Reklama
Dnes je pátek 20.09.2024      svátek má Oleg
Zpět
Zdeněk Gryc

Architekt - důchodce - autor sídliště Březinovy sady, žák profesora Rozehnala, který si váží osobnosti PhDr. F. Hoffmanna a Václava Havla

KOLIK PROCENT MUŽŮ SNILO O TOM, ŽE NĚKOHO ZAVRAŽDÍ

Zdeněk Gryc | 10.12.2019 22:03

PRÁVĚ DNES ČT24 Psycholog Jeroným Klimeš: Kolik procent mužů, několik hodin, snilo o tom, že někoho zavraždí, 20procent - Motivy osamělých střelců: ---------------- Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. ---------------- XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ KOLIK PROCENT ANONYMŮ NAPSALO V JIHLAVSKÝCH LISTECH ?

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

KDO TO ASI PLATÍ ??? 20.09.2024
„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024

Poslední komentáře

Ing. arch. Zdeněk Gryc: KDO TO ASI PLATÍ ???
zdenek gryc: KDO TO ASI PLATÍ ???
Jeremyonero: My, občané Protektorátu (1/3)
Jamesatorm: My, občané Protektorátu (1/3)
Angelmog: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

44 komentářů

Přidat Komentář

  • Svatopluk Beran  | 11.12.2019 08:31  | Reagovat
    SVOBODNÁ A DEMOKRATICKÁ SPOLEČNOST. Také se mi v ní toho zdá hodně mimo mé chápání. Například když si některý stát přesněji GOVERMENT některého státu uzurpuje právo na vojenský zásah a vraždění v zemích které s nimi nechtějí obchodovat nebo používat jejich platidlo a občané tuto aroganci s přehledem v prospěch svého obohacování přehlížejí.
  • Zdeněk Gryc  | 11.12.2019 08:59  | Reagovat
    "Například když si některý stát přesněji GOVERMENT některého státu uzurpuje právo na vojenský zásah a vraždění v zemích. . . " Jako tomu bylo v roce 1968 v Československu. V rámci letošního výročí 30 let od sametové revoluce bychom si to měli stále připomínat !
  • Jan P  | 11.12.2019 21:49  | Reagovat
    Není to sice k tématu blogu,ale tenhle článek autorovi vřele doporučuji k přečtení a zamyšlení. Ivan Štampach si bere na mušku ty, kteří ještě dnes označují šlechtu za „přirozenou elitu“. Nepotřebujeme návrat historických rodů do pozice mocenské elity, nýbrž prosazení demokratické kultury. 11.12.2019/Deník Referendum/Nostalgie po šlechtě Ivan Štampach byl za minulého režimu vězněn za „za přípravu na opuštění republiky a přípravu na podvracení republiky“ a potají vystudoval teologii, kterou následně učil v tajných kurzech, a publikoval v samizdatových časopisech. Působil v katolické církvi, z té byl však exkomunikován, když přešel ke starokatolíkům. V současnosti je mimo oficiální církevní službu a jako religionista působí na Univerzitě Pardubice a na několika pražských pracovištích.
  • Svatopluk Beran  | 12.12.2019 06:05  | Reagovat
    Jako tomu bylo v roce 1968 v Československu. V rámci letošního výročí 30 let od sametové revoluce bychom si to měli stále připomínat ! Nejdelší americká válka stála bilion dolarů, provázejí ji lži. Lhali jsme ráno, lhali jsme v poledne, lhali jsme večer. Okřídlený výrok jednoho středoevropského politika výstižně popisuje i způsob, jakým americké vlády v posledních 18 letech informovaly o válce v Afghánistánu. Válka, ve které zahynulo 2800 amerických vojáků, vyšla Spojené státy téměř na bilion dolarů. Nevěděli jsme, co děláme. Co se tady snažíme dělat? generál Douglas Lute Mluvčí ministerstva obrany USA Thomas Campbell naopak trvá na tom, že úmyslem Pentagonu nebylo uvádět Kongres či veřejnost v omyl. PODLE DISIDENTA HAVLA V AFGANISTÁNU BOJOVALI AMERIČANÉ A VŮBEC CELÝ SVĚT ZA PRAHU. TATO DIAGNOSA NEBOJÁCNÉHO DISIDENTA HAVLA, KTERÁ PŘINESLA STATISÍCE MRTVOL A MILIONY BEZDONMOVCŮ V AFGANISTÁNU, IRÁKU, LYBII, SÝRII, ROZVRÁCENÉ STÁTY BLÍZKÉHO A STŘEDNÍHO VÝCHODU ČI AFRIKY, IMIGRANTSKÉ PROBLÉMY V EVROPĚ, TAK TATO DIAGNOSA UŽ NEPLATÍ?
