Reklama
Dnes je pátek 20.09.2024      svátek má Oleg
Zpět
Miroslav Tomanec, Ing., MBA

Stavební inženýr, restauratér, vinárník a pivovarník na penzi. Dnes už jenom kavárník a bývalý koaliční zastupitel, aktivně se snažící ovlivňovat chod našeho krásného města.

Sedm otevřených dopisů zastupitelům za ODS - č.6

Miroslav Tomanec, Ing., MBA | 18.10.2022 09:21

Vážený pane Vymazale,

dovolil jsem si Vás tímto způsobem oslovit s prosbou, abyste se celou svojí autoritou a vlivem zasadil o to, aby hnutí ANO nebylo s ODS ve vládnoucí koalici v nastávajícím volebním období.

Jste člověk, který je dlouhodobě spjatý se zastupitelstvem,radou i nejužším vedením našeho krásného města. Vytváření koalic je v našem systému samozřejmou nezbytností, nemůže být každé město jako Kolín, Pacov nebo nyní Velké Meziříčí, kde je starostou vždy někdo z komunity z většinovou podporou.

I vy jste se musel ve svém primátorství opírat o jiné strany, vždy to však byly strany demokratické, nikdy ne pseudohnutí majitele temné estébácké minulosti. Věřím, že svému nástupci pomůžete v tom, že tato tradice bude v našem městě zachována a že tedy zvolíte čestnější, byť obtížnější řešení.

Naše společnost se nachází v hluboké morální krizi, důvěra v systém se hmatatelně ztrácí každým dnem. Jedním z důvodů jsou i podobné pohodlné opo smlouvy, jaká se dnes nabízí v našem městě. Jako pedagog jistě víte, že jedinou možnou cestou jak z této mizérie ven je dlouhodobé působení na mladou generaci. A pozitivní příklady v tom jistě hrají velkou roli. A tím bude v dnešní situaci jedině maximální izolace poslušných místních slouhů estébáka a jejich odkázáni tam, kam v našem demokratickém systému jedině patří - a to do opozice.

Děkuji Vám a zůstávám s přáním hodně slunce na Vašich cestách.

Miroslav Tomanec

PS.: Jaroslav Vymazal, původním povoláním učitel, zastával po dvě volební období funkci primátora našeho města. Rok byl rovněž poslancem PČR, jako náhradník za zvolenou senátorku Němcovou, současně vykonával funkci uvolněného radního. Jihlavu také dlouhodobě zastupuje ve správní radě místní vysoké školy.

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024
MEMENTO 21.08.2024

Poslední komentáře

Angelmog: My, občané Protektorátu (1/3)
RobertTop: My, občané Protektorátu (1/3)
LidiaHoumn: My, občané Protektorátu (1/3)
zdenek gryc: My, občané Protektorátu (1/3)
zdenek gryc: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

