Reklama
Dnes je pátek 20.09.2024      svátek má Oleg
Zpět
Miroslav Tomanec, Ing., MBA

Stavební inženýr, restauratér, vinárník a pivovarník na penzi. Dnes už jenom kavárník a bývalý koaliční zastupitel, aktivně se snažící ovlivňovat chod našeho krásného města.

Dno?

Miroslav Tomanec, Ing., MBA | 23.01.2023 20:27

No nevím Andy.

Protože tě dobře znám a vím, že pravdu říkáš jenom když se spleteš, tak si myslím, že s tím nábojem, na který už pod dojmem včerejška všichni zapomněli, blufuješ. Pokus zvrátit blbě se vyvíjející kampaň. A zaplétáš se do svých lži čím dál víc...Nebo že by jsi právě teď, v této situaci, když ti tolik teče do bot, začal mluvit pravdu? Po tolika lžích v kuse?

No tak to by tedy byla fakt svinská náhoda. A to se nestává...

Chudák Monike byla z náboje, který dostala ve čtvrtek, tak vystresovaná, že v pátek jste museli na ten mítink do nebezpečného Jablonce a proto teprve v sobotu ta tiskovka...páč dostat ten náboj, pokud by to tak tedy bylo, by mohlo normálně znamenat jistou výhrůžku...tak proč z ní okamžitě neudělat hned živý terč, že, namísto toho ji schovat, jak by to udělal někdo, kdo se opravdu bojí...

Nejlíp se k tomu vyjádřil Kalousek : " Když jsem financministroval, chodily mně nábojnice dosti často. Policii jsem to dal jen jednou, chytili ho rychle. Nikdy jsem to ale nezveřejňoval z obavy, aby to nevypadalo, že jsem si to vymyslel, abych vzbudil lítost... "

Tvůj včerejší neuvěřitelný veřejný výrok, který to vše zastínil, pronesený v přímém televizním přenosu, vyvolal mezinárodním skandál. Polsko bylo v šoku, Baltské země nám ústy svých ministrů obrany PŘESTO vyjádřily podporu v případě napadení a věc musel před zahraničními partnery uvádět na pravou míru svým oficiálním vyjádřením ministr zahraničních věcí.

Poté došlo k dalšímu tvému názorovému veletoči, když jsi celý den neochvějně tvrdil, že by jsi těm spojencům tedy přece jenom pomohl. No jo no - slovo to je ale vystřelený šíp, víš? To už se dá těžko vrátit. Zvláště když to slyší a vidí půl Evropy. Pak druhý den ty změny o 180 stupňů, to už nikdo moc nezaznamená.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve světle postojů vrcholných ostravských politiků za ANO (hejtmana Vondráka a primátora Macury) - ve smyslu, že takovýto člověk nemůže být naším prezidentem, si myslím, že i občané našeho města mají právo na informaci, jak jsou s něčím podobným ztotožněni zastupitelé našeho města za hnutí ANO, momentální koaliční partneři ODS ve vedení naší radnice. Tak jsem se všech 14 zeptal. Uvidíme.

Nejkomičtější, spíše tedy ale tragikomické, mně ale připadají odsudky z řad členů místního koaličního partnera této Babišovy sekty z ODS. Jak kdosi trefně poznamenal - to je jako kdyby nadávali na Hitlera a z esesáky přitom náruživě kolaborovali. To není z mé hlavy, ale docela to sedí....

Je to už dno? Dno na které klepe Andrej Babiš zespodu? Osobně si myslím že ne, že ještě něco daleko horšího mají v rukávě. Třeba že na nábojnici se najdou otisky Petra Pavla...

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024
MEMENTO 21.08.2024

Poslední komentáře

zdenek gryc: My, občané Protektorátu (1/3)
zdenek gryc: My, občané Protektorátu (1/3)
apteka-russia.ru: My, občané Protektorátu (1/3)
Gabbub: My, občané Protektorátu (1/3)
apteka-russia.ru: My, občané Protektorátu (1/3)