  • Zdeněk Gryc  | 12.12.2019 16:27  | Reagovat
    1. Svatopluk Beran říká: Čtvrtek, 12. 12. 2019 v 6:05 Jako tomu bylo v roce 1968 v Československu. V rámci letošního výročí 30 let od sametové revoluce bychom si to měli stále připomínat ! --------------------------------------------------------------------------------------------------- TEHDY i DNES u nás i na KRYMU a UKRAJINĚ Invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa (Vstup spojeneckých vojsk, Operace Dunaj, Okupace Československa) byl vojenský vpád vojsk pěti komunistických zemí Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem (SSSR) na žádost konzervativního křídla Komunistické strany Československa, který se uskutečnil 21. srpna 1968. Invaze se kromě Sovětské armády zúčastnila vojska Polské lidové republiky (PLR), Maďarské lidové republiky (MLR) a Bulharské lidové republiky (BLR). Vojska Německé demokratické republiky (NDR), ač připravena k zásahu, nakonec hranice ČSSR nepřekročila (až na malý počet specialistů).[10][11] Země Varšavské smlouvy, které se invaze nezúčastnily, byly Albánie (od roku 1962 fungovala v tomto paktu jen jako pasivní člen) a Rumunsko pod vedením diktátora Nicolae Ceauşesca. Byla obsazena většina důležitých měst v tehdejší ČSSR, krátce po příjezdu tanků a obsazení letišť, na kterých přistávala sovětská letadla s další vojenskou technikou. Předsednictvo ÚV KSČ přijalo usnesení odsuzující invazi (poměrem 7 : 4 hlasům).[12] Československá armáda, která měla na starosti obranu hranic, nepodnikla skoro žádné kroky k obraně. [p 1] Veřejnost během prvního týdne okupace vyjadřovala silný odpor, čímž zabránila provedení původních plánů k ustanovení otevřeně kolaborantské tzv. Dělnicko-rolnické vlády. Spontánní odpor proti okupaci de facto v očích světové veřejnosti zdiskreditoval socialismus sovětského typu. Bylo přerušeno rozhlasové i televizní vysílání, které však bylo rychle obnoveno z improvizovaných studií.[15] Následně došlo k potlačení československého pokusu o reformu socialismu – tzv. pražského jara. Došlo k zatčení a internaci československých vedoucích představitelů – Dubčeka, Smrkovského, Černíka a dalších. Masové spontánní protesty trvaly týden. Na první výročí v roce 1969 došlo k dalším masovým protestům, odpor však byl brutálně potlačen československými pořádkovými jednotkami a při střetech zemřelo pět osob.[16][17] Vojska SSSR zůstala na území Československa až do roku 1991.
  • Zdeněk Gryc  | 12.12.2019 16:41  | Reagovat
    "TAK TATO DIAGNOSA UŽ NEPLATÍ?" ---------------------------------------- PLATÍ TERAPIE: V CZ PLATÍ ÚSTAVA A TENTO ZÁKON: "Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii.“ Zákon o zásluhách Václava Havla byl přijat na návrh vlády České republiky za účelem uctění památky bývalého prezidenta Václava Havla. Znění zákona je: „Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii.“ Podobné zákony již byly přijaty v případě T. G. Masaryka, M. R. Štefánika a Edvarda Beneše. V pondělí 19. prosince 2011 schválila vláda na svém mimořádném zasedání jednomyslně návrh zákona ve znění: „Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii.“ Podle vládní důvodové zprávy Václav Havel patří mezi nejvýznamnější osobnosti v českých dějinách, mimořádnou měrou se zasadil o pád komunistického režimu a o obnovení svobody a demokracie a dosáhl oprávněného uznání i v zahraničí, díky čemuž napomohl k opětovnému zapojení České republiky do rodiny evropských a světových demokracií. Jeho zásluhy jsou nepopiratelné a mimořádné a svým významem překračují hranice státu. Vláda v této důvodové zprávě vyjadřuje přesvědčení, že právo „není jen souborem formálně chápaných pravidel chování, ale současně vyjadřuje i hodnoty, na nichž je daná společnost založena, s nimiž bezprostředně souvisí také význam osobností, které tyto hodnoty mimořádným způsobem ovlivnily“.