53 komentářů

Přidat Komentář

  • VladimírV  | 18.10.2022 20:47  | Reagovat
    Je dobojováno. Zároveň s ohledem na rostoucí krizi je třeba rychle zapomenout osobní šrámy, či doporučení lidí, kteří mají pramálo společné s místní politikou, a vést město s jistotou prosazení cílů prospěšných pro jeho občany. Věřím, že budou yyslyšeny i rozumné návrhy opozice a především přestane ubohé nálepkování politických protivníků, mimochodem záležitost, která dlouhodobě rozděluje společnost.
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 17:58  | Reagovat
    Dějiny třetí světové ČT 2Dnes16:30 › 17:20Vyhledat na Seznam.cz Právě před 60 lety se svět ocitl na pokraji vojenského konfliktu mezi Východem a Západem v době tzv. Karibské krize. Armáda Československa měla zaútočit na Bavorsko a dojít až do Francie. Jaké šance by ale měli vojáci a obyvatelstvo v realitě atomové války? Režie:R. Komárek
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 19:39  | Reagovat
    Jaké šance by ale měli vojáci a obyvatelstvo ---- a PSáci ---- v realitě atomové války? HRDINA HVĚZDNÝCH VÁLEK ANONYMNĚ… blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 20:59 Architekte myšleno elita z pohledu zázemí, zásobování, výstroje, vybavení a pomůcek při službě, zkrátka tehdy bylo jednoznačně lepší prožít léta vojny u PS než někde zavřený v kasínu u bigošů tehdejší ČSLA. Navíc 1. rota PS Černé jezero byla ukázková rota tehdejší HSPSOSHČSSR, kam jezdili na prohlídku a návštěvu tehdejší různí papaláši režimu --------------------- POZDĚJI ZASE ANONYMNĚ „ON NIC, SNAD ANI MUZTIKANT: Blade je statný PS-ák A lišák: „Při odvodu na vojnu jsem na dotaz kam chci jít, jsem řekl k Pohraniční stráži, protože k nějakým bigošům se mi nechtělo“ blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 11:14 Tady je nějaký G-bloger opravdu tu du dum dum Při odvodu na vojnu jsem na dotaz kam chci jít, jsem řekl k Pohraniční stráži, protože k nějakým bigošům se mi nechtělo. Koukli do nějakých papírů, řekli maturitu má a po základním výcviku ve Volarech a Zadním Chodově jsem se jako veldr. objevil v tzv. prvním sledu na pohraniční rotě Černé jezero, prapor byl v Železné Rudě a brigáda v Sušicích. Tak, že v kostce za komunistů pro mne hovno zle. Nyní taktéž a nemám potřebu se nikde stranicky či jinak politicky angažovat Toliko k Rudým buňkám architekte! -----------------
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 19:40  | Reagovat
    Právě před 60 lety se svět ocitl na pokraji vojenského konfliktu mezi Východem a Západem v době tzv. Karibské krize. Armáda Československa měla zaútočit na Bavorsko a dojít až do Francie. co NATO BERAN ?
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 19:48  | Reagovat
    "Právě před 60 lety se svět ocitl na pokraji vojenského konfliktu mezi Východem a Západem v době tzv. Karibské krize." "Právě DNES se svět ocitl na pokraji vojenského konfliktu mezi Východem a Západem." STALINA vystřídal PUTIN
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 19:53  | Reagovat
    Bohumil Pečinka: Rusko je kriminální stát! Bohumil Pečinka 19. října 2022 • 18:00 Vladimir Putin na summitu v kazašské Astaně (13. 10. 2022) • foto: ČTK / AP / Vyacheslav Prokofyev Během několika dní jsme mohli víckrát slyšet, že Rusko je kriminální stát. Mezi těmi, kdo si to myslí a nemyslí, zřejmě povede další dělicí názorová hranice. Na konferenci v Poslanecké sněmovně prohlásil náčelník Vojenské policie Otakar Foltýn. „Rusko je čistě kriminální stát, který ohrožuje Česko – to je v nejhorší bezpečnostní situaci ve své moderní historii. Stát v minulosti hrozbu Ruska podcenil,“ řekl v reakci na bombardování civilních cílů v různých ukrajinských městech. Dnes už exilový historik Andrej Zubov šel ještě dál. U příležitosti českého vydání knihy Rusko 1917: katastrofa řekl: „Ruská federace je pokračováním komunistického státu s jeho Kominternou, represemi, absolutní negací vlastnických práv. Rusko je kriminální stát, na jehož samém počátku byla revoluce v roce 1917.“ Putinova válka
  • Svatopluk Beran  | 19.10.2022 20:09  | Reagovat
    CO MOHU ŘÍCT JINÉHO NEŽ ŽE JSOU AMERIČANÉ KOK..., UMÍSTIT NA HRANICE RUSKA RAKETY A PAK SE CHYSTAT NASTARTOVAT ATOMOVOU VÁLKU, KDYŽ JIM O NĚKOLIK LET TO SAMÉ OPLATILI RUSÁCI. STEJNĚ TAK JAKO KDYŽ ZALOŽILI AMERIČANÉ NA ZÁPADĚ EVROPY NATO S VYSVĚTLENÍM ŽE UKONČÍ PŘÍMOU POVÁLEČNOU OKUPACI ZÁPADNÍCH ZEMÍ A ZMĚNÍ POVÁLEČNOU OKUPACI ZÁPADU VE VAZALSKÉ PODŘÍZENÍ ZÁPADU AMERICE. VRCHOLEM PAK BYLO I PŘIJETÍ ZÁPADONĚMECKÉHO BUNDESVERU O PĚT LET POZDĚ DO NATA SPOLU S FRANKOVÝMI FAŠISTY Z MADRIDU. TÍM AMERIČTÍ PROVOKATÉŘI Z DRUHÉ STRANY POLOKOULE NASTARTOVALI V EVROPĚ I VYTVOŘENÍ DALŠÍHO VOJENSKÉHO PAKTU O PĚT LET POZDĚJI NEŽ VZNIKLO NATO WARŠAVSKOU SMLOUVU. CO NATO GRYC?
  • Svatopluk Beran  | 19.10.2022 20:16  | Reagovat
    Karibská krize Karibská krize (též Kubánská krize) byla mezinárodní politická krize. Hrozilo, že přeroste v jaderný konflikt. Vypukla v roce 1962 v důsledku rozmístění amerických raket v Turecku, na hranicích Ruska, které reagovalo shodným rozmisťováním svých raket na Kubě na hranicích USA. V reakci na to vyhlásily Spojené státy americké blokádu Kuby, která měla zabránit dopravení dalších raket na toto území. To se podařilo, neboť sovětská plavidla se na hranici kontrolované zóny skutečně zastavila. Po dalších jednáních byly odstraněny i již instalované rakety, Spojené státy americké se zavázaly, že nenapadnou Kubu a že stáhnou svoje rakety středního doletu z Turecka (taktické jaderné pumy B61 tam zůstávají dodnes) https://cs.wikipedia.org/wiki/Karibsk%C3%A1_krize
  • Svatopluk Beran  | 19.10.2022 20:28  | Reagovat
    Svatopluk Beran. USA je kriminální stát, KTERÝ SVOU OBCHODNÍ GEOPOLITICKOU MILITARISTICKOU KRIMIALITU, OHROŽUJE KAŽDÝ STÁT NA SVĚTĚ Z TÉMĚŘ TISÍCE VOJENSKÝCH ZÁKLADEN PO CELÉM SVĚTĚ. NÁSLEDKEM JE POTÉ, MIMO MNOHÁ JINÁ EKONOMICKÁ NEGATIVA FINANČNÍCH KRIZÍ VYVOLANÝCH SPOJENÝMI STÁTY PO CELÉM SVĚTĚ I KRIZE OBČANSKÉ, KDY SE OBČANÉ STŘÍLENÍM SAMI SEBE NA VEŘEJNOSTI, V OBCHODNÍCH CENTRECH ČI ŠKOLNÍCH BUDOVÁCH, VYŘIZUJÍ SVÉ PSYCHICKÉ PROBLÉMY Z MILITARISTICKÉ AMERICKÉ KRIMINALITY PÁCHANÉ PO CELÉM SVĚTĚ. DŮSLEDKEM BYLO NAPŘÍKLAD V ČESKÉ REPUBLICE I VYVRAŽDĚNÍ CELÉ BRNĚNSKÉ RODINY JEDNÍM Z MNOHA AMERICKÝCH PSYCHOPATŮ, ROZESETÝCH PO CELÉM SVĚTĚ. CO NATO UDAVAČ Z MARXLENINSKÝM INDEXEM GRYC?
  • Svatopluk Beran  | 19.10.2022 20:44  | Reagovat