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

81 komentářů

Přidat Komentář

  • Svatopluk Beran  | 23.01.2023 21:47  | Reagovat
    Pokud si někdo je schopen ještě uvědomit, jak vypadal medíální JEDNOSTRANNÁ propaganda Německa za Hitlera pro Hitlera a následné agresivní chování nacistů nochsledů k ostatním občanům nesouhlasících s Hitlerem. Jak vypadala mediální JEDNOSTRANNá propaganda pod vedením komunistů pro komunisty a některých fandů komunistů proti občanům nesouhlasícím s komunisty. NEPŘIPADÁ VÁM NÁHODOU, ŽE TO CO TEĎ PŘEDVÁDÍ jednostranně BEZ VYJÍMKY VŠECHNA ČESKÁ MEDIA V PROPAGACI JEDNOHO KANDIDÁTA A JAK JSOU OBČANÉ PODPORUJÍCÍ PETRA PAVLA AGRESIVNÍ NA KAMPANÍCH BABIŠE V DEMOKRACKÉ ZEMI. JAK JE TATO AGRESIVITA MEDIÍ I VOLIČŮ VŮČI JEDNOMU Z KANDIDÁTŮ KOPÍRACÍ AUTORITÁŘSKÉ, MONARCHISTICKÉ REŽIMY. TAKHLE DEHONESTOVALI FAŠISTI I KOMUNISTI OBČANY S JINÝM NÁZOREM. VŠIMLI JSTE SI, JAK JE NAPROSTO NEMOŽNÉ ŘÍCT SVOBODNĚ SVŮJ NÁZOR, ŽE NECHCEME BÝT V NATO A SLOUŽIT USA JAKO UŽITERČNÍ IDIOTI. CO TEN AMERICKEJ ŘEZNÍK-TEDY REDAKTOR ŘEZNÍČEK PŘEDVÁDĚL V ČESKÉM NEZÁVISLÉM MEDIU? JAK SE VŠICHNI VYKRUCUJÍ Z TOHO ŘÍCT ŽE NÁS AMERIKA TAHÁ DO JEJICH VÁLEK, ŽE TAHÁ DO EVROPY FYZICKÉ VÁLKY. ŘÍCÍ SVŮJ NÁZOR A DOLOŽIT HO ARGUMENTY ŽE SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ JSOU PROLHANÝM ZLOČINÝM STÁTEM JE NEPŘÍPUSTNÉ - TO JE ŠÍLENÉ A TO CO TU PŘEDVÁDÍ GRYC S TOMANCEM, TO JSOU NORMÁLNÍ HONY NA ČARODEJNICE, PŘESNĚ TAKHLE TO PROBÍHALO V NĚMECKU.
  • Svatopluk Beran  | 23.01.2023 22:02  | Reagovat
    Nejlíp se k tomu vyjádřil Kalousek : “ Když jsem financministroval, chodily mně nábojnice dosti často. Policii jsem to dal jen jednou, chytili ho rychle. Nikdy jsem to ale nezveřejňoval z obavy, aby to nevypadalo, že jsem si to vymyslel, abych vzbudil lítost… Kolikrát přišla nábojnice Kalouskově ženě a kolikrát vaší ženě pane Tomanec. Že přijde Kalouskovi nebo Tomancovi a oni se nepo.erou, tak to jsou snad přece chlapi? To by mělo být u chlapa samozřejmostí, že se ne-oserou, ale chlubit se s tím - KALOUSEK - a znevažovat to - TOMANEC - (Třeba že na nábojnici se najdou otisky Petra Pavla) je naprostá ubohost a totální slaboduchost zfanatizovaných jedinců mužského pohlaví.
  • blade  | 23.01.2023 22:09  | Reagovat
    https://i.gifer.com/TUOk.gif
  • Svatopluk Beran  | 23.01.2023 22:35  | Reagovat
    Po chvíli přichází prezidentský kandidát z boční ulice a nebýt několikačlenné ochranky, rozvášněný dav by se na něj sesypal ze všech stran. Mizí v chumlu těl pod zeleným stanem známého pivovaru a začíná s projevem. „Tady vidíte demokracii,“ ukazuje směrem k hvízdajícím odpůrcům. „Všichni novináři jsou proti nám“ Expremiér kritizuje vyznění nedělní debaty v České televizi, kam na poslední chvíli dorazil. „Bylo nechutné, co předvedl moderátor pan Řezníček. Stojí proti nám všichni novináři, i včetně těch z iDnesu,“ tvrdí i na adresu média, které patří holdingu Agrofert, zaparkovaném v Babišově svěřenském fondu. Babišovi odpůrci se však postupně tlačí směrem ke stanu. Před pátou hodinou se prodírá k expremiérovi jeho pravá ruka Tünde Bartha a říká mu, ať se přesune do vedlejšího uzavřeného stanu k zabijačkovým pochoutkám. Pak dál rozdává autogramy a se Schillerovou zdraví jednotlivé příznivce. Ti však postupně odcházejí a ke stanu se nebezpečně blíží odpůrci. Křičí hesla „Táhni z Brna“ nebo „Estébák“. Když je stan skoro celý obklopený křičícím davem, ochranka velí k odchodu. Andrej Babiš v jejím doprovodu mizí v restauraci na náměstí. PROBÍHALO TO PODOBNĚ VE FAŠISTICKÉM NĚMECKU? NEBO KDYŽ DAV HÁZEL NA PAROUBKA NEBO ZEMANA VAJÍČKA? JSOU TI OBČANÉ NORMÁLNÍ NEBO UŽ TOTÁLNĚ PR ČESKOAMERICKOU MEDIÁLNÍ KAMNPANÍ ÚPLNĚ ZBLBLÍ? JSME TO URČITĚ JEŠTĚ V HAVLOVSKÉ DEMOKRACII, NEBO UŽ JSME V AMERICKÉM ÚTOKU NA KAPITOL?
  • Zdeněk Gryc  | 23.01.2023 23:21  | Reagovat