  • blade  | 13.12.2019 01:09  | Reagovat
    Británie se dnes hoódně přiblížila BREXITU a libra posiluje. Velice zajímavé, že?
  • blade  | 13.12.2019 01:32  | Reagovat
    Masakr !!! Totální vítězství konzervativců. Corbyn je K.O. a leží v bezvědomí na podlaze ringu. Jeho kariéra v politice končí.
  • Svatopluk Beran  | 13.12.2019 09:34  | Reagovat
    Zásluha Václava Havla coby konspirativní osoby USA pro odstranění jedné vlády u nás je zcela nepopiratelná a pro nás důležitá. Bez iniciativy Gorbačova by však nic podobného ve Východní Evropě neproběhlo a dál by fungovaly dohody z Jalty a Teheránu, které řešily předválečnou zradu Anglie a Francie na předválečné střední Evropě a umožnění Hitlerovi eskalaci 2SV. Nastupivší dvě nové poválečné světové velmoci pak vedli své části tak jak je vedli. Hlavní představitel jedné z nich se naštěstí rozhodl, že cesta kterou tato země jde není zrovna to pravé ořechové a tak to dopadlo tak jak to dopadlo. Havel má zásluhy, o tom není pochyb. Jeho osobní morálka však nikdy nebyla nastavena tak jak je občanům předkládáno a vnucováno. Pro náš vojenský průmysl, Balkán a arabský svět s následnou migrací z tohoto ekonomicky rozvráceného arabského světa vojsky USA ze statisíci mrtvol, miliony bezdomovců a emigrantů byl NAPROSTO KONTRAPRODUKTIVNÍ A NEZODPOVĚDNÝ, v podstatě se ukázalo jaký byl vnitřní slaboch. Ale rozumím tomu že to vy nechcete vědět a posuzovat, SVOU MODLU MÁTE, je vám přána.
  • jihlavák  | 13.12.2019 11:54  | Reagovat
    blade neradoval bych se. Posílí vliv Německa a Francie v EU, což je hodně ale hodně špatně. Makaron je poskok kapitalistů a co tady dělala šílená bába netřeba znovu opakovat. Nečeká nás nic dobrého.
  • blade  | 13.12.2019 12:39  | Reagovat
    Jen připosránci zůstanou součástí Evropská mumie. Prdlajs posílí, nakonec budou rádi, že něco vyobchodují v Asii i v tom Rusku. Macaron je v dalších volbách odkecanej a šílená bába jakbysmet. ESVO a EHS povstanou z popela Evropské mumie.
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 13:18  | Reagovat
    Tento blog se zabývá tím, KOLIK PROCENT MUŽŮ SNILO O TOM, ŽE NĚKOHO ZAVRAŽDÍ Zdeněk Gryc | Úterý, 10. 12. 2019 v 22:03 ---------------------------------------- O ČEMPAK SNIL ? Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. a XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 -------------------------------------------- Střelbu v ostravské fakultní nemocnici nepřežilo celkem sedm lidí. Útočník spáchal sebevraždu 10. 12. 8:16 AKTUALIZOVÁNO • 11:55 Po úterní střelbě ve Fakultní nemocnici Ostrava, kde zemřelo sedm lidí, vyhrožoval osmapadesátiletý muž střelbou v nemocnici v Uherském Hradišti. Policisté ho dopadli. JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE OZNÁMENÍ OBOU VÝHRUŽEK, uvedených v komentářích JL viz blog shora NA POLICII ČR ?
