melt by si občas přečíst Seznam a idnes.
  • Buenaventura Durruti  | 01.05.2024 10:59  | Reagovat
    NEVĚŘ VLÁDNÍM ANI OPOZIČNÍM POLITIKŮM. POMOCI SI MUSÍME SAMI! 1. května Mezinárodní den dělníků ! ✊❤🖤 Další májový den bez čeho slavit a za co bojovat. Za rovnost a sociální spravedlnost. Za mír a svobodu. Proti utrpení, bolesti a bídě, proti zkáze a smrti způsobené kapitalismem a US, Ruskem, eurostáty s jejich zasranými válkami. 1886 Anarchističtí organizátoři Albert a Lucy Parsonsovi vedli 80 000 lidí po chicagské Michigan Avenue v prvním novodobém prvomájovém průvodu a skandovali: "Osmihodinový den bez škrtů v platu!" Během několika příštích dnů vstoupilo 350 000 dělníků po celých USA do stávky v 1200 továrnách, včetně 70 000 v Chicagu, 45 000 v New Yorku a 32 000 v Cincinnati. O čtyři dny později policie zaútočila na shromáždění dělníků v Chicagu, někdo odpověděl házením bomby a zbytek je historie. Albert Parsons a čtyři další anarchisté přišli o život v následném monstrprocesu, který byl tak široce považován za zmanipulovaný a nespravedlivý, že v roce 1893 guvernér zrušil rozsudky a kritizoval soudní řízení. Lucy Parsons , později spoluzakladatelka Industrial Workers of the World, se zasvětila životu revolučního organizování... Český opoziční politik a předseda SPD Tomio Okamura: "Jsme konzervativní vlastenecká strana." "Vlast vymyslela parazitická třída, třída, která žije bez práce, aby pracující rozdělili na národnosti a vyhnuli se, nebo alespoň brzdili jejich svazku v jediné světové organizaci, která by zničila starý systém, který nás utlačuje. " 👍 -Ricardo Flores Magon