Reklama
Dnes je neděle 22.09.2024      svátek má Darina
Zpět
Bedřich Ščerban

Narozen 31. května 1964 v Jihlavě, je bývalý vynikající hokejový obránce. Je držitelem pěti bronzových medailí z mistrovství světa a jednoho bronzu z Olympijských her. Na domácích kluzištích získal tři mistrovské tituly, navíc je mistrem Německa a Švédska. V současné době je jednatelem hokejového klubu Dukla Jihlava.

„Vyčistění vztahů“

Bedřich Ščerban | 13.09.2010 20:18

Celou veřejnost zaujala kauza Holík. Přestože jsem žádán o reakce, nebudu se daným případem zabývat a posuzovat ho. Byl jsem několikrát v názorovém střetu s panem Holíkem ohledně mé práce a vedení Dukly. Ohledně zakladatelské listiny Dukly. Budu se věnovat problému obecně. Kauza je časově opožděná. Ukazuje, že neřešené problémy se vždy vrací. Neřešená minulost pak přináší problémy v budoucnosti. A to je to, s čím se potýká celá současná společnost, tedy i lední hokej. Současné vedení ČSLH čeká stejný úkol, kterým jsem si prošel i já po nástupu do vedoucí funkce v Dukle, „vyčistění vztahů“. Bez tohoto kroku se nepohneme kupředu. Ani společnost ani lední hokej. Pevně věřím, že v Dukle se povedlo pohnout se směrem kupředu. Bylo by naivní se domnívat, že vše už je úplně v pořádku. Čeká nás ještě hodně práce, ale myslím, že jsme se vydali správnou cestou. Sám jsem prožil několik střetů, když jsem aplikoval cestu „ vyčištění vztahů“. Dostal se do různých sporů. I prezident ČSLH se může dostat do sporu. I on se může dostat do situace, kdy mu to budou dávat „sežrat“. Vím, co obnáší „ vyčištění vztahů“. Vím, kolik úsilí a psychických sil stojí „ vyčištění vztahů“. Přeji prezidentovi ČSLH hodně psychických sil a odvahy do bojů. Bedřich Ščerban

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

KDO TO ASI PLATÍ ??? 20.09.2024
„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024

Poslední komentáře

https://cialisbrand.ru: My, občané Protektorátu (1/3)
Remote healthcare consultations: My, občané Protektorátu (1/3)
Anthonyastom: Vlastizrádci.
Anthonyastom: Bernard.
D96ZW4P www.yandex.ru: DENACIFIKACE + NORMALIZACE

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

1 komentářů

Přidat Komentář

  • Daňový soumar  | 14.09.2010 13:55  | Reagovat
    V rámci vyčištění vztahů to bylo od Aušuse hezký. Ještě by si měl na hrobě Holíka zatančit. :)) Nějaká to padesátka od agenta je prd. To dojení veřejných rozpočtů je lepší káva. I když už za totáče se říkalo, že kdo nezaplatí Holíkům tak se nedostane ani na přijímač do Tábora. :))