    DNO „Ono to bolí, když otec říká, že lžete” Do Švýcarska jsme se vydali už podruhé, a to poté, co ve čtvrtek dopoledne přišly z mailové adresy, na níž s námi dosud komunikoval Andrej Babiš mladší, naléhavé vzkazy. „Čtu v novinách, že můj otec řekl, že musím být pod ‚neustálým dozorem‘ vzhledem k mé pseudonemoci, které se říká schizofrenie. Tím překročil červenou čáru,“ stálo v mailu. V další části byla žádost o zprostředkování kontaktu na Policii České republiky, která po pondělním zveřejnění Zvláštního vyšetřování na Seznamu začala vyšetřovat případ nedobrovolného zavlečení premiérova syna na Ukrajinu a do Ruska. (S tímto mailem a žádostí jsme seznámili nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana.) Premiér Babiš se se zveřejněným vzkazem ze synova mailu vypořádal rychle: reportéři Seznamu podle něj zneužili maily jeho syna schizofrenika. V další zprávě, která přišla ve čtvrtek reportérům Seznamu z mailové adresy Andreje Babiše mladšího, stálo: „Matka na mě začíná dělat tlak, protože můj otec určitě dělá tlak na ni prostřednictvím SMS.“ „Ono to dost bolí, když váš vlastní otec říká, že o něčem lžete. Nevím, o čem mluvil.“ — DNO SVÉPRÁVNÝ BABIŠ STARŠÍ, POŽÁDAL PRESIDENTA O OMLUVENKU: Babiš požádal Zemana, aby to v úterý u polského prezidenta vyžehlil dnes 11:49 ČTK, Novinky Prezidentský kandidát a bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) tvrdí, že kolektivní obranu Severoatlantické aliance (NATO) nikdy nezpochybnil. Napsal to prý i polskému premiérovi a požádal prezidenta Miloše Zemana, aby to řekl polské hlavě státu Andrzeji Dudovi při úterním setkání v Náchodě. Článek Babiš reagoval na kritiku, která se na něj snesla za výrok v nedělní debatě v České televizi, kde řekl, že by v případě napadení Polska nebo pobaltských států české vojáky na pomoc neposlal. „Zásadně odmítám snahu překrucovat moje výroky, které padly během včerejší (nedělní) debaty. Nikdy jsem článek 5, tedy kolektivní obranu NATO, nezpochybnil. Jen jsem si nechtěl ani představit, že by mohlo dojít ke třetí světové válce. Proto politici musejí usilovat o mír a zabránit válce. Z kontextu debaty to bylo jasné,“ uvedl Babiš poté, co jeho slova vzbudila rozruch na domácí scéně i v zahraničí. Když bude napadeno Polsko – chci mír, řekl Babiš. Článek 01:58 Video: Česká televize ČT24 Když bude napadeno Polsko – chci mír, řekl Babiš. Babiš v debatě se svým konkurentem v boji o Hrad generálem Petrem Pavlem na otázku moderátora, zda by v případě napadení spojenců vyslal české vojáky, odpověděl: ————- „Ne, určitě ne. Já chci mír, já nechci válku. A v žádném případě bych neposílal naše děti a děti našich žen do války,“ uvedl. ———— Už dříve to korigoval na Twitteru. Nyní pro ČTK označil otázku za čistě teoretickou a zdůraznil, že hlavní je zabránit válce. Babiš v pondělí uvedl, že to napsal i polskému premiérovi Mateuszi Morawieckému a že požádal také prezidenta Miloše Zemana, aby totéž sdělil svému polskému protějšku Andrzeji Dudovi při úterním setkání v Náchodě. Babiš se v kampani snaží vystupovat jako zastánce míru a svého konkurenta spojovat s válkou, výrokem proneseným v televizním duelu však zjevně přestřelil. „A co spojenecké povinnosti vyplývající z členství v NATO?“ pozastavuje se nad Babišovým prohlášením konzervativní portál niezaležna.pl. Europoslanec za polskou vládnoucí národně-konzervativní stranu Právo a spravedlnost Ryszard Czarnecki o Babišovi na Twitteru napsal, že „plácá páté přes deváté“. Vzkázal mu, „ať si panáček přečte mezinárodní smlouvy, které Česko podepsalo“. Popřál mu „příjemné počtení a důstojnou porážku“.
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 11:54  | Reagovat
