Reklama
Dnes je neděle 22.09.2024      svátek má Darina
Zpět
Petr Klukan

Narozen 2. 4. 1961 v Jihlavě, je absolventem Přírodovědecké fakulty UJEP Brno. Od roku 1993 je šéfredaktorem Jihlavských listů. Mezi jeho největší záliby patří fotografování.

http://www.jihlavske-listy.cz

Co s těmi chodníky?

Petr Klukan | 23.02.2009 17:02

Za uklizené chodníky by měly zodpovídat obce. Ty se tomu brání. Zvláště města, kde jsou kilometry chodníků. Kde brát tolik peněz na úklid? A je vůbec možné v jeden čas zajistit čistotu v celém městě? Vždyť to nedokážou ani cestáři! Když pořádně sněží a fučí, silnice se za pluhem zamete během pár minut. A nepomůže ani deset sypačů navíc. V jeden čas zkrátka vše uklidit nelze. Ale o čistý chodník až tak nejde, spíš o to, kdo ponese odpovědnost při nějakém úrazu. Přesto je "zákon" o chodnících správný. Hájíme-­li soukromé vlastnictví, musíme je ctít do důsledku. Jen vlastník se má starat o svůj majetek. Přehazování odpovědnosti na někoho jiného je nesmyslem. Až zbabělým.

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

KDO TO ASI PLATÍ ??? 20.09.2024
„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024

Poslední komentáře

Svatopluk Beran: „Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“
Svatopluk Beran: POVODEŇ
Svatopluk Beran: Poštovní schránka v těchto dnech:
Svatopluk Beran: PRÁVĚ DNES
https://cialisbrand.ru: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

3 komentářů

Přidat Komentář

  • hugo chávez  | 24.02.2009 15:43  | Reagovat
    Důležitější je protikomunistický odboj ,aby nám nevyhasl a to že ČEZEXhejtman si už všiml krize.
  • Alena Drštičková  | 24.02.2009 18:29  | Reagovat
    Dobrý den, sice jsme dnes spolu mluvili tel., ale stejně mi to nedá, abych vás ještě jednou nepoprosila o účast na zítřejší schůzi s ředitelem ICSS p. Nechvátalem, ohledně vypovězení smlouvy o dodání obědů z důvodů, kdy uživatelé nevyužívají dalších služeb.Nebudu vás ovlivňovat svým názorem, ale osobní zkušenosti s uživateli DPS i zaměstnanci ICSS a následně i setkání na schůzi zvýšení nájmu s p. Nechvátalem, nechápu proč a jak dlouho, takový člověk může pracovat v soc. službách?!? A dovolání prý není. Opravdu je mi těch lidí líto a nespravedlnost mě dost vytáčí. Kdyby mi mělo jenom trošku pomoct k tomu, aby zítra se zúčastnil někdo z jihl. novin a nezaujatě, objektivně napsal článek, tak vás o to moc prosím trošku i ze známosti / vyslyšel jste mě už jednou - prodej bytů do os.vl.,Motorpal/ , znala jsem vašeho tatínka a velice jsem si ho vážila, to vám opravdu píšu jen proto, že bych ráda pomohla. Mějte se hezky, hodně zdraví vám a vašim blízkým, zdraví Drštičková Alena, Telečská 9, Jihlava
  • hugo chávez  | 11.03.2009 17:27  | Reagovat
    Tak jsem se milý Klukane právě pobavil u sloupku o mzdách na krajském úřadě.Takže za: A) CO TO PROBOHA JE ZASE ZA NOVÝ VÝMYSL REGISTRAČNÍ POPLATKY ?????Není to pomotáno tžeba s REGULAČNÍMI POKLADNAMI ? B) Jak jste přišel na to , že kraj musí vydávat nějakých 80 mega z rozpočtu,ještě navíc naspořených úporně bývalým ČEZhejtmanem ? Pokud vím kraj vrací poplatky ,které lidé platí,čiliže 30-30=0, proč by proboha někdo musel sahat na krajský rozpočet ? Ledaže by bývalé vedení kraje s poplatky počítalo na mzdy úředníků,jak tak nějak naznačujete a současné vedení ty prachy radši nechalo lidem. C) Je faktotum,že příjmy kraje klesnou o 80 milionů ,ale za EXČEZhejtmana Vystrčila klesly taky o 42 milionů,protože je dostal ČEZ,i když chápu,že je to společnost chudá, potácející se nad propastí,vlastně ze svých zisků dotující odběratele. D) Pročpak jakožto HLÍDACÍ PES DEMOKRACIE (novinář), nenapíšete taky o trafice EXČEZhejtmana,kterou uchystal sám sobě,když Vás tak rozčilují prebendy komunistů za předsednictví výborů.Nebo štěkáte jen na jednu stranu ?Nebo jen za jednu stranu ? Pište dál milý Klukane , neumdlévejte, vše je tak nádherně uvědomělé a legraciózností se pomalu začínáte přibližovat Vasylu Biĺakovi.