Reklama
Dnes je pátek 20.09.2024      svátek má Oleg
Zpět
Petr Klukan

Narozen 2. 4. 1961 v Jihlavě, je absolventem Přírodovědecké fakulty UJEP Brno. Od roku 1993 je šéfredaktorem Jihlavských listů. Mezi jeho největší záliby patří fotografování.

http://www.jihlavske-listy.cz

Uragán

Petr Klukan | 14.12.2018 15:26

Nová koalice vzala nekonečné rozhodování o opravě–rekonstrukci-stavbě zimáku opravdu útokem. Na svém prvním zasedání zrušili, co bylo dohodnuto, a rozhodli o novém směru. Zimák zbourat, a na stejném místě postavit nový. Zastupitelé tak vše minulé převálcovali a řekli: konec úvah o hale na zelené louce či postupné opravě! Co to znamená? Že rok, dva, tři (?) nebude mít Dukla Jihlava kde hrát a trénovat, a dukelská mládež včetně krasobruslařů jakbysmet. Za hokejisty budeme jezdit mimo Jihlavu; do Brodu, do Pardubic? Další argumenty o nedostatečném parkování, složitosti výstavby, výkupu části budov u zimáku, kácení stromů nebo odporu lidí, pak koalice smetla slovy: Vše vyřešíme! Trochu to připomnělo heslo hnutí ANO: My makáme! My už ale víme, že to jsou jen hesla. Vše může být příště zase jinak.

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

KDO TO ASI PLATÍ ??? 20.09.2024
„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024

Poslední komentáře

zdenek gryc: „Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“
Jovita: „Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“
Ing. arch. Zdeněk Gryc: KDO TO ASI PLATÍ ???
zdenek gryc: KDO TO ASI PLATÍ ???
Jeremyonero: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

2 komentářů

Přidat Komentář

  • VladimírV  | 14.12.2018 15:43  | Reagovat
    První vyhrání z kapsy vyhání.
  • Jan P.  | 15.12.2018 15:25  | Reagovat
    K velké investici města(nová vybraná varianta HZS) do 750 milionů korun by měli mít podle mého možnost se taky vyjádřit občané města v referendu.Nejsilnější vládní strana ve městě politické hnutí Fórum Jihlava, které před volbami o sobě prohlašovalo,že bude vždy hájit zájmy občanské společnost měli jejich zastupitelé s takovou iniciativou přijít. Nic takového se nestalo.Bylo jistě naivní něco takového od nich očekávat. FJ zastává stejnou filosofii jako přátelé tzv.starých pořádků proti kterým se tak pokrytecky vymezovalo. V období mezi volbami nám do toho občané města prostě kecat nebudou.My víme nejlépe,co je pro město dobrý.Počkejte si na příští volby a rozhodněte jinak. Nebo se k nám přijďte vykecat.My vás rádi vyslechneme,ale to je tak asi všechno,co vám dovolíme. Kde jsou Piráti a Zelení s prosazováním nástrojů přímé demokracie ve městě ? Vůbec se nedivím těm více jak 60 procentům nevoličů v Jihlavě. V komunálních politice v Jihlavě není komu věřit,pokud nepatří k tvrdému voličskému jádru a nechcete být za užitečného idiota...