    DNO Jihomoravský hospic vrátil Nadaci Agrofert dar ve výši 300 tisíc korun. Nechce být zneužíván v kampani Andreje Babiše. Ve sbírce se už od lidí sešel více než milion korun. Článek „V minulých dnech jsme získali velkorysý dar 300 tisíc korun. Přijali jsme jej v dobré víře a s velkou vděčností, jako všechny dary našich donátorů, neboť slouží tam, kde je to nejvíce potřeba – u starých, nemohoucích či nevyléčitelně nemocných lidí – našich klientů a pacientů,“ napsali představitelé domácího hospice Girasole Hustopeče na facebookové stránce hospice. Vadí jim ale, že expremiér Andrej Babiš, který má koncern Agrofert zaparkovaný ve svěřenských fondech, zneužívá nadaci a její dary v předvolební rétorice. „Ve stínu událostí posledních dní se domníváme, že přijetím tohoto daru bychom se stali součástí něčeho, čeho v žádném případě součástí být nechceme,“ dodali. I když podle nich bude částka hospici v rozpočtu velmi citelně chybět, morální zásady všech v organizaci jsou pro ně v tomto případě důležitější. „V žádném případě se nikdy nechceme stát rukojmím v politické hře kohokoli.“
  • FL  | 24.01.2023 14:19  | Reagovat
    Beran, nezkusíte se vyjádřit k podstatě článku? Chápu, že jako vyobcovaný a zhrzený imigrant jste na USA zanevřel, ale proč se pod něčím vyjadřujete, aniž byste se k tomu vlastně vyjádřil?
  • Svatopluk Beeran  | 24.01.2023 16:47  | Reagovat
    CO JE NATO A KDO JE PŘEVLEČENÝ Z KOMUNISTY STUDENTA ZPRAVODAJCE NA VOJÁKA NATO GENERÁL PETR PAVEL SPOLU Z NATO JE DNO ZÁPADNÍ SPOLEČNOSTI USA A NATO NESE PLNOU ZODPOVĚDNOST ZA ESKALACI NAPĚTÍ V EVROPĚ KDY BOMBARDOVALI BEZ MANDDÁTU SRBSKO A VYSTAVĚLI NA ÚZEMÍ SRBSKA BEZ POVOLENÍ SRBSKA VOJENSKOU ZÁKLADNU Když bylo stále zřejmější, že Spojené státy hodlají zaútočit na Irák i bez mandátu OSN, proběhly 15. února 2003 po celém světě pokojné demonstrace proti válce. Ve švýcarském hlavním městě Bernu demonstroval proti hrozící válcev Iráku. Vzhledem ke zhruba 40 000 zúčastněných se jednalo o jednu z největších demonstrací, jaké Švýcarsko zaţilo od roku 1945. V Berlíně vyšlo do ulic 500 000 lidí, v Římě dokonce dva milióny. Lidé vyšli do ulic také ve Spojených státech a Velké Británii: V New Yorku 400 000 a v Londýně dva milióny, což ukazuje, že i v útočících zemích mnozí občané odmítali lži a válku svých vlád. Americký prezident George Bush mladší a britský premiér Tony Blair 19. března 2003 bez mandátu OSN zaútočili na Irák a obsadili zemi i její ropné zdroje 300 000 vojáky . Jak v roce 2004 odhalil skandál s mučením vězňů ve věznici Abú-Ghrajb,připevňovali američtí vojáci Iráčanům na ruce a penis vodiče a pouštěli do nich elektrický proud. Podrobné vyšetřování – „Body Count“ – Mezinárodní organizace lékařů pro zabránění jaderné válce dospělo v roce 2015 k závěru, ţe válka si od roku 2003 vyţádala ţivoty miliónu Iráčanů. „Zmíněné vyšetřování dospělo k výsledku, že v Iráku bylo přímo nebo nepřímo usmrceno něco kolem jednoho miliónu lidí.“ Protože „přepadení Iráku bylo zcela jednoznačně agresí, odporující mezinárodnímu právu, jsou také Američané a jejich spojenci odpovědni za následky“, zní jasný závěr studie.481/
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 16:56  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: Váš komentář čeká na schválení. Úterý, 24. 1. 2023 v 16:47 ----------------------------------------------------------------------------------------------- CO JE NATO A KDO JE PŘEVLEČENÝ Z KOMUNISTY STUDENTA ZPRAVODAJCE, ZA VOJÁKA NATO GENERÁL PETR PAVEL SPOLU Z NATO JE DNO ZÁPADNÍ SPOLEČNOSTI USA A NATO NESE PLNOU ZODPOVĚDNOST ZA ESKALACI NAPĚTÍ A VÁLKU V EVROPĚ, KDYŽ BOMBARDOVALI BEZ MANDDÁTU OSN SRBSKO A VYSTAVĚLI NA ÚZEMÍ SRBSKA BEZ POVOLENÍ SRBSKA VOJENSKOU ZÁKLADNU BENDSTEEL (V TÉTO DOBĚ JE NA NÍ UMÍSTĚNO KOLEM 30 000 AFGÁNCŮ, SPOJENCŮ USA, KTERÉ SI NEODVEZLI LETECKÝMI MOSTY DO USA ALE NECHALI JE V EVROPĚ), PRO OHLÍDÁNÍ SVÉHO PŘEKLADIŠTĚ ROPY Z PLÁNOVANÉHO ROPOVODU AMBO, KTERÝ MĚL VYCHÁZET Z KASPICKÉ OBLASTI. Když bylo stále zřejmější, že Spojené státy hodlají zaútočit na Irák i bez mandátu OSN, proběhly 15. února 2003 po celém světě pokojné demonstrace proti válce. Ve švýcarském hlavním městě Bernu demonstroval proti hrozící válce v Iráku. Vzhledem