  • Libor Furbacher  | 13.12.2019 13:48  | Reagovat
    On pan Corbyn se svoji tehdejsi zenou byly velmi cinni v peace moment a meli kontakty s STB.On byl on jejich payroll. https://www.thesun.co.uk/news/5581166/jeremy-corbyn-communist-spy-cold-war-briefings/
  • blade  | 13.12.2019 13:59  | Reagovat
    Evropská mumie již "nezavraždí" Británii, Evropská mumie se naopak "zavraždí" sama. Boris Johnson má prostě koule. A zatím v mači Británie versus EU vede na celé čáře. Britové nám oznámili co si myslí o Evropské mumii v přímém přenosu. I u nás někdo myslí na CZEKZIT, ale nemáme referendum, tzn. demokracii. Hledět na protáhlé ksichty na ČT je k nezaplacení. Tady je vidět, jak je někomu demokracie smrdí. V Británii zvítězili lidé, kterým vadí diktát Němců v Evropské mumii. Jsou prostě lidé, kteří dávají přednost svobodě před ekonomickými výhodami. Hledět na protáhlé ksichty na ČT je k nezaplacení. Tady je vidět, jak je někomu demokracie smrdí. Zatím nehlásají, že volby v Británii ovlivnil Putin. :-) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dnešní Evropská mumie. Dnes je to byrokratický moloch daleko horší než byla kdysi bolševická RVHP. Nakonec EU je v rukách západoevropských marxistů, kteří chtějí centrální moc a rozhodování o všem, včetně frekvence pohlavního styku obyvatelstva a druhu auta, ve kterém mohou eu-nevolníci jezdit. K tomu si platí eu-politiky a eu-úředníky a také eu-právníky, kteří mají za úkol utahovat šrouby a snižovat počet stupňů volnosti. Prostě omezování svobody. Obchod však vždy zvítězil nad politickými žvásty. Zvítězí i tentokrát. Žádné strašení "bubáky" EU nepomohlo a nepomůže. Svoboda je nejvyšší hodnota, ale zrovna svobodu v tom nejširším slova smyslu EM "moc nemusí" = nemá ji ráda. Odchod Britů je zásadním momentem pro důkladnou revizi toho, co má být EU !
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 14:24  | Reagovat
    Tento blog se nezbývá EU Tento blog se zabývá: KOLIK PROCENT MUŽŮ SNILO O TOM, ŽE NĚKOHO ZAVRAŽDÍ Zdeněk Gryc | Úterý, 10. 12. 2019 v 22:03 O ČEMPAK SNIL ? --------------------------------------------- Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. a XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 -------------------------------------------- Střelbu v ostravské fakultní nemocnici nepřežilo celkem sedm lidí. Útočník spáchal sebevraždu 10. 12. 8:16 AKTUALIZOVÁNO • 11:55 Po úterní střelbě ve Fakultní nemocnici Ostrava, kde zemřelo sedm lidí, vyhrožoval osmapadesátiletý muž střelbou v nemocnici v Uherském Hradišti. Policisté ho dopadli. JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE OZNÁMENÍ OBOU VÝHRUŽEK NA POLICII ČR ?
  • blade  | 13.12.2019 15:30  | Reagovat
    „Jsme velmi blízko velké dohody s Čínou. Chtějí ji oni, chceme ji i my,“ napsal na Twitteru americký prezident Donald Trump. Podle agentury Bloomberg je dohoda hotová a už čeká na podpis právě amerického prezidenta. Co na to fanatik Hřib, necítí se teď býti trochu hovězím? :-)
  • jihlavák  | 13.12.2019 15:50  | Reagovat
    Miloš Zeman je vizionář, pravdoláskaři by se mu měli omluvit :-)
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 18:02  | Reagovat
    Tento blog se nezbývá EU Tento blog se zabývá: KOLIK PROCENT MUŽŮ SNILO O TOM, ŽE NĚKOHO ZAVRAŽDÍ Zdeněk Gryc | Úterý, 10. 12. 2019 v 22:03 O ČEMPAK SNIL, KDYŽ ŘÍKÁ A PÍŠE : Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. a XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 -------------------------------------------- Střelbu v ostravské fakultní nemocnici nepřežilo celkem sedm lidí. Útočník spáchal sebevraždu Po úterní střelbě ve Fakultní nemocnici Ostrava, kde zemřelo sedm lidí, vyhrožoval osmapadesátiletý muž střelbou v nemocnici v Uherském Hradišti. Policisté ho dopadli. JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE OZNÁMENÍ SETRVALÉHO STAVU HANOBENÍ A VÝHRŮŽEK NA POLICII ČR ? O ČEMPAK SNIL, KDYŽ 4 ROKY ŘÍKÁ: XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá? XXXXX říká: Středa, 22. 3. 2017 v 21:24 Pan architekt definitivně zešílel, nebo to je jiná dimenze? Nebo bych měl míň chlastat? XXXXX říká: Neděle, 22. 7. 2018 v 12:42 „Zhanobil ses sám oslavováním ochlasty a kurevníka a kdybys o něm držel hubu a psal o stavbách, nikdo by tě nehanobil“ XXXXX říká: Neděle, 15. 9. 2019 v 9:44 A můj skromný názor je že Gryc je čurák.
  • jihlavák  | 13.12.2019 19:59  | Reagovat
    Já bych spíš napsal zhanobili jsme se sami......... Taky jsem byl jeho osobou nadšen.