    Pokud vám mohu americký pacholku GRYCI poradit, VRAŽDĚNÍ A ROZDMÝCHÁVÁNÍ OBČANSKÝCH VÁLEK PO CELÉM SVĚTĚ Z KTERÝCH MRTVOLY, JDOU NA VRUB OSOBNÍCH OBCHODNÍCH PREFERENCÍ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH V ZÁJMU JEJICH OBCHODNÍCH ZÁJMŮ PO CELÉM SVĚTĚ, SE TĚŽKO MŮHOU VYROVNAT JINÁ RŮZNĚMOTIVOVANÁ VRAŽDĚNÍ. POKUD BUDETE VYZVEDÁVAT USA JAKO ZAJÍMAVOU EKONOMICKOU ZEM, JISTĚ VÁM BUDU MOCI KVITOVAT ŽE MÁTE PRAVDU. O MRTVOLÁCH A GENOCIDNÍCH VÁLKÁCH VEDENÝCH VLÁDAMI SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH ZA JEJICH TŘISTAPADESÁT LET HISTORIE, UŽ JEN TŘEBA PROTI DOMORODÝM OBYVATELŮM, NEMÁTE ŠANCI USPĚT. AMERIKA JE TOTIŽ VE VRAŽDĚNÍ PO CELÉM SVĚTĚ I VE VLASTNÍ ZEMI NEOPAKOVATELNÁ. PROTO JE I TAK BOHATÁ A LIDSKY ROZERVANÁ.
  • Zdeněk Gryc  | 19.10.2022 23:40  | Reagovat
    "VRAŽDĚNÍ A ROZDMÝCHÁVÁNÍ OBČANSKÝCH VÁLEK PO CELÉM SVĚTĚ Z KTERÝCH MRTVOLY, JDOU NA VRUB OSOBNÍCH OBCHODNÍCH PREFERENCÍ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH V ZÁJMU JEJICH OBCHODNÍCH ZÁJMŮ PO CELÉM SVĚTĚ, SE TĚŽKO MŮHOU VYROVNAT JINÁ RŮZNĚMOTIVOVANÁ VRAŽDĚNÍ." ------------------ NA UKRAJINĚ NEJDE O VRAŽDĚNÍ JDE O SPECIELNÍ AKCI DOVOLUJI SI ZDVOŘILE UPOZORNIT PUTINOVA PACHOLKA ABY SE NEOPIČIL... Putinův pacholek, nikdy Putina nezklame : KDYŽ SI ZAVRAŽDILI 1500 VLASTNÍCH AMERICKÝCH OBČANŮ A DALŠÍCH 1 500 CIZINCŮ VE DVJČATECH NA MANHATNU ABY MĚLI HRŮZNOU ,,KAUZU BELI,, ------------------ VIDĚL GASTARBEITER ? SOUČASNÉ ÚSPĚCHY PUTINA NA PANELOVÝCH SÍDLIŠTÍCH NA UKRAJINĚ a POST KOMUNISTICKÉHO ARCHITEKTA: PETR KOLÁŘ - architekt, který si plní své sny ČT artDnes20:15 › 21:30Vyhledat na Seznam.cz PETR KOLÁŘ - architekt, který si plní své sny Ještě za studií na UMPRUM založili Petr Kolář se svým spolužákem Alešem Lapkou svůj první architektonický ateliér. Přišla devadesátá léta a volné podnikání, byli jsme totálně nezkušení, ale mladí a drzí, říkají o tom dnes. Za společně strávených 30 let v ateliéru ADR dosáhli postavení, kdy mohou nabízet špičkovou architekturu u nás i ve světě. Na opuštěném korálovém ostrově v Maledivách vznikl v technicky neuvěřitelně složitých podmínkách luxusní hotelový resort pro nejnáročnější klientelu, kde kromě architekta musel Petr Kolář převzít i roli vedoucího stavby a designéra. V roce 2014 získal resort nejvyšší cenu International Hotel Awards za realizaci Velaa Private Island Maldives a o rok později cenu Luxury Travel Guide Awards. Ale největší radost má Petr Kolář z toho, že i po téměř deseti letech všechno na ostrově funguje, protože dobrá architektura pro něho znamená hlavně funkční architekturu. Jeho lásce ke sportu konvenují úspěšné projekty Národních olympijských domů, které nás reprezentovaly na OH v Londýně nebo Pyeongchangu. Nové sportovní středisko Saba Rock vzniká na hurikánem zničených stavbách na ikonickém místě Britských Panenských ostrovů. Ale představíme vám i realizace, které vznikly doma, v Čechách. Nezapřou inspiraci funkcionalismem s jeho logicky utvářeným prostorem, práci se světlem a průhledy spojujícími vnitřek s venkovní přírodou. Režie:J. Chytilová -------------- PUTIN: káže vodu chlastá vodku ZEMAN: Becherovku Putinovy tajné děti: Kolik jich ruský prezident s milenkou celkem má? 1/11 Putin a Kabajevová jsou spolu údajně od roku 2006. Alina Kabajevová je bývalá olympijská vítězka v moderní gymnastice. Alina Kabajevová prý Putinovi porodila už tři děti.Alina Kabajevová se díky Putinovi dostala do vysoké politiky. Autor: ČTK, lm - 14. března 2015 • 14:24 Sdílej: Jsou tomu dva dny, kdy se objevila zpráva, že důvod zmizení ruského prezidenta Vladimira Putina je narození dcery. Kreml informaci vytrvale popírá. Celý svět se ale ptá, kolikáté Putinovo dítě s milenkou už to je? Poté, co se hlava Ruské federace zhruba týden neukázala na veřejnosti a odřekla návštěvu Kazachstánu, média začala spekulovat o Putinově zdravotním stavu. Podle švýcarského deníku Blick ale Putin nevystoupil dlouho na veřejnosti kvůli tomu, že byl u porodu svého potomka. Jeho údajná milenka - bývalá ruská olympionička a poslankyně Státní dumy Alina Kabajevová - měla rodit na soukromé klinice sv. Anny ve švýcarském Luganu. Deníku to potvrdili svědkové, kteří ji v Luganu viděli těhotnou. Kabajevová si před časem prý na klinice rezervovala dva pokoje. Putin ale údajně přenocoval v Luganu u svých přátel. ¨ Soukromá klinika sv. Anny odmítla údajnou přítomnost Putina či Kabajevové komentovat. Údajný důvod zmizení ruského prezidenta? Putinovi se narodila dcera! Prezidentovo soukromí zůstává pro většinu Rusů zahaleno tajemstvím a stejně tak i nyní Kreml informaci vytrvale zapírá. Celý svět se ale ptá: Kolikáté Putinovo dítě s milenkou už to doopravdy je? Prezidentova aféra s bývalou gymnastkou podle zvěstí začala už v roce 2006, tedy v době, kdy byl ještě ženatý. V roce 2009 se jim pak měl narodit první syn Dmitrij, o tři roky později dcera neznámého jména. ------------ zdravotnictví v Rusku Putina nezajímá dětičky se rodí v CH tam také žije odložená manželka Babiše + jeho syn Na kterém zámečku si šplouchá nožičky v teplém basénku Babišova žena č II. ? JO, BERANE TO JSOU TY PARADOXY: ----------- Kyjev čelí dalšímu ruskému náletu, starosta hlásí sestřely ruských střel ČTK - před 8 h Rusové současně podnikají vzdušný útok i Vinnyckou oblast, místní úřady vybízejí obyvatele, aby zůstali v krytech, uvedla agentura Unian. Terčem jsou zřejmě, stejně jako v posledních dnech, především energetické objekty, na místě zásahů pracují záchranáři. Ruská armáda, ilustrační foto © mil.ru **www.mil.ru** Zvuky výbuchů v Kyjevě a Vyšhorodu podle deníku zahřměly nejprve po 13:10 SELČ, okolo 14:15 byl slyšet nový výbuch. Vyšhorod někdy bývá označován za severní předměstí Kyjeva. Leží na pravém břehu Dněpru, poblíž vodní elektrárny. Rusko od pondělka minulého týdne podniká za pomoci střel s plochou dráhou letu, raket a dronů intenzivní vzdušné útoky na ukrajinská velká města ve snaze zasáhnout energetickou infrastrukturu země.¨ --------------- S SSSR NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK
  • Svatopluk Beran  | 20.10.2022 07:34  | Reagovat