ke zhruba 40 000 zúčastněných se jednalo o jednu z největších demonstrací, jaké Švýcarsko zažilo od roku 1945. V Berlíně vyšlo do ulic 500 000 lidí, v Římě dokonce dva milióny. Lidé vyšli do ulic také ve Spojených státech a Velké Británii: V New Yorku 400 000 a v Londýně dva milióny, což ukazuje, že i v útočících zemích mnozí občané odmítali lži a válku svých vlád. Americký prezident George Bush mladší a britský premiér Tony Blair 19. března 2003 bez mandátu OSN zaútočili na Irák a obsadili zemi i její ropné zdroje 300 000 vojáky . Jak v roce 2004 odhalil skandál s mučením vězňů ve věznici Abú-Ghrajb, připevňovali američtí vojáci Iráčanům na ruce a pe.is vodiče a pouštěli do nich elektrický proud. Podrobné vyšetřování – „Body Count“ – Mezinárodní organizace lékařů pro zabránění jaderné válce dospělo v roce 2015 k závěru, že tato válka si od roku 2003 vyžádala životy miliónu Iráčanů. „Zmíněné vyšetřování dospělo k výsledku, že v Iráku bylo přímo nebo nepřímo usmrceno něco kolem jednoho miliónu lidí.“ Protože „přepadení Iráku bylo zcela jednoznačně agresí, odporující mezinárodnímu právu, jsou také Američané a jejich spojenci odpovědni za následky“, zní jasný závěr studie.481/
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 17:08  | Reagovat
    DNO GENERÁLA PAVLA, DNO JEHO LŽÍ A DNO JEHO PŘÍZNIVCŮ V AGRESI PROTI PROTIKANDIDÁTOVI https://www.youtube.com/c/Abybylojasno
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 17:19  | Reagovat
    DNO ČESKÝCH MEDIÍ je ČESKOAMERICKÁ ČT https://www.youtube.com/watch?v=ZvyNyQYlDVg
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 17:40  | Reagovat
    ANONYM Expremiér a předseda hnutí ANO na tiskové konferenci oznámil, že mu ráno přišel anonym, ve kterému mu neznámý muž vyhrožuje vraždou, pokud vyhraje prezidentské volby. Na gymplu jsme měli vlastními slovy vyložit verš, co tím básník míní: VOLBY 2016 Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. ----------------------- XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ Aktuálnější sprostoty „blade“ v plném znění red. JL tak dost maže. 1. Svatopluk Beran říká: Pondělí, 23. 1. 2023 v 23:43 TAK SE NÁM ZASE ZAINDEXOVANÝ VUMLEM, ARCHITEKT SOCIALISMU A AMERICKÝ OSEL ZDENEK GRYC Z VOLEVČIC PŘEDVEDL SVOU PRUDKOU INTELIGENCI. --- První český terorista poprvé promluvil - Seznam Zprávy https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsem-vlastenec... WebPenzista Jaromír Balda si za teroristický útok na železnici a vyhrožování teroristickým činem odseděl ve vězení dva roky a 8 měsíců. Jaromír Balda v červnu a v červenci 2017 způsobil na Mladoboleslavsku dvě vlakové nehody. Postup byl stejný - na koleje pokácel strom a kolem rozházel letáky, které měly vzbuzovat dojem, že za útokem stojí islamisté. 1. Svatopluk Beran říká: Neděle, 8. 1. 2023 v 13:23 VIDÍ ZDE NĚKDO TOHOTO AMERICKÉHO UDAVAČE A ARCHITEKTA SOCIALIZMU ZDENKA GRYCE, PODPOROU TĚCH NEJVRAŽEDNĚJŠÍCH A NEJVÝDĚLEČNĚJŠÍCH AMERICKÝCH FIREM NA UTRPENÍ A ŽIVOTECH OBČANŮ CELÉHO SVĚTA JINAK, NEŽ JAKO SMRTÍ OBČANŮ CELÉHO SVĚTA SE BAVÍCÍHO ČESKÉHO OBČANA? PODLE MNE TO VYPADÁ NA LIDSKOU ZRŮDU UPROSTŘED EVROPY-UPROSTŘED ČESKÉ REPUBLIKY-UPROSTŘED JIHLAVY – BAVÍCÍ SE ZE SMRTÍ OSTATNÍCH OBČANŮ SVĚTA ------------------------ Z OBCE VOLEVČICE V ------------------------. Z BEZPROSTŘEDNÍ BLÍZKOSTI PŮSOBIŠTĚ PŘEDSEDY ČESKÉHO SENÁTU MILOŠE VYSTRČILA. JE SNAD SOUDRŽNOST TĚCHTO DVOU OBČANŮ ČESKÉ REPUBLIKY NĚJAK DANÁ -VOLEVČICKO-TELEČSKO-DAČICKOU- LOKALITOU? ------------------------- Dobrý den pane Beran, je určitě rozdíl mezi věděním a myšlením. Je rozdíl mezi lhostejnosti a nenávistí. Přikládám fotografie na kterých to prezentují. Kdo mi rozstřílel kohout na střeše to si myslím, ale nevím policejní šetření selhalo. Starosta Telče poslal hasiče, kteří artefakt sejmuli a emeritní ministr kultury Jehlička asi pochopil památkovou hodnotu předmětu a tak ho nechal přímo odeslat