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 20:24  | Reagovat
    1. Zdeněk Gryc říká: Pátek, 13. 12. 2019 v 18:02 Tento blog se nezbývá EU Tento blog se zabývá: KOLIK PROCENT MUŽŮ SNILO O TOM, ŽE NĚKOHO ZAVRAŽDÍ Zdeněk Gryc | Úterý, 10. 12. 2019 v 22:03 O ČEMPAK SNIL, KDYŽ ŘÍKÁ A PÍŠE : Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. a XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ——————————————– Střelbu v ostravské fakultní nemocnici nepřežilo celkem sedm lidí. Útočník spáchal sebevraždu Po úterní střelbě ve Fakultní nemocnici Ostrava, kde zemřelo sedm lidí, vyhrožoval osmapadesátiletý muž střelbou v nemocnici v Uherském Hradišti. Policisté ho dopadli. JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE OZNÁMENÍ SETRVALÉHO STAVU HANOBENÍ A VÝHRŮŽEK NA POLICII ČR ? O ČEMPAK SNIL, KDYŽ 4 ROKY ŘÍKÁ: XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá? XXXXX říká: Středa, 22. 3. 2017 v 21:24 Pan architekt definitivně zešílel, nebo to je jiná dimenze? Nebo bych měl míň chlastat? XXXXX říká: Neděle, 22. 7. 2018 v 12:42 „Zhanobil ses sám oslavováním ochlasty a kurevníka a kdybys o něm držel hubu a psal o stavbách, nikdo by tě nehanobil“ XXXXX říká: Neděle, 15. 9. 2019 v 9:44 A můj skromný názor je že Gryc je čurák. ------------------------------------------------ Tento blog se týká vyhrožování a 4 letého hanobení autora konkrétně 2 anonymy: XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. Otázka je jak již uvedeno: JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE po více než 4 letech OZNÁMENÍ O SETRVALÉM STAVU HANOBENÍ A VÝHRŮŽEK NA POLICII ČR ?
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 20:33  | Reagovat
    V pátek to bude trojnásobek, vyhrožoval student po masakru v Ostravě. Policie ho zadržela. Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem.
  • Zdeněk Gryc  | 13.12.2019 23:33  | Reagovat
    PS. Proč jenom s jedním nábojem? Zdeněk Gryc není Adolf Hitler, aby se jednou ranou trefil !
  • Jan P  | 14.12.2019 09:07  | Reagovat
    Srovnávat masakr,který se tento týden odehrál v Ostravské nemocnici a nenávistné projevy na internetové diskuzi mi připadá mimo.Z toho, co se dneska děje, se nezblázní jenom ten, který už blázen dávno byl.
  • blade  | 14.12.2019 10:02  | Reagovat
    Stojí v dešti, v očích pláč, jeho neštěstí, jméno láska má. Život klíží, nemá pevný bod, pod ním, propast temná, není přes ní most. Je to blázen jen, je to blázen jen, architekt – důchodce, slouha KSČ jen.
  • Zdeněk Gryc  | 15.12.2019 21:54  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Pátek, 13. 12. 2019 v 23:33 PS. Proč jenom s jedním nábojem? Zdeněk Gryc není Adolf Hitler, aby se jednou ranou trefil ?
  • Zdeněk Gryc  | 15.12.2019 22:02  | Reagovat
    VENCA NA SVÉM STÁLE TRVÁ ? Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. —————-
  • Dvořák  | 16.12.2019 11:15  | Reagovat
    Snad už je tohle opravdu poslední stádium. Co ty na to Ježíšku?
  • zdeněk Gyc  | 16.12.2019 19:50  | Reagovat
    JAKÝ NÁZOR MÁTE ? DOPORUČUJETE OZNÁMENÍ OBOU VÝHRUŽEK, uvedených v komentářích JL viz blog shora NA POLICII ČR ?
  • Berka  | 17.12.2019 00:54  | Reagovat
    Nejsem právník...ale když se tak vehementně dožadujete NÁZORU... Řekl bych že "vyhrožovat" někomu sebevraždou je poněkud mírně řečeno komplikovaný způsob výhrůžky, ne ? :-) Navíc to s tou "pištolí" pokud se pamatuju je poněkud vytržené z kontextu - tehdy to bylo v rámci nějakého Grycova blogu co se jmenoval "Zdeňkovy EPIŠTOLY" nebo tak nějak. Tudíž to podle mě byl zjevný pokus o vtip (ať už vtipný, nebo ne) - což zjevně autor blogu nepobral. Pokud sháníte mermomocí nějaký materiál k UDÁNÍ na policii, vyberte si spíše mě a vámi tak milovaný příspěvek o verbální masturbaci.
  • Berka  | 17.12.2019 00:57  | Reagovat
    A pokud chcete opravdu vědět, zda-li to na policii OZNÁMIT, zkuste se vžít do role pánů Háje a Fridricha. Ti na Policii OZNAMOVALI běžně. Tedy vlastně na Bezpečnosti. Na Státní Bezpečnosti.
  • Zdeněk Gryc  | 17.12.2019 15:23  | Reagovat
    SDĚLENÍ PRO BERKU: POŘÁD SE NEDĚLAJÍ JENOM PRASÁRNY, že ? ------------------------------------------------------------------- UKÁZKA ZDAŘILÉHO VTIPU: XXXXX říká: Neděle, 15. 9. 2019 v 9:44 A můj skromný názor je že Gryc je čurák. XXXXX říká: Neděle, 22. 7. 2018 v 12:42 „Zhanobil ses sám oslavováním ochlasty a kurevníka a kdybys o něm držel hubu a psal o stavbách, nikdo by tě nehanobil“ Specialista NA HANOBENÍ tak trochu strejcovsky je "čtenář" "pozorovatel" nyní "km" Ovšem velitel čety PS-ák rytíř z USA "blade" kterému strana a vláda svěřila na hranicích samopal to je jiná třída. Používá techniku: zloděj volá nejhlasitěji "chyťte zloděje!" ------------------------------- "Hrdina, kádruje Oldřicha Háje jako: "šedou kolaborantskou svini, kvůli kterým to tady tak dlouho mohlo fungovat." Berka říká: Úterý, 26. 2. 2019 v 0:34 Spoluzbabělci Olda Háj a Ervín Fririch ? Fridrich Ervín, narozen 4.01.1934, od roku 1971 evidován jako důvěrník, svazek č. 15566, správa StB Brno Háj Oldřich, narozen 12.01.1932, evidován nejprve jako tajný spolupracovník (spisová značka 806006), následně jako agent – svazek č. 18060, správa StB Brno Proč spoluzbabělci ? Prostě chtěli jet do Steyru, tak jeli. Účel světí prostředky. Gryc chtěl do Švédska, tak jel. Stačilo jen po návratu zajít na kafíčko, že… Berka chtěl do Španělska, ale přece jenom zas až tak moc ne. To z něj rozhodně nedělá žádného hrdinu – hrdinství totiž k tomu potřeba nebylo. Ale taky to – aspoň doufám – z něho nedělá šedou kolaborantskou svini, kvůli kterým to tady tak dlouho mohlo fungovat. -------------------------- JE FAKT, že ne-dělaný hrdina nedělá ze sebe šedou kolaborantskou svini. kvůli kterým to tady tak dlouho mohlo fungovat. jako: HÁJ FRIDRICH --------------------------------- GRYC OSLZLÝ MAKOVSKÝ a FAKULTA ARCHITEKTURY kteří si vysoce cení být nikoli ve svazu přátel SSSR, ale ve společnosti přátel VH. Být přítomni na vernisáži: Výstava ve vile Stiassni představí Václava Havla jako inspirátora a objednavatele současné architektury Václav Havel, 1996 | © foto Karel Cudlín/Knihovna Václava Havla Od pátku 11. října 2019 bude ve výstavním sále vily Stiassni k vidění výstava připomínající architektonické počiny Evy Jiřičné, Josefa Pleskota, Bořka Šípka a dalších umělců, kteří pracovali na zakázkách iniciovaných Václavem Havlem. Věnovat se ale bude i stavebním počinům Havlových předků. Připomene tak výročí 30 let svobody, 83 let od narození Václava Havla či 90 let od otevření Barrandovských teras. Výstava představí na 15 panelech jednotlivé stavby, okolnosti jejich vzniku i autentická svědectví jejich autorů. Texty připravila kurátorka Vlasta Loutocká ve spolupráci s vydavatelstvím Foibos Books, Knihovnou Václava Havla a Nadací Dagmar a Václava Havlových Vize 97. Brněnský sochař, architekt a pedagog Zdeněk Makovský pak pro výstavu vytvořil kresebné portréty Václava Havla a také několik plastik, které budou dominantními vizuálními prvky výstavy. Pozornost výstavy je soustředěna především na úpravy Pražského hradu. Rehabilitace tohoto symbolu české statnosti stála bývalého prezidenta značné úsilí, jak ostatně řekl sám: „… Záhy jsme pochopili, že nemá-li to navždy zůstat nějakým kafkovským začarovaným zámkem, musí tam být důmyslně propleteny různé funkce: reprezentace a státnost, ezoterická propojení hlavních bodů, ubytování včetně studentského, vysokoškolská fakulta, zábava, galerie, pohostinství, obchůdky, prostě všechno, co patří k sobě, má-li nějaký architektonický či urbanistický prostor skutečně žít…“.(1) Ne všechny záměry byly realizovány, přesto se hrad otevřel veřejnosti v takové míře, jako nikdy předtím a ani potom. Kromě současných staveb výstava přibližuje také stavitelské počiny Havlových předků – od paláce Lucerna přes Barrandovské ateliéry až po Barrandovské terasy. Nechybí ani rodokmen s unikátními rodinnými snímky z archivu Ivana M. Havla. Výstava bude ve vile Stiassni přístupná až do 15. prosince. Návštěvníci ji mohou vidět vždy v pondělky, pátky a o víkendech v době od 10 do 17 hodin. Jednotné vstupné činí 30 Kč a zahrnuje vstup do jedné z největších vilových zahrad založených v meziválečném Československu. (1) HAVEL, Václav a Karel HVÍŽĎALA. Prosím stručně: rozhovor s Karlem Hvížďalou, poznámky, dokumenty. Praha: Gallery, 2006. -------------------------------------------- Autor vily architekt Wiesner je kmotrem Jana vnuka kriminálníka profesora Rozehnala, jeho dcera je kmotrou: Brno moderní II – Velký průvodce po architektuře 1949–2000 V pondělí 2. prosince v 17 hodin se v přednáškové budově MCMA v Brně uskuteční slavnostní uvedení nové knihy z vydavatelství Paseka. Křtu se zúčastní celý autorský tým ve složení Renata Vrabelová, Vladimír Šlapeta, Milan Jaroš a Lukáš Žentel. Úlohy kmotrů se ujmou Eva Rozehnalová a Josef Němec. Dějinné peripetie druhé poloviny 20. století zanechaly na tváři moravské metropole možná překvapivě pestrý otisk. Stopy sorely nacházíme na sídlištích brněnských předměstí, zářným příkladem bruselského stylu je hotel Continental, za jednu z nejúspěšnějších českých architektonických realizací byla označena brutalistní budova Ingstavu ve Štýřicích. Proslulý kampus Masarykovy univerzity v Bohunicích, radnice v Žabovřeskách či Moravská zemská knihovna dokládají ozvěny hnutí hightech, postmoderny i dekonstruktivismu. Druhý díl úspěšného průvodce po brněnské architektuře představí slavné i méně známé stavby. Hesla opět doprovázejí fotografie zachycující současný stav budov, publikace obsahuje přehledné mapy s vyznačenými objekty a medailonky architektů. Datum vydání: 06.11.2019 Formát: 130 x 230 mm Počet stran: 248 ISBN: 978-80-7432-920-3 Vyšlo s podporou Magistrátu města Brna Renata Vrabelová - Vladimír Šlapeta - Milan Jaroš - Lukáš Žentel Architektka Renata Vrabelová (1959) se od roku 2000 zabývá propagací moderní architektury a udržitelného stavění. Je editorkou řady publikací o brněnské architektuře 20. století, od roku 2016 pracuje v Metodickém centru moderní architektury ve vile Stiassni v Brně. Uznávaný historik architektury a vysokoškolský pedagog Vladimír Šlapeta (1947) působil od sedmdesátých let do současnosti v mnoha vedoucích funkcích (Národní technické muzeum v Praze,ČVUT) a je autorem řady publikací o moderní architektuře. Milan Jaroš (1979) je stálým fotografem časopisu Respekt. Jeho práce získaly řadu ocenění v soutěžích Czech Press Photo, Frame, Unicef Photo Award, Unicredit Photo Award. Lukáš Žentel (1976) se od studií na pražské FAMU soustřeďuje na fotografie architektury. Zároveň externě pracuje na sbírce portrétů pro Pamět národa.
  • Dvořák  | 17.12.2019 18:43  | Reagovat
    A můj skromný názor je ,že XXXXX v neděli 15.9. 2019 v 9:44 má pravdu.