    AMERICKÝ UDAVAČSKÝ PACHOLEK S MARXLENINSKÝM VYSOKOŠKOLSKÝM INDEXEM A ARCHITEKT SOCIALIZMU NEVÍ NIC O AMERICKÝCH SVĚTOVÝCH VÁLKÁCH A MUČÍRNÁCH NA GUANTANÁMU, V IRÁKU V ABU GRAJDU, V POLSKU, BULHARSKU RUMUNSKU. AMERICKÝ PACHOLEK NIC NEVÍ O ZABÍJENÍ A VRAŽDĚNÍ AMERIČANY ŽENY A DĚTI BALKÁNU, IRÁKU, LYBIE, AFGANISTÁNU. NIC TENTO PACHOLEK AMERIKY NEVÍ O ROZŘEZÁVÁNÍ ZAJATCŮ AMERICKÝMI VOJÁKY A POSILÁNÍ LIDSKÝCH ARAGMENTŮ DO AMERICKÝCH LEDNIC ČI O INSTALOVÁNÍ NA VOJENSKOU TECHNIKU A VÁLČÍCÍ S TAKTO VYKRÁŠLENOU VOJENSKOU TECHNIKOU. TENTO AMERICKÝ PACHOLEK ZCELA PŘEHLÍŽÍ NA STO ŠEDESÁT TISÍC ZNÍSILNĚNÝCH ŽEN ZÁPADU AMERICKÝMI VOJSKY, I KDYŽ MUŽI ZÁPADU NIC NEPROVEDLI NA OBČANECH USA ANI NA JEJICH VOJENSKÉ INFRASTRUKTUŘE. PROČ TITO AMERIČTÍ VOJÁCI ZNÁSILŇOVALI TYTO ŽENY ZÁPADNÍ EVROPY? AMERICKÝ PACHOLEK GRYC NIC NEVÍ O LÉKAŘSKÝCH ZKOUŠKÁCH USA NA PSYCHICKY POŠKOZENÝCH OBČANECH HONDURASU PŘI ZKOUMÁNÍ JIM NAOČKOVANÉHO SYFILISU, PRO VÝZKUM VHODNÝ PRO AMERICKÉ VOJÁKY ROZMISŤOVANÉ PO CELÉM SVĚTĚ. PACHOLEK GRYC NIC NEVÍ O AMERICKÉ GEOPOLITICE A VRAŽDĚNÍ A ORGANIZOVÁNÍ PUČŮ V ZEMÍCH Z NESTEJNÝM NÁRODNÍM LIDSKÝM POTENCIÁLEM A JEN JAK SLEPEC VĚŘÍ DŮVODŮM DNEŠNÍCH CELOSVĚTOVÝCH VÁLEK VEDENÝCH SPOJENÝMI STÁTY AMERICKÝMI PROTI KAŽDÉMU KDO NENÍ OCHOTEN SE NECHAT VYKRÁDAT OD USA. TENTO GRYC PACHOLEK NIC NEVÍ JAK AMERIČANÉ VYVRAŽDILI NĚKOLIK SVATEB I SE SVATEBČANY POUHÝM NAVÁDĚNÍM DRONŮ Z KANCELÁŘÍ VOJENSKÝCH OBJEKTŮ V AMERICE. STOVKY TAKOVÝCH TO AKCÍ PROVEDLI AMERIČANÉ ZA DVACET LET SVÝCH GENOCIDNÍCH VÁLEK NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ KDY VYVRAŽDILI CELÉ RODINY K VŮLI JEDNÉ DOMĚLÉ OSOBĚ. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/joe-biden-afghanistan-utok-dron.A210920_180542_zahranicni_frum AMERICKÝ PACHOLEK A BÝVALÝ ARCHITEKT SOCIALIZMU S MARXLENINSKÝM INDEXEM SE JEDINKRÁT NEOZVAL, JEDINKRÁT NEPROTESTOVAL, JEDINKRÁT SVOU ODUŠVNĚLOU MYSLÍ NEPOUKÁZAL NA TATO AMERICKÁ GENOCIDNÍ BARBARSTVÍ A VÁLEČNÉ ZLOČINY VOJÁKŮ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH. SLEPEC, SLEPEC, SLEPEC A MORÁLNÍ BARBAR GRYC SI OBČAS PROMNE VÍČKA KDYŽ ZABÍJÍ ZROVNA TEN KOMU NEFANDÍ A PAK OPAKUJE JAK AUTOMAT ŠÍŘENÍ POLOPRAVD, POLOSKUTEČNOSTÍ A POLONESMYSLŮ.
  • Svatopluk Beran  | 20.10.2022 07:52  | Reagovat
    https://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/ozbrojene-drony-killer-drones-jako-nekonvencni-zbran Co lidem vadí a čeho se bojí? Podle (nejen) Global Drones Watch! je to americká politika nasazení dronů. Zrodila se stejně jako množství dalších kritizovaných jevů (např. plošná analýza datové komunikace) po 9. září 2001. Je všeobecně známo, že dobré úmysly (zde ochrana před terorismem) mohou dláždit i cestu do pekla. Některé obavy jsou sice krmeny paranoiou (těžko hledat fanoušky dronů mezi těmi, kdo útok na WTC přičítají CIA), pochopitelně však reálně doložené nasazení bezpilotních prostředků stojí za uvažování i těm, kdo jinak protiteroristická opatření bez problémů přijímají. Určitě nikdo nebude proti použití dronů k pátraní po katapultovaných pilotech nebo hledání odpališť nepřátelských raket. Leckdo by skousl dokonce to, že drony stále častěji zaměřují hledané teroristy a najdou-li cíl, vypálí k němu raketu. Horší je, že kromě cíle umírají i nevinné osoby – vedlejší ztráty jsou ovšem problém použití rakety, ne dronu. Rozhodně zneklidňující je, že USA posílají své drony do zemí, s nimiž nejsou ve válce. Po nedávném masakru Al-káidistů v pákistánské škole sice můžeme občasné zálety dronů nad Pákistán také posuzovat shovívavě, ale už tu prostě něco nehraje... KDO ASI ZAVEDL TO SVINSTVO DRONŮ POUŽÍVANÝCH PRO VÁLEČNÉ CÍLE. NO TO BY NIKOHO ANI NENAPADLO. :) ZCELA VÝMEČNĚ TO BYLY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ :) A DNES SE SAMY DIVÍ ŽE TO POUŽÍVÁ CELÝ SVĚT. JE TO STÁLE S AMERIKOU STEJNÉ DO KOLA, NĚCO SI VYMYSLÍ A PAK SE DIVÍ ŽE TO STEJNĚ TAK JAK ONI POUŽÍVÁ CELÝ SVĚT A UKAZUJÍ NA TO JAK JE SVĚT ŠPATNÝ, ALE ONI V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. TYPICKY JAK NAPŘÍKLAD TADY NA TĚCHTO BEZ VLASTNÍHO PŘEMÝŠLENÍ AMERICKÝ PACHOLEK KARIBSKOU KRIZI PŘIPSAL SSSR, KDYŽ JAKO PRVNÍ RAKETY ROZMÍSTILI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ A RUSKO AŽ TEPRVE JAKO DRUHÉ. STEJNĚ TAK Z VOJENSKÝMI PAKTY. JE TO STÁLE DO KOLA. VYSPĚLÁ AMERIKA SI PRO OBCHODNÍ ZOTROČENÍ SVĚTA VYMYSLÍ NĚCO NOVÉHO A KDYŽ TO ZAČNE POUŽÍVAT SVĚT STEJNĚ TAK AGRESIVNĚ, GENOCIDNĚ A V RÁMCI VÁLEČNÝCH ZLOČINŮ JAKO USA, TAK AMERICKÁ PROPAGANDA TO POSTAVÍ ZCELA NAOPAK A BEZMOZKOVÉ HLAVY TO OPAKUJÍ JAK AUTOMATICKÉ ANDULY V TELEFONECH.
  • Svatopluk Beran  | 20.10.2022 08:04  | Reagovat
    A JEŠTĚ JEDNOU A KLIDNĚ I VÝCEKRÁT V BUDOUCNOSTI VZKAZ PRO AMERICKÉHO UDAVAČE S ČESKÁM MARXLENINSKÝM INDEXEM A ČESKÝM ARCHITEKTA SOCIALIZMU NESOUHLASÍM Z TOUTO RUSKOU KONVENČNÍ PREVENTIVNÍ VÁLKOU NA UKRAJINĚ STEJNĚ, TAK JAKO ZE VŠEMI AMERICKÝMI PREVENTIVNÍMI KONVENČNÍMI VÁLKAMI PO CELÉM SVĚTĚ VE JMÉNU AMERICKÉHO OBCHODOVÁNÍ, KTERÉ NESOU VŠEM OBYVATELŮM JEN UTRPENÍ A ZMAR A KTERÉ TÍM INICIUJÍ VÁLKY OSTATNÍCH VELMOCÍ. DOKUD SPOJENÉ STÁTY NEPŘESTANOU S TOUTO CELOSVĚTOVOU AROGANCÍ VE SVŮJ OSOBNÍ NEOLIBERALISTICKÝ KAPITALISMUS, BUDE VŠEM NA SVĚTĚ VELICE TĚŽKO.
  • Zdeněk Gryc  | 20.10.2022 09:26  | Reagovat
    KDO NEJDE ZA LEPŠÍM ? blade vedr.PSáků Beran gastarbeiter strýčka Sama PARDON V INDEXU VŠECH KDO STUDOVALI a promovali ZA TOTÁČE BYL NA 1. MÍSTĚ MARXLEN NA 2. MÍSTĚ RUŠTINA -------------------------------- PROČ ŠEL BERAN ZA LEPŠÍM K STRÝČKU SAMOVI ? ANO BUDE LÍP ZA BABIŠE NUŽ BYLO penzista jel z Jihlavy do Brna za 22 Kč +kapučíno, noviny a časopis. dnes když se vláda snaží udělat něco s cenami a přidat nejenom důchodcům x Kč tak Okamura + Schllerová vykřikují, oni by přidali x + 15%
  • Svatopluk Beran  | 20.10.2022 22:53  | Reagovat
    Za pana Havla byl strýček SAM Havlovou ideologií v ČR prezentován úplně jinak - v lepším světle než byla skutečnost - kterou Beran v USA zjistil svou osobní zkušeností. Zcela nepochybně je to po stránce technologií stále ještě úžasná světová JEDNIČKA. ALE NA ROZDÍL JAK BYLA PREZENTOVÁNA, TO NENÍ ZEMĚ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ LIDSKY MRAVNÍ, NÝBRŽ JE TO ZEMĚ ZÁVISLÁ NA SVÝCH GENOCIDNÍCH, PO CELÉM SVĚTĚ VEDENÝCH NELEGÁLNÍCH VÁLKÁCH A CELOSVĚTOVÉM VYVRAŽĎOVÁNÍ VŠECH, KTEŘÍ MAJÍ SVÉ VLASTNÍ VIZE A POTŘEBY A NEJSOU OCHOTNI ZDÍLET S USA VÁLEČNÉ ZLOČINY SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH.
  • Svatopluk Beran  | 20.10.2022 23:19  | Reagovat
    STAČILO NEPODPOROVAT AMERIKOU ZORGANIZOVANÝ PUČ UKRAJINSKÝCH NEONACISTŮ V KIJEVĚ A JEJICH NÁSLEDNÝ PŘESUN DO VÝCHODNÍCH OBLASTÍ UKRAJINY Z PŘEVÁŽNĚ PRORUSKÝMI OBYVATELI A TAM JE VRAŽDIT A VYHÁNĚT DO RUSKA ZA TO, ŽE NESOUHLASILI Z AMERICKÝM PUČEM NA VZÁPADĚ UKRAJINY. A DÁL JSME MOHL JEZDIT V KLIDU JAKO DŮCHODCI DO BRNA. PAN GRYC ZA 22KČ A PAN BERAN DO PRAHY POHLÍDAT VNOUČATA ZA 43KČ I S KAPUČÍNEM A NOVINAMI. TO BY ALE PAN GRYC A JEMU PODOBNÍ - PAN VYSRČIL A DALŠÍ - NESMĚLI BÝT PÁTOU AMERICKOU KOLONOU V ČR A PODPOROVAT ODŘÍZNUTÍ RUSKA OD EVROPY V LEVNÝCH DODÁVKÁCH UHLÍKOVÝCH ENERGETICKÝCH SUROVIN, KTERÉ NESLY EVROPĚ PROSPERITU, NE OVŠEM SPOJENÝM STÁTŮM AMERICKÝM. TAK HOLD TO OPĚT SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ, TAK SI TO UŽ BĚŽNÝM ZPŮSOBEM SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ ZAŘÍDILI VE SVŮJ PROSPĚCH. ŽÁDNÉ LEVNÁ ENERGIE Z RUSKA ALE DRAHÁ Z AMERIKY, PLUS AMERICKÁ ZBRAŇOVÁ KONJUNKTURA NA VRUB EVROPY. KOLIK U TOHO ZEMŘE UKRAJINSKÝCH KLUKŮ A OBČANŮ ČI RUSKÝCH KLUKŮ, AMERIKU VŮBEC, ALE VŮBEC NEZAJÍMÁ. HLAVNĚ AŤ SE DO EVROPY VALÍ AMERICKÉ ZBRAŇOVÉ TECHNOLOGIE A ZVEDÁ SE VÁLEČNÁ KONJUNKTURA. ČÍM VÍC BUDE ROZBITÁ UKRAJINA TÍM VÍC NA NÍ ZÁPADNÍ ELITY POTOM VYDĚLAJÍ. DO TÉ DOBY BUDOU DESTRUKCI UKRAJINY PLATIT INFLACÍ BĚŽNÍ OBYVATELÉ EVROPY V AMERICKÉ GEOPOLITICKÉ OBCHODNÍ PROXI VÁLCE. AŤ ŽIJÍ AMERIČTÍ UŽITEČNÍ IDIOTI V CELÉ EVROPĚ A I ČR.
  • Jan P  | 22.10.2022 14:40  | Reagovat
    Gratuluji !!! Voličům Ano, kteří v rámci "referenda o vládě" svými hlasy manifestačně podpořili koalici Spolu. Voličům ODS a TOP 09 k jejich odhodlanému boji proti ANO-populismu a kšeftaření. Hnutí ANO jde v Jihlavě do koalice s ODS a KDU-ČSL bez Jany Nagyové https://jihlavsky.denik.cz/volby-2022-komunalni/hnuti-ano-jde-v-jihlave-do-koalice-s-ods-a-kdu-csl-bez-jany-nagyove-20221021.html
  • Zdeněk Gryc  | 26.10.2022 18:11  | Reagovat
    Zeman za sebou nechává diplomaticky spálenou zemi. Svět mu nezapomněl Svět ho už tiše ignoruje TEREZA ŠÍDLOVÁ Reportérka - ilustrační foto Zeman si třásl rukou s Putinem během svého prezidentování snad až příliš často. 6:30 • Miloš Zeman šel tak dlouho na ruku ruským a čínským zájmům, že zlepšit diplomatický obraz nepomohla ani vynucená otočka po invazi na Ukrajinu. • Zemanova politika vůči Rusku byla katastrofou. Dlouholetý lobbing za odevzdání elektrárny Dukovany ruskému státnímu Rosatomu je státnickým selháním. • Podobně jako jeho servilita vůči Číně. Vzpomeňme na potlačování protestů českých občanů při návštěvě prezidenta Si Ťin Pchinga v roce 2016. • Dnes v Česku nemá svého velvyslance Ukrajina ani USA, v křehké řeči diplomacie to může značit, že země čekají na Zemanova nástupce. Tento pátek bude prezident Miloš Zeman naposledy hostit ceremonii k státnímu svátku 28. října a rozdávat vyznamenání. Řád Bílého lva má i pro ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. -------------- Svatopluk Beran říká: Čtvrtek, 20. 10. 2022 v 23:19 STAČILO NEPODPOROVAT AMERIKOU ZORGANIZOVANÝ PUČ UKRAJINSKÝCH NEONACISTŮ V KIJEVĚ A JEJICH NÁSLEDNÝ PŘESUN DO VÝCHODNÍCH OBLASTÍ UKRAJINY Z PŘEVÁŽNĚ PRORUSKÝMI OBYVATELI A TAM JE VRAŽDIT A VYHÁNĚT DO RUSKA ZA TO, ŽE NESOUHLASILI Z AMERICKÝM PUČEM NA VZÁPADĚ UKRAJINY. A DÁL JSME MOHL JEZDIT V KLIDU JAKO DŮCHODCI DO BRNA. PAN GRYC ZA 22KČ A PAN BERAN DO PRAHY POHLÍDAT VNOUČATA ZA 43KČ I S KAPUČÍNEM A NOVINAMI. TO BY ALE PAN GRYC A JEMU PODOBNÍ – PAN VYSRČIL A DALŠÍ – NESMĚLI BÝT PÁTOU AMERICKOU KOLONOU V ČR ------------------------------ TO BY ALE PAN BERAN A JEMU PODOBNÍ – NESMĚLI BÝT PÁTOU PUTINOVOU KOLONOU V ČR ------- Zeman: „Řád Bílého lva má i pro ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského“ Co NATO Svatopluk Beran ???
  • Svatopluk Beran  | 26.10.2022 20:59  | Reagovat
    Nejsem si jistý pane Gryc, ale jakou zásluhu má kabaretní umělec a - jinak též dnešní PIMPRLOVÁ LOUTKA VLÁDY USA NA UKRAJINĚ, za zásluhy o nějaké české vítězství? Řád byl zřízen jako vyznamenání pro československé občany a příslušníky cizích států za vynikající vojenské zásluhy, kterých získali o stát československý a jeho vítězství. Československý vojenský řád Bílého lva “Za vítězství” bylo možné uděliti také vojenským a podobným útvarům, skupinám osob a symbolům, znázorňujícím skupiny osob, které se zasloužily. http://www.vyznamenani.net/?page_id=16
  • Svatopluk Beran  | 26.10.2022 21:00  | Reagovat
    Dále pane Gryc má tento řád už kde kdo a dá se také koupit. https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_nositel%C5%AF_%C5%98%C3%A1du_B%C3%ADl%C3%A9ho_lva
  • Svatopluk Beran  | 26.10.2022 21:10  | Reagovat
    A už vůbec, nevím jestli je to tedy vůbec pravda, ale pokud je tak president Zeman uděluje toto vyznamenání AMERICKÉ LOUTCE A UKRAJINSKÉMU KABARETIEROVI ZŘEJMĚ ZA TO ŽE JE PŘEDEVŠÍM TYPICKÝM OLIGARCHOU A NEPLATIČEM DANÍ, COŽ JE DNES V AMERICKÉ I EVROPSKÉ DEMOKRACII CELKEM POPULÁRNÍ https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zelenskyj-a-pandora-papers-cisar-je-nahy-40374239 Zelenskyj a Pandora Papers: císař je nahý od palbou opozice, ale také svých někdejších spojenců se ocitl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, na jehož aktivity v daňových rájích ukázaly materiály z projektu Pandora Papers. Nejenže se ocitl mezi více než stovkou politiků, kteří se ve své zemi snažili vyhnout placení daní, ale stal se údajně jedním z hlavních aktérů, na které kauza cílila. Ačkoli výsledky vyšetřování, na nichž se podílela i ukrajinská investigativní skupina Slidstvo.info, nepřinesly bombastická odhalení, prezidentova reputace jako „skromného a poctivého“ bojovníka s korupcí, která bývalého oblíbeného komika dostala k moci, se hroutí. Daňové ráje se podle něj staly součástí vládnoucího systému, ačkoli veřejně razili zásadu, že „offshory jsou hanba“. Podle dokumentů Pandora Papers se Zelenskyj nejen „paktoval“ s oligarchou Ihorem Kolomojským, který kvůli praní špinavých peněz čelí sankcím USA, ale pravděpodobně dosud těží z prostředků, které mu miliardář posílal do offshorových firem. Získané prostředky spolu s partou kolem zábavního Studia Kvartál 95 ukládali údajně mimo jiné do luxusních nemovitostí v prestižní londýnské čtvrti. Čtvrtinu aktiv z hlavní firmy přitom těsně před zvolením do prezidentské funkce Zelenskyj předal příteli a partnerovi v byznysu Serhiji Šefirovi, kterého pak jmenoval hlavním poradcem v prezidentském úřadu. Ten nyní tvrdí, že se tak podnikatelé snažili ochránit byznys před tehdejším zkorumpovaným režimem. CO NA TO VŠECHNO SOCIALISTICKÝ ARCHITEKT A AMERICKÝ UDAVAČ GRYC? JEŠTĚ STÁLE JSTE PŘESVĚDČEN ŽE TATO AMERICKÁ VÁLEČNÁ KABARETNÍ LOUTKA MÁ BUDE MÍT NĚJAKOU HODNOTU PRO BĚŽNÉ UKRAJINCE?
  • Zdeněk Gryc  | 26.10.2022 22:13  | Reagovat
    DUETO: Beran + Havlíček + pár ANONYMŮ Je konzistenční PUTINOVO TĚLESO: Vše co produkuje: Svatopluk Beran říká: Středa, 26. 10. 2022 v 21:10 A už vůbec, nevím jestli je to tedy vůbec pravda, ale pokud je tak president Zeman uděluje toto vyznamenání AMERICKÉ LOUTCE A UKRAJINSKÉMU KABARETIEROVI ZŘEJMĚ ZA TO ŽE JE PŘEDEVŠÍM TYPICKÝM OLIGARCHOU A NEPLATIČEM DANÍ, COŽ JE DNES V AMERICKÉ I EVROPSKÉ DEMOKRACII CELKEM POPULÁRNÍ ---------------- Si otírá hubu o strýčka Sama, kterému gastarbeiter Beran 5 LET poctivě sloužil, takže mohl v klidu vyrábět to co dnes dodává Ukrajině: Protivzdušná obrana zahrnuje podle definice NATO "veškerá opatření určená k zamezení či snížení účinnosti nepřátelského vzdušného útoku."[1] Mezi prostředky protivzdušné obrany patří pozemní či letecké zbraňové systémy, příslušné senzory, řídící a kontrolní mechanismy a pasivní opatření (např. barážové balony). Úkolem protivzdušné obrany (PVO) je ochrana námořních, pozemních a vzdušných sil na libovolném místě. Většina států vyvíjela hlavní úsilí o obranu vlastního území, čemuž odpovídá český termín protivzdušná obrana státu (PVOS).[2] NATO označuje leteckou PVO jako counter-air (protivzdušnou) a námořní PVO jako anti-aircraft warfare (protiletadlový boj). Protiraketová obrana je rozšířením protivzdušné obrany ve smyslu přizpůsobení se úkolům zachycení a zničení jakéhokoli letícího objektu (střely, rakety). --------------------------- Svatopluk Beran říká: Středa, 26. 10. 2022 v 21:10 A už vůbec, nevím jestli je to tedy vůbec pravda. -------------- Tak se prosím stačí dohledat pravdy: Zeman se rozhodl udělit Řád bílého lva ukrajinskému prezidentovi Zelenskému Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě předal státní vyznamenání udělená v letech 2020 a 2021. Ceremoniál byl několikrát přesunut z důvodu covidové situace a onemocnění prezidenta. Prezident v úvodu projevu řekl, že se rozhodl vyhovět návrhu na udělení nejvyššího státního vyznamenání ukrajinskému prezidentu Volodymyru Zelenskému. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/statni-vyznamenani-ceremonial-prazsky-hrad-prezident-milos-zeman.A220307_055009_domaci_bur ------------------------- Tohle je pravda ! Tohle je lež: Berka říká: Neděle, 3. 2. 2019 v 18:41 Gryce nemusíte složitě nálepkovat. Stačí jednoduše napsat kolaborant. Kolaborant, co si byl za Zemanem na hradě pro metál. -
  • Zdeněk Gryc  | 26.10.2022 23:48  | Reagovat
    HRAD VEVEŘÍ 9 věží, kdo nevěří, ať tam běží, Beran koukají … Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky 28. říjen20:00 › 21:00 Přímý přenos z Vladislavského sálu Pražského hradu
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 08:54  | Reagovat
    ALE JO GRYCI, TAK DÁ PRESIDENT ZEMAN AMERICKÉMU OLIGARCHICKÉMU KABARETIEROVI ZELENSKÉMU ZA OSVOBOZOVÁNÍ ČESKA ŘÁD, KTERÝ VLASTNÍ KDE KDO, KTERÝ SE DÁ DOKONCE I ZAKOUPIT. 7 TO STÁLE NIC NEMĚNÍ NA TOM, ŽE AŽ TOTO ÚČINKOVÁNÍ AMERICKÉ LOUTKY, S ŘÁDEM ZA OSVOBOZENÍ ČR SKONČÍ, BUDE UKRAJINA MENŠÍ O KRYM A ZÁPADNÍ I JIŽNÍ ČÁSTI TEPRVE PŘED 40 LETY NASTARTOVÁNÍ NOVÉHO STÁTNÍHO EVROPSKÉHO ÚTVARU. ŽE EVROPŠTÍ PODNIKATELÉ BUDOU VYSÁVAT UKRAJINU PADESÁT MOŽNÁ STO LET, ŽE SI PO ÚČINKOVÁNÍ AMERICKÉ LOUTKY ZELENSKÉHO VE VLÁDĚ UKRAJINY BUDOU MUSET UKRAJINCI DŘÍT RYPÁKY V ZEMI A NAD SEBOU BUDOU MÍT VEDLE OBCHODNÍCH PIJAVIC ZÁPADNÍ EVROPY HLAVNĚ MILITARISTICKOU PIJAVICI Z USA, KTERÁ JE JAKO PŘEDVOJ BUDE SMĚROVAT DO VÁLKY PROTI RUSKU. NIC PĚKNÉHO JE NEČEKÁ. TEDA MYSLÍM OBYČEJNÉ OBČANY UKRAJINY. - BUDE TO NĚCO JAK TEN NÁŠ SPISOVATEL HAVEL, KDY PO PÁR LETECH HO POLOVIČKA ČESKÝCH OBYVATEL VŮBEC, ALE VŮBEC NEMUSÍ A UVĚDOMUJE SI KOMU VLASTNĚ POSLOUŽIL, SNAD JEN Z VLASTNÍ HLOUPOSTI, JAKO UŽITEČNÝ IDIOT. UKRAJINSKÁ A SVĚTOVÁ OLIGARCHIE SI BUDE SAMOZŘEJMĚ UŽÍVAT UKRAJINSKÝCH PŘÍRODNÍCH ZDROJŮ A OBČANSKÝCH DLUHOVÝCH PROSTŘEDKŮ SMĚNY Z EVROPY, KTERÉ EVROPA VYCUCÁ Z OBYČEJNÝCH OBČANŮ VŠECH ZEMÍ EVROPY, DAŇĚMI V CELÉ EU. A VÝSLEDEK? NAMÍSTO NEUTRALITY CELÉHO VÝCHODNÍHO BLOKU EVROPY A TÍM MOŽNOSTÍ OBCHODOVAT S KÝM KOLIV PO CELÉM SVĚTĚ A TÍM POSOUVÁNÍ PROSPERITY BĚŽNÝCH OBČANŮ, BUDE NA UKRAJINĚ JEN JAK U NÁS, ZTRÁTA NÁRODNÍCH SVOBOD V PROSPĚCH HEGEMONA Z USA A VYSÁVÁNÍ JAK Z USA TAK I ZÁPADNÍ EVROPY VČETNĚ Z ČESKA, POLSKA, RUMUNSKA, ATD. UKRAJINA BUDE PO NĚKOLIK DESÍTEK LET NA ÚPLNÉM DNĚ ČÁSTI - KAPITALISTICKÉHO POTRAVINOVÉHO ŘETĚZCE - USA - ZÁPADNÍ EVROPA - VÝCHODNÍ EVROPA - UKRAJINA - A TO DO TÉ DOBY NEŽ SI VYTIPUJÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ DALŠÍ ZEM NA ODSÁTÍ KAPITÁLU A VYMYSLÍ SI NĚJAKOU VÁLKU NA PODKLADĚ MÍSTNÍCH HISTORICKÝCH UDÁLOSTÍ, VE KTERÉ JAK KŘESŤANI PONESOU PRAPOR ORÁLNÍ SVOBODY, OHNĚM A MEČEM. JSEM ZVĚDAVÝ KDY TAKHLE ZAŮTOČÍ SPOJENÉ STÁTY NA NEJHORŠÍ ZEM V DODRŽOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV, NA SVÉHO NYNĚJŠÍHO NEJVĚTŠÍHO KAMARÁDA, VAHÁBISTICKOU SAUDSKOU ARÁBII? NO NA RUSKO A ČÍNU SI NETROUFNOU TAK TO NEJSPÍŠ ODSERE VENEZUELA, KTERÁ MÁ NEJVĚTŠÍ ROPNÉ ZÁSOBY SVĚTA. UŽÍVEJTE SI PANE GRYC AMERICKÉ TOTALITY A VRAŽDĚNÍ PO CELÉM SVĚTĚ I VŠECH ZA TO UDĚLENÝCH ŘÁDŮ - POCHOPITELNĚ V SOUČINNOSTI SE VŠEMI AMERICKÝMI NEŘÁDY - A NEZAPOMEŇTE UŽ PŘIPRAVOVAT DO TOHO BOJE MORÁLNĚ SVÁ VNOUČATA DOBROU CHUŤ
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 09:08  | Reagovat
    NA MÍSTO SLIBOVANÉ SVOBODY OBČANA, KONTROLA OBČANŮ PŘES AMERICKÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ I RŮZNÉ TEČKY A OBCHODNÍ KARTY, APLIKACE BĚŽECKÉ, HŘBITOVNÍ ČI JAKÉ KOLIV JINÉ. ŽIVOT OBČANA NA PODKLADĚ INFLAČNÍCH PROSTŘEDKŮ SMĚNY A PŘÍPRAVA VLASTNÍCH DĚTÍ A VNUKŮ NA AMERICKÉ FYZICKÉ I PROXI OBCHODNÍ VÁLKY PO CELÉM SVĚTĚ. FUJ, JE MI Z TOHO ORGANIZOVANÉHO AMERICKÉHO NASTUPUJÍCÍHO TISÍCILETÍ SVOBODY A PROSPERITY, NA BLITÍ.
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 09:29  | Reagovat
    oprava, spíš upřesnění NA MÍSTO SLIBOVANÉ SVOBODY A PROSPERITY ČESKÉHO OBČANA, KONTROLA ČESKÝCH OBČANŮ PŘES AMERICKÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ I RŮZNÉ TEČKY A OBCHODNÍ KARTY, APLIKACE BĚŽECKÉ, HŘBITOVNÍ ČI JAKÉ KOLIV JINÉ. ŽIVOT ČESKÉHO OBČANA NA PODKLADĚ INFLAČNÍCH PROSTŘEDKŮ SMĚNY, NEKRYTÝCH DLUHŮ, VÁLEK A SOCIÁLNÍCH DÁVEK, PLUS PŘÍPRAVA VLASTNÍCH DĚTÍ A VNUKŮ NA AMERICKÉ FYZICKÉ I PROXI OBCHODNÍ VÁLKY PO CELÉM SVĚTĚ. FUJ, JE MI Z TOHO ORGANIZOVANÉHO AMERICKÉHO NASTUPUJÍCÍHO TISÍCILETÍ SVOBODY A PROSPERITY NA BLITÍ.
  • Zdeněk Gryc  | 27.10.2022 10:02  | Reagovat
    ZÍTŘEJŠÍ AKTUALITA, KDO ? "za Zemanem na hradě pro metál" --- Berka říká: Neděle, 3. 2. 2019 v 18:41 Gryce nemusíte složitě nálepkovat. Stačí jednoduše napsat kolaborant. Kolaborant, co si byl za Zemanem na hradě pro metál. --- BER-KA a BER-AN nejenom foneticky podobné --- "FUJ, JE MI Z TOHO ORGANIZOVANÉHO AMERICKÉHO NASTUPUJÍCÍHO TISÍCILETÍ SVOBODY A PROSPERITY NA BLITÍ." --- JAK JE BERANOVI Z PUTINA ? "NA BLITÍ"
  • Zdeněk Gryc  | 27.10.2022 12:00  | Reagovat
    DŘÍVE TO VYPADALO NA MEDAILY PRO PUTINA ZÍTRA SE NA HRADĚ DOZVÍME PODROBNĚJI PROČ JI DOSTANE ZELENSKÝ ------ NA BOHATÉ A OBŠÍRNÉ KOMENTÁŘE TÉTO UDÁLOSTI OD POLITOLOGA BERANA SE TĚŠÍ ZEJMÉNA „čtenář“ JL ------- Zeman: Novináře je třeba likvidovat. Putin: To není nutné. echo24.cz/zeman-novinare-je-treba-likvidovat-putin-to-neni… Novinářů je příliš mnoho, je potřeba je likvidovat, řekl prezident Miloš Zeman ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi při jejich setkání v Pekingu. Putin byl Zemanovým bonmotem asi trochu zaskočen, ale nasadil na rozdíl od „střelce“ distingovaný styl monarchy. Likvidovat není nutné, omezit jejich počet je možné, odvětil ruský prezident. Rozhovor obou státníků vložil na Twitter zvláštní zpravodaj listu Komsomolskaja Pravda Dmitrij Smirnov, podle kterého bylo česko-ruské jednání nejzábavnější z dosud dvoustranných jednání ruské delegace v Pekingu. Zeman přichází chodbou spolu s Putinem. Český prezident se podivuje: „A tady jsou další novináři? Novinářů je příliš mnoho, že potřeba je likvidovat.“ „Likvidovat není nutné, stačí jejich počet omezit,“ udílí radu Putin.
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 22:53  | Reagovat
    Z AMERIČANŮ ROZTAHUJÍCÍCH SE PO CELÉM SVĚTĚ A VRAŽDÍCÍCH A MUČÍCÍCH V KAŽDÉM KOUTKU SVĚTA JE MI NA BLITÍ. JESTLI JE NĚKDE NĚKDO KDO MÁ MOŽNOST SE BRÁNIT A UBRÁNIT AMERICKÉ TERORISTICKÉ OBCHODNÍ ZVŮLI ZAJIŠŤOVANÉ AMERICKÝM SVĚTOVÝM MILITARISMEM, ZE STOVEK VOJENSKÝCH ZÁKLADEN PO CELÉM SVĚTĚ A PRONIKAJÍCÍM AŽ NA JEHO HRANICE, JE TO JEHO PRÁVO. ZNÁME Z DĚJIN PŘIBLIŽOVÁNÍ VOJSK BÝVALÉ SSSR k hranicím USA A USA CHTĚLY ZAČÍT ATOMOVOU VÁLKU. UŽ SE KONEČNĚ NAD SEBOU GRYCI ZAMYSLI. POSLECHNI SI GRYCI NECHTĚNÉ ODPOSLECHY AMERICKÝCH VLÁDNÍCH PŘEDSTAVITELŮ. Například Fuck the EU, vzkázala americká diplomatka. JAK JE TI Z AMERICKÉHO VRAŽDĚNÍ A MUČENÍ PO CELÉM SVĚTĚ OD KONCE 2SV GRYCI? JAK JE GRYCOVI Z MILIONU MRTVÝCH A V VYHNANÝCH OBČANŮ CELÉHO SVĚTA ZE SVÝCH ZEMÍ, PO NELEGÁLNÍCH VÁLKÁCH ČI VÝZKUMECH NA CIZÍCH STÁTNÍCH PŘÍSLUŠNÍCÍCH ZA VŠECH AMERICKÝCH PRESIDENTŮ?
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 23:00  | Reagovat
    ZÍTRA SE NA HRADĚ DOZVÍME PODROBNĚJI PROČ JI DOSTANE ZELENSKÝ. CO SE ASI TAK DOVÍŠ GRYCI. AKORÁT TAK TO, ŽE ZA PRAHU SE BOJUJE NA UKRAJINĚ, JAKO SE BOJOVALO ZA PRAHU V AFGANISTÁNU A ŽE AMERICKÝ KAŠPAR ZELENSKÝ SI TO NA ŽÁDOST AMERIČANŮ ZASLOUŽÍ, ZATÍM CO AFGÁNSKÝ KAŠPAR KARZÁÍ DOSAZENÝ AMERIČANY V AFGANISTÁNU SI TO NEVÍME PROČ NEZASLOUŽIL.
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 23:06  | Reagovat
    BER-KA a BER-AN nejenom foneticky podobné GRYC- PIC-A - jak foneticky podobné. POKUS SE UŽ GRYCI O NĚCO SMYSLPLNÉHO.
  • Svatopluk Beran  | 27.10.2022 23:21  | Reagovat
    OPĚT A ZNOVA GRYCI-PICI, POKUD CHCEŠ ADOROVAT SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ MLUV O HUDBĚ, VYNÁLEZECH A POD. NESNAŽ SE NA DRUHÉ HÁZET STEJNOU ŠPÍNU JAKOU MAJÍ NA SVÉ HLAVĚ NASRÁNO SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ TUNY, TO NENÍ VŮBEC ROZUMNÁ CESTA ANI PRO ARCHITEKTA SOCIALIZMU S VUMLEM V DNEŠNÍ AŽ BUDOU SPOJENÉ STÁTY PŘIPRAVENÉ NÉST ZODPOVĚDNOST ZA VEŠKERÉ SVINSTVO A SRAČKY KTERÉ DO SVĚTA ŠÍŘÍ, PAK MÁ CENU SE BAVIT I O VŠECH OSTATNÍCH. DOKUD SE BUDOU SPOJENÉ STÁTY ZAŠTIŤOVAT NEUSTÁLE ŽE ONO MOHOU VRAŽDIT A VYMÝŠLET SI ILEGÁLNÍ VÁLKY JAK SAMI CHTĚJÍ, JE VEŠKERÁ SNAHA DOSTAT PŘED SOUD VŠECHNY OSTATNÍ VÁLEČNÉ ZLOČINCE BEZPŘEDMĚTNÁ.
  • Svatopluk Beran  | 28.10.2022 13:00  | Reagovat
    Kde jsou Řády bílého lva pro Mussoliniho či Kaddáfího? https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/kde-jsou-rady-bileho-lva-pro-mussoliniho-ci-kaddafiho_360854.html Když například dostali řád BÍLÉHO LVA tito dva, proč by ho nemohla dostat americká loutka na Ukrajině, kabaretiér ZELENSKÝ? CO NA-TO VAZAL NATO, SOCIALISTICKÝ ARCHITEKT, MAJITEL INDEXU Z VUMLU A UDAVAČ GRYC.
  • jihlavák  | 28.10.2022 19:37  | Reagovat
    Šéf okupantského státu z 68 dostane metál? Jsou to paradoxy. Grázlové, roztahovali se tu přes 20 let. Ti by snad kolaborovali i s Adolfem, kdyby si to strýček Sam a tetička Uršula přáli.
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 16:36  | Reagovat
    Tisíce lidí protestují na Václavském náměstí proti strachu i Putinově válce ČTK Foto: Profimedia.cz Podle agentury ČTK lidé stojí takřka po celé ploše náměstí, ač v některých místech není dav hustý. 16:26 Václavské náměstí v Praze se zaplnilo lidmi, kteří se účastní protestu proti strachu a nenávisti. Přes video k účastníkům promluví manželka ukrajinského prezidenta Olena Zelenská. Článek Tisíce lidí se dnes odpoledne sešly na pražském Václavském náměstí na protestu proti strachu a nenávisti, který pořádá spolek Milion chvilek. Podle zpravodaje ČTK lidé stojí takřka po celé ploše náměstí, ač v některých místech není dav hustý. Organizátoři chtějí vyjádřit solidaritu s Ukrajinou, kterou v únoru napadlo Rusko, a upozornit na nutnost ochrany demokratických hodnot.
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 16:52  | Reagovat
    ...."Brázda medaili zabalil do krabičky, poslal Kanceláři prezidenta republiky a v přiloženém dopise napsal, že mu vadí Klausovy výroky o Václavu Havlovi, jeho negativní postoj k Evropské unii a nadměrný příklon k Rusku." --- ZG to vidí také tak
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 20:25  | Reagovat
    NEČEKANĚ... DOBREJ FÓR PRO BLBCE ! --------------------------- Andrej Babiš bude kandidovat na prezidenta. Oznámil to nečekaně !!! v neděli večer. Článek Expremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš bude kandidovat na prezidenta. Uvedl to ve vysílání televize Nova. ----------------------- Andrej Babiš (mezi kamarády " Bureš ") je původem slovenský mučedník s českým občanstvím, agent StB, mafián, zmetek, ale hlavně majitel slepičárny, který se z bezvýznamného prodavače koblížků v pražském metru vypracoval až na majitele země české a nejúspěšnějšího československého politikatele všech dob. Andrej Babiš – Necyklopedie necyklopedie.org/wiki/Andrej_Babi%C5%A1
  • Svatopluk Beran  | 30.10.2022 20:52  | Reagovat
    JAK DLOUHO JEŠTĚ BUDOU MÍT SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ MOŽNOST ZNÁSÍLŃOVAT, VRAŽDIT A ZAVÍRAT BEZ SOUDU OBČANY CELÉHO SVĚTA PRO SVOU NAFTAŘSKOU HEGEMONII PRO UDRŽITELNOST HODNOTY DOLARU JAKO SVĚTOVÉ REZERVNÍ MNĚNY. JE NYNÍ NA ŘADĚ RUSKO? A AMERICKÁ OBCHODNÍ VÁLKA S RUSKEM O PRODEJ A PŘEPRAVU RUSKÝCH UHLÍKOVÝCH SUROVIN PŘES KULTURNĚ S RUSKEM SPOJENOU UKRAJINU, NA KTERÉ TRATÍ JAK RUSKO, TAK UKRAJINA, TAK CELÁ EVROPA. KOLIK NÁS BUDE TATO DALŠÍ AMERICKÁ VÁLKA VE SVĚTĚ STÁT, JAK HLUBOKO JEŠTĚ EKONOMICKY MUSÍME KLESNOUT, KOLIK OBČANŮ SVĚTA JEŠTĚ MUSÍ K VŮLI AMERICKÉ POTŘEBĚ ZISKU ZE VŠECH UHLÍKOVÝCH ZÁSOB SVĚTA PO CELÉM SVĚTĚ ZEMŘÍT A BÝT MUČENO ČI BEZ SOUDU DRŽENO V NELIDSKÝCH PODMÍNKÁCH, NĚKDE NA NEAMERICKÝCH OSTROVECH. JSEM PŘESVĚDČEN ŽE MINIMÁLNĚ POLOVINA Z DNEŠNÍCH DEMONSTRUJÍCÍCH NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ V PRAZE VÚBEC NIC O AMERICKÝCH OBCHODNÍCH A LIDSKÝCH ZVĚRSTVECH VŮBEC NETUŠÍ. PŘEDEVŠÍM DÍKY ČESKÝM ZMANIPULOVANÝM MEDIÍM. A TA DRUHÁ POLOVINA POLOVINA VČETNĚ SOCIALISTICKÉHO ARCHITEKTA A UDAVAČE S VUMLEM JE POSTIŽENA NENÁVISTÍ KE KAŽDÉMU NA KOHO USA UKÁŽE A JE PŘEPLNĚNA VÁLEČNÝM AMORÁLNÍM AMERICKÝM CELOSVĚTOVÝM SVINSTVEM. Guantánamo opustil nejstarší vězeň, na soud marně čekal 18 let. Z věznice Guantánamo na Kubě byl po 18 letech propuštěn pětasedmdesátiletý Sajf Ulláh Parača. Pákistánec podezřívaný USA z financování teroristické organizace al-Káida byl nejstarším vězněm. Svou vinu popíral a Spojené státy jej nikdy neobžalovaly. O jeho návratu do vlasti informovalo podle BBC pákistánské ministerstvo zahraničí. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-guantanamo-opustil-nejstarsi-vezen-na-soud-cekal-18-let-