do kriminalistické laboratoře v Brně Kdo mi rozmlátil krumpáčem renesanční dveře to vím. Foto přiloženo --- Problém je v tom že někdo nejenom v tomto státě i v jihlavských listech šíří nenávist. Kam se hrabe na Beranovu nenávist totalitní Rudé právo. Vůbec mě není příjemné že Beran udává moji adresu ve Volevčicích. Velkou nenávist jsem tam vzbudil když jsem se ujal imigranta spolužáka mého bratra Ivana Hlobila, kterému jako imigrantu byla zabalena rekreační chalupa a já jsem poskytl možnost pobytu v krajině kterou má tak rád. Výsledkem jeho práce je nejenom kříž na hrobu malířky Doležalové, ale také lávka přes rybník kterou vlivem jeho iniciativy zaplatil Belp, patronátní město Telče. PS. některé fotografie jsem poslal mailem panu Havlíčkovi. Nyní pošlu všechny panu Beranovi, nenávist se nemá šířit. Aktuální story patrona Monice Babišové, Trohle přece také stojí také zapamatovat: Venca říká: Čtvrtek, 6. 10. 2016 v 21:18 PIŠTOLY Zděnkovi ! S jedním nábojem. ------------------------------------------- DNO ČESKÝCH MEDIÍ je ČESKOAMERICKÁ ČT DNO BABIŠOVY KAMPANĚ JE V Čt
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 17:49  | Reagovat
    PS. po článku o sv.Jánovi, na Březinkách, od Milana Dvořáka v Jiskře v únoru 1975 anonym kameny poničil jeho sošku ve výklenku chalupy, ve vsi, kterou uvádí Beran.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 18:40  | Reagovat
    Třetí až desátá minuta o pokusu naší vlády nás zatáhnout do války. Černochová jako podporovatelka Petra Pavla v zatažení nás do války. https://www.youtube.com/watch?v=ZvyNyQYlDVg
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 18:52  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 17:40 Vůbec mě není příjemné že Beran udává moji adresu ve Volevčicích. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vůbec mě nebaví že mne Gryc titulujete Putinovým trolem. Kdykoliv mne za moje pokusy o mír a vzájemnou spolupráci celého světa, v reakci na vaše nevyrovnané informace o amerických a ruských ozbrojených silách a jejich zvěrstvech nazvete a dáte nálepku PUTINOVA TROLA, nenechám vaši odpornou hanebnost a špínu na mě házenou, bez odezvy. Přemýšlejte o tom co o vaší morální špíně, slušně odpovídám.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 19:14  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 17:40 Vůbec mě není příjemné že Beran udává moji adresu ve Volevčicích. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Vůbec mě není příjemné když mne za mou touhu po míru a vzájemné spolupráci lidí CELÉHO SVĚTA, slabomyslně nazýváte a nálepkujete Putinovým trolem. NAROZDÍL OD VÁS JSEM MĚL MOŽNOST NĚKOLIK LET ŽÍT A PRACOVAT TĚLO NA TĚLO S RŮZNÝMI NÁRODY A RASAMI SVĚTA. CO JSEM SI Z TOHO PŘINES JE TO, ŽE NENÍ DNES VĚTŠÍCH SAMOLIBCŮ A ZÁCHRANÁŘŮ SVĚTA, NEŽ PROPAGANDOU ZBLBNUTÝCH AMERICKÝCH OBČANŮ V JEJICH JEDINEČNOST BOŽSTVÍ NA TÉTO PLANETĚ. Pokaždé když NAPÍŠETE A DÁTE MI SVOJÍ NÁLEPKU, nepočítejte s tím, že vaše hloupé, ubohé a nízké chování, budu tolerovat a nechám si líbit. Popřemýšlejte o tom co vám slušně navrhuji. Nehledě na to že neudávám vaši konkrétní adresu, nýbrž udávám pouze název obce, jejíž jméno má blízko k domácímu zvířeti, označujícího nelichotivého českého pojmu, hulváta.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 19:20  | Reagovat
    Dno jak ho vidí pan Tomance. https://www.youtube.com/watch?v=um3g6A6nRZg
  • jihlavák  | 24.01.2023 19:23  | Reagovat
    Už to leze pomaloučku ven: Na Ukrajině zatkli náměstka ministra kvůli úplatku https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-na-ukrajine-zatkli-namestka-ministra-kvuli-uplatku-224033#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Předražené jídlo pro armádu? Ukrajinský ministr obrany půjde na kobereček https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-predrazene-jidlo-pro-armadu-ukrajinsky-ministr-obrany-pujde-na-koberecek-40420671 Ukrajina se potýká s korupcí i v době války, rezignovali vysocí úředníci https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/rusko-ukrajinsky-konflikt/3559853-ukrajina-se-potyka-s-korupci-i-v-dobe-valky-eu-tlaci Za tyhle hodnoty může jít bojovat leda Černochová a Fiala s klukama. Nás do toho netahejte.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 19:36  | Reagovat