  • blade  | 17.12.2019 19:15  | Reagovat
    G-blogere k adventnímu i svátečnímu rozjímání bez politického balastu zkus následující: https://destilaty.heureka.cz/remy-martin-louis-xiii-0_7-l/?ppcbee-adtext-variant=ETA_test+7_Adtext-743&gclid=EAIaIQobChMIzPCP3qG95gIVlp3VCh2vYAi3EAAYASAAEgLql_D_BwE#o=2 V Jihlavě lze ochutnat např. v restauraci Nika-atrium. Je to ranec, ale na světě jsi jenom jednou. Takže na zdraví! ;-)
  • Zdeněk Gryc  | 18.12.2019 11:52  | Reagovat
    NA ÚVOD ZÁVĚRU SI ZOPAKUJME: ----------------------------------------------- 1. XXXXX říká: Neděle, 22. 7. 2018 v 12:42 „Zhanobil ses sám oslavováním ochlasty a kurevníka a kdybys o něm držel hubu a psal o stavbách, nikdo by tě nehanobil“ XXXXX říká: Neděle, 15. 9. 2019 v 9:44 A můj skromný názor je že Gryc je čurák. ------------------------------------------------- NA ZÁVĚR ZÁVĚRU: 18.12.2019. Památce prezidenta a dramatika Václava Havla bude věnován adventní koncert souboru Hradišťan a Jiřího Pavlici, který se koná 18. 12. od 18 hodin ve Velké gotické síni jihlavské radnice. Soubor je typický vysokou uměleckou úrovní, širokým žánrovým záběrem a netradičním repertoárem, který v počátcích vycházel zejména z lidové tradice. Ing. Arch. Zdeněk Gryc si vysoce váží umělců, kteří dokáží uctit památku VÁCLAVA HAVLA, Mají cit a slušnost, podobně to bylo dáno, hudebníkům Josefu Páleníčkovi a Miloši Sádlovi – prosadit, že byl na základě dekretu prezidenta republiky Antonína Novotného propuštěn z vězení. Převzato: V roce 1960 byl ve vykonstruovaném procesu (spolu s Ing. Alexandrem Grimmem, Ing. Karlem Weingartem a Ing. Milošem Kočím) odsouzen ke čtyřem letům odnětí svobody za údajné rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví (honorářové a daňové nesrovnalosti). Během pobytu ve vězení v Praze v Pankrácké věznici pracoval v tzv. „Basaprojektu“. Dva projekty z tohoto období byly realizovány. V roce 1962 se podařilo Rozehnalovým přátelům – mj. hudebníkům Josefu Páleníčkovi a Miloši Sádlovi – prosadit, že byl na základě dekretu prezidenta republiky Antonína Novotného propuštěn z vězení. V roce 1968 byl rehabilitován a v roce 1970 Nejvyšší soud zrušil původní soudní proces z roku 1960 jako nezákonný.
  • blade  | 18.12.2019 13:20  | Reagovat
    Kašlu na něj, na kopíráka °;°
  • blade  | 18.12.2019 13:33  | Reagovat
    https://youtu.be/AfDV6KLhyUw
  • Zdeněk Gryc  | 18.12.2019 14:15  | Reagovat
    NA JAK DLOUHO ?
  • blade  | 18.12.2019 20:18  | Reagovat
    Gumítku, neser se s tím a použij deletegumu :-)
  • Zdeněk Gryc  | 18.12.2019 23:02  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Středa, 18. 12. 2019 v 23:01 blade PODEPSAT SE JAKO OBČAN Zdeněk Gryc na to mu chybí co ? SEBEVĚDOMÍ SLUŠNOST NEBO MINULOST ?
  • jihlavák  | 19.12.2019 10:07  | Reagovat
    Snaha o absolutní kontrolu lidí, možná až buzerace a šikana, se také už podepisuje na psychickém stavu společnost, občanů a jejich chování k sobě nevzájem: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/veterinarku-vozil-v-dobytcaku-skoncila-na-psychiatrii-40307593
  • blade  | 19.12.2019 12:45  | Reagovat
    John Bilippi Digitally signed by John Bilippi 12:45:37 +5´30´
  • blade  | 19.12.2019 12:47  | Reagovat
    John Bilippi Digitally signed by John Bilippi 12:47:58 +5´30´
  • blade  | 19.12.2019 15:08  | Reagovat
    Loni vyhrála krásná romka https://miss-ceske-republiky.cz/finalistky-2019/nikola-kokyova John Bilippi Digitally signed by John Bilippi 15:08:45 +5´30´
  • blade  | 03.01.2020 10:20  | Reagovat
    Drvoštěp a Lotrando z USA zabili sultána Sulimána, zahynuli i rádci Hálí, Belí a Zelí. Ani Zubejda nepřežila. Hurá, hurá, hurá! Volejte sláva a pět dní se radujte.

Přidat Komentář Vrátit se nahoru