  • Svatopluk Beran  | 30.10.2022 21:09  | Reagovat
    TŘI DNY KONDORA https://cs.wikipedia.org/wiki/T%C5%99i_dny_Kondora ZÁVĚR POPISUJE CHOVÁNÍ CIA A SPOJENÝCH STÁTŮ JAKO TAKOVÝCH. NEJEDNÁ SE SICE O KONKRÉTNÍ SITUACI, TO BY TOTIŽ BYLI SCENÁRISTA HNÁN NEJVYŠŠÍM AMERICKÝM SOUDEM K ZODPOVĚDNOSTI ZA VYZRAZENÍ KONKRÉTNÍHO ZLOČINU VYTVOŘENÉHO SAMOTNÝMI SPOJENÝMI STÁTY STEJNĚ, JAK DNE SNOUDEN. NICMÉNĚ JASNĚ POPISUJE PRÁCI AMERICKÉ CIA A CELÉ AMERICKÉ DEMOKRACIE ZISKU A NENÁVISTI KE VŠEM CO VLASTNÍ NĚCO A V TAKOVÉM MNOŽSTVÍ, CO SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ NEMAJÍ. Joseph Turner odjíždí do New Yorku a setkává se na rušné ulici s Higginsem. Higgins brání plán na převzetí kontroly nad ropnými poli. Udává důvod, že v budoucnu nastane krize, kdy se ekonomika zadrhne a bude potřeba zajistit energetické zdroje. SICE JIŽ POMĚRNĚ STARŠÍ SNÍMEK S REDFORDEM O AMERICKÝCH SVINSTVECH NA VLASTNÍCH AMERICKÝCH OBČANECH V ZÁJMU VĚTŠINY AMERIKY NA ÚKOR CELÉHO SVĚTA. SOCIALISTICKÝ ARCHITEKT S VUMLEM GRYC UŽ SVOU SLEPOTU ANI NEPŘEDSTÍRÁ.
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 21:48  | Reagovat
    Putinův borec na de - nacifikaci se jistě snaží, ale jeho lži jsou poněkud únavné, že ?
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 22:00  | Reagovat
    Petr Fiala @P_Fiala Rozhodnutí A. Babiše kandidovat na prezidenta republiky mne nijak nepřekvapilo. Svoji hybridní kampaň vede už půl roku a konečně to přiznal. Mám k tomu jediný komentář: V demokratických zemích obžalovaný politik odchází, A. Babiš hledá imunitu na Hradě. A to si ČR nezaslouží. ------------- HODNĚ SI VÁŽÍM PROFESORŮ FUCHSE + ROZEHNALA + ŠVEJNARA Jan Švejnar (* 2. října 1952 Praha) je česko-americký ekonom a vysokoškolský učitel. V současnosti působící jako profesor a jako ředitel Centra pro globální hospodářskou politiku (Center on Global Economic Governance) na Kolumbijské univerzitě v New Yorku a jako vedoucí projektu think tanku IDEA. V roce 2008 kandidoval na post prezidenta České republiky.
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 22:04  | Reagovat
    "ARCHITEKT S VUMLEM GRYC" Beran: se lží nejdál dojde...
  • Zdeněk Gryc  | 30.10.2022 22:13  | Reagovat
    Jak na to Beran přišel ? STEJNĚ JAKO NA KOLORATURU SVÝCH OPAKOVANÝCH ŽVASTŮ ? NEBO TO MŮŽE NĚJAK DOLOŽIT ? OVĚŘIT? STAČÍ MU PSÁT LŽI 3X NAPSAT 3X PŘEČÍST 3X ZAMLASKAT A PAK JIM SÁM UVĚŘÍ
  • Svatopluk Beran  | 31.10.2022 06:44  | Reagovat
    NA HRUBÝ GRYC HRUBÁ ZÁPLATA
  • Svatopluk Beran  | 31.10.2022 11:08  | Reagovat
    NAVRHOVAL GRYC ZA SOCIALIZMU POD VEDENÍM KOMUNISTŮ ARCHITEKTURU NAVRHOVAL A STAVĚL TAKŽE JE TO ARCHITEKT SOCIALIZMU ABSOLVOVAL GRYC INDEXY VUMLU A PROŠEL ABSOLVOVAL A PROŠEL ODPOVĚDĚL GRYC NA OTÁZKU ANO NEBO NE JESTLI UDAL NA POLICII PANA BERANA A HAVLÍČKA Z PODPORY FAŠISMU? NEODPOVĚDĚL. TAKŽE DNEŠNÍ AMERICKEJ UDAVAČ SPOUSTA LIDÍ M Á DNES Z NORMALIZÁTORŮ TYPU GRYCE, RAKUŠANA, FIALY, VYSTRČILA, NĚMCOVÉ, JUREČKY APD. STRACH A RADĚJI MLČÍ NEŽ ABY BYLI PO UDÁNÍ POZVÁNI NA POLICII K PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ. AŽ SE TITO LIDÉ ZBAVÍ STRACHU A OSOČOVÁNÍ NORMALIZÁTORŮ OD TYPŮ OBČANŮ GRYCE ČI RAKUŠANA NEBO VYSTRČILA, ŽE JSOU PUTINOVI PACHOLCI A VEŘEJNĚ SE NEBUDOU BÁT ŘÍCT SVŮJ NÁZOR NA DALŠÍ VÁLKU SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH VE SVĚTĚ, TENTOKRÁT ZATAŽENÍ RUSKA DO PROXI VÁKY RUSKA S UKRAJINOU V GEOPOLITICKÝ PROSPĚCH SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH, BUDE MÍT DNEŠNÍ ČESKÁ VLÁDA PROBLÉMY S DALŠÍM LEGÁLNÍM VLÁDNUTÍM. A NEOCHRÁNÍ JÍ OD DEMISE ANI AMERIKOU PODPOROVANÉ MILIONY CHVILEK, TENTOKRÁT UŽ BEZ OZNAČENÍ DEMOKRACIE, KTEROU ROLL I MINÁŘ JIŽ VYŠKRTLI ZE SVÉHO NÁZVU. SPRÁVNĚ BY SE TITO OBČANÉ MĚLI MÍT NÁZEV - MILION CHVILEK PRO AMERICKÉ GEOPOLITICKÉ OBCHODNÍ SVĚTOVÉ VÁLKY -
  • blade  | 31.10.2022 11:31  | Reagovat
    Česká (UA) vláda raději zasedá v zahraničí. Na Hrad se cpe kdejaký komouš, StBák nebo Augusto. Ministr vnitra si dětinsky hraje na aktivistu s penálem na mrtvoly mezi vlajkami. Takhle si tu žijeme :-)
  • blade  | 31.10.2022 19:30  | Reagovat
    Švýcarsko zavádí sankce proti Ukrajině. Důvod: neutralita https://www.rp.pl/gospodarka/art37305781-szwajcaria-wprowadza-sankcje-wobec-ukrainy-powod-neutralnosc
  • Svatopluk Beran  | 01.11.2022 06:54  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Neděle, 30. 10. 2022 v 21:48 Putinův borec na DE – NACIFIKACI se jistě snaží. TAK BYCH VIDĚL CELKEM JASNĚ, ŽE UDAVAČ-ARCHITEKT SOCIALIZMU GRYC, SÁM SEBE NA TĚCHTO BLOZÍCH ,,UDAL,, , KDO SI VE SVÉ HLAVĚ VYTVOŘIL DEDUKCI O PODPOŘE FAŠIZMU NA UKRAJINĚ A NÁSLEDNĚ PODAL NA PANA BERANA A PANA HAVLÍČKA HLÁŠENÍ NA ČESKÉ POLICII. DOUFEJME A VĚŘME TOMU, ŽE TENTO VÝHRADNĚ PROAMERICKY SMÝŠLEJÍCÍ OBČAN ČESKÉ REPUBLIKY, NEZASÍLÁ I HLÁŠENÍ O PŘÍSPĚVCÍCH NĚKTERÝCH ZDEJŠÍCH BLOGAŘŮ NA AMERICKOU AMBASÁDU V Č.R. U TĚCHTO NORMALIZAČNÍCH OBČANŮ JE TITIŽ MOŽNÉ UŽ ÚPLNĚ VŠECHNO.
  • blade  | 01.11.2022 09:38  | Reagovat
    Známé po celé Evropě > Češi jsou největší troubové, co si nechají srát na hlavu. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-srovnani-stejny-nabytek-v-polsku-je-vyrazne-levnejsi-nez-v-cesku-217747
  • jihlavák  | 02.11.2022 06:45  | Reagovat
    ZASTŘELIL SE URČITĚ NA PODPORU PREMIÉRA FIALY, VY MALOVĚRNÍ https://pravyprostor.net/?p=151566 Morální majáci naší společnosti hned vyhodnotili, že pán měl psychické potíže a je nemravné hřát si na jeho sebevraždě politickou polívčičku. Něco podobného, jako když vystřílení hudebního klubu ve Francii rozhodně s ničím nesouviselo. Jenže symbol Úřadu vlády je silný a vzkazuje premiérovi Fialovi, že někteří lidé jeho politické kroky přestávají zvládat. Ano, je možné, že současný informační marast Rakušanova ministerstva pro dezinformování celou zprávy zamete pod koberec prohlášením, že pán se zastřelil na podporu vlády Petra Fialy.
  • jihlavák  | 02.11.2022 07:17  | Reagovat
    Paní je ochotná vzdát se půlky důchodu a dokonce má připravené deky na zateplení. Pokud je takových morálních gigantů ve společnosti většina, tak si vládu Petra Fialy plně zasloužíme. https://www.stream.cz/zajimava-videa/stydi-se-za-burany-a-na-zimu-si-pripravuje-deky-zena-z-hradce-valcuje-socialni-site-64494089#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • pepanmat  | 05.11.2022 11:37  | Reagovat
    Přátelé, může mi někdo říci, jaké jsou příčiny proč Rusko napadlo Ukrajinu? Nikde jsem to z oficiálních úst neslyšel. Odsuzuji válku jako takovou, ale určitě jí něco muselo předcházet. Přece ten Půůtin není tak hloupý, aby si začal jenom tak z "plezíru"...

Přidat Komentář Vrátit se nahoru