    Dvcátá vteřina na mítingu kandidáta na presidenta. VYPADALO TO TAKY TAKTO NĚJAK, KDYŽ ZAČÍNAL HITLER V NĚMECKU A KDYŽ GEBLSOVA PROPAGANDA HNALA LIDI K PODPOŘE HITLERA? ZAČÍNALA TAKTO NĚJAK NENÁPADNĚ NENÁVIST BĚŽNÝCH OBČANŮ K ŽIDŮM? https://www.youtube.com/watch?v=uXahrW-ZvfE
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 19:38  | Reagovat
    Nehledě na to že neudávám vaši konkrétní adresu, nýbrž udávám pouze název obce, jejíž jméno má blízko k domácímu zvířeti, označujícího nelichotivého českého pojmu, hulváta. --- Nehledě k tomu Berane, už jsem Vám poslal mail s přiloženými doklady zničených a rozstřílených artefaktů kam se hrabe paní Monika, která náboj dostala. na přiložené fotografii vidíte následky střelby Jistě chápete po těchto nástřelech mne politolog Blade netěší. Baišovi také vyhrožuje anonym, mé ochranku jako prominent a přesto s posírá viz. dnešní zprávy na všech agenturách ----------------- blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 11:14 Tady je nějaký G-bloger opravdu tu du dum dum Při odvodu na vojnu jsem na dotaz kam chci jít, jsem řekl k Pohraniční stráži, protože k nějakým bigošům se mi nechtělo. Koukli do nějakých papírů, řekli maturitu má a po základním výcviku ve Volarech a Zadním Chodově jsem se jako veldr. objevil v tzv. prvním sledu na pohraniční rotě Černé jezero, prapor byl v Železné Rudě a brigáda v Sušicích. Tak, že v kostce za komunistů pro mne hovno zle. Nyní taktéž a nemám potřebu se nikde stranicky či jinak politicky angažovat Toliko k Rudým buňkám architekte! 1. blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 14:06 S. architekt nemá o službě na čáře ani páru, zřejmě má i modrou knížku nebo takový nemehla ke zbrani raději ani nepustili Potkat na čáře architekta, tak stačí v těch lesích tam na něj udělat bububu či cvaknout závěrem, tak se na místě zesere strachy :-). Vy kubo z jihlavských Nemanic
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 19:40  | Reagovat
    Je výše uvedený snímek už dno z druhé strany? Nebo ještě může koalice spolu s panem Tomancem klesnout níž v podpoře svého kandidáta.
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 19:41  | Reagovat
    oprava: Babišovi také vyhrožuje anonym, má ochranku jako prominent...
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 19:48  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 19:40 Je výše uvedený snímek už dno z druhé strany? Nebo ještě může koalice spolu s panem Tomancem klesnout níž v podpoře svého kandidáta. --- Jak Babiš do lesa volá, tak se z něho ozývá. už před časem jsem do JL vložil: „ANO bude líp“ bez BABIŠE
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 20:02  | Reagovat
    Na mne se špatně obracíte pane Gryc? Já z vaším pánbíčkem nic společného nemám. Já jsem se nikdy ve vaší likvidaci, ani likvidaci vašeho majetku neprezentoval a ani prezentovat nehodlám, není to můj obyčej. Baišovi také vyhrožuje anonym, mé ochranku jako prominent a přesto s posírá viz. dnešní zprávy na všech agenturách Nevšiml jsem si že je posírá, ale určitě mu vadí když to udělá někdo jeho ženě, vám by to nevadilo, vy by jste se neposíral, kdyby vaši činnost někdo řešil přes vaší manželku kulkou v dopise a nějaký Tomanec a Gryc to zlehčovali? Nedávno se jedna paní dostala na hranu a zabila své dítě i sebe. Pokud někdo napíše že má raka a je na dně a je mu všechno jedno, je teď podle mne na policii, aby tohoto člověka co nejdříve identifikovala a zajistila a stát mu umožnil důstojně bez popravy toho, na koho ho například pan Tomanec poslal svým ubohým příspěvkem stejně jak většina oficiálních medií, zemřít. Podle mne policie Babišovi navrhla, aby dokud toho člověka nenajdou, aby se raději na veřejnosti neprezentoval. LOGIKA VĚCI.
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 20:13  | Reagovat
    pane Beran běžte koukat třeba vás ta kritika USA přejde ----- Gulag: Sovětská historie (2) Prima ZOOMDnes20:00 › 21:10Vyhledat na Seznam.cz Jednou z nejvýznamnějších společenských, politických, historických a hospodářských otázek celého 20. století je gulag. Tento systém sovětských koncentračních táborů, který představoval jeden z nejpřísnějších trestů pro každého, kdo se provinil proti režimu, přesto i dnes zůstává většině lidí z velké částí neznámý. Historie gulagu je dlouhá, složitá a v mnoha ohledech zvláštní. Tento historický seriál přibližuje, jak fungoval gulag od revoluce v roce 1917 až po vládu posledního sovětského prezidenta Gorbačova. Zahrnuje občanskou válku v Rusku, období Stalinova velkého teroru, druhou světovou válku i následnou studenou válku. Proč a jak Sovětský svaz vytvořil tuto nechvalně proslulou síť táborů nucených prací, ve kterých trpělo a zahynulo až 20 milionů věznů? Fascinující a zároveň mrazivou historii gulagu odhalíme prostřednictvím osudů jeho obětí i katů a s využitím dosud nezveřejněných dokumentárních materiálů.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 20:15  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 19:48 Svatopluk Beran říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 19:40 Je výše uvedený snímek už dno z druhé strany? Nebo ještě může koalice spolu s panem Tomancem klesnout níž v podpoře svého kandidáta. — Jak Babiš do lesa volá, tak se z něho ozývá. už před časem jsem do JL vložil: „ANO bude líp“ bez BABIŠE ---------------------------------------------------------------------------------------------- JÁ TU UŽ DVACET LET CO JÁ TU OD NÁVRATU Z USA TVRDÍM, ŽE LÉPE BUDE TEPRVE AŽ TEHDY, KDYŽ PŘESTANOU SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ OBCHODEM A MILITARISMEM TERORIZOVAT CELÝ SVĚT A VYTVÁŘET PŘEDPOKLADY PRO SVÉ VÁLKY. NIKDO, ANI VY TO NEVNÍMÁTE A PROTO SE TO TEĎ V EVROPĚ DĚJE. BABIŠ JE HRŮZA, ALE NENÍ TO AMERICKÁ VÁLEČNÁ KATASTROFA ZE STOVEK AMERICKÝCH ZÁKLADEN PO CELÉM SVĚTĚ. BABIŠ JE OBCHODNÍ ZLODĚJ, SPOJENÉ STÁTY JSOU BARBARŠTÍ VOJENŠTÍ ZLOČINCI, KTEŘÍ PROVOKUJÍ PO CELÉM SVĚTĚ A CHTĚJÍ VŠUDE ZAVÉST SVÉ OBCHODNÍ A TÍM I MEZILIDSKÉ HROMADNÉ VRAŽDĚNÍ V KAŽDÉ ZEMI, ZATÍM OD ZAČÁTKU ROKU VEDLE DODÁVANÝCH RAKET, KTERÝMI SI ŘEŠÍ KONJUNKTURU, NA JINÉ KONTINENTY, MAJÍ OD ZAČÁTKU TOHOTO ROKU JIŽ DOMA 33 HROMADNOU VRAŽDU. VRAŽDĚNÍ JE PRO NĚ BĚŽNÁ DENNÍ OBČANSKÉ VĚC. MAJÍ TO ZAJIŠTĚNÉ V ÚSTAVĚ. MÍR JE PODLE NICH I GENERÁLA PAVLA ILUZE.
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 20:20  | Reagovat
    Svatopluk Beran říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 19:14 Nehledě na to že neudávám vaši konkrétní adresu, nýbrž udávám pouze název obce, jejíž jméno má blízko k domácímu zvířeti, označujícího nelichotivého českého pojmu, hulváta. pane Beran, nedějte ze sebe blbce "udávám pouze název obce" a jméno to snad v tak malé obcxi stačí STAČÍ TO BERANE O VOLA NEJDE
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 20:22  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 20:13 pane Beran běžte koukat třeba vás ta kritika USA přejde
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 20:32  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 20:13 pane Beran běžte koukat třeba vás ta kritika USA přejde ------------------------------------------------------------------------------------------------- GULAGY UŽ NEEXISTUJÍ, BYLA TO HRŮZA, ALE JE TO MINULOST, UŽ JDE JEN O VAŠÍ NENÁVIST K SLOVANSKÉMU NÁRODU, KTERÝ JE ZREJMĚ NEJEN PODLE VÁS MÉNĚCENÝ. STEJNĚ TAK SKONČILI INDIÁNSKÉ VÁLKY, JENOMŽE INDIÁNSKÉ VÁLKY SKONČILI PROTOŽE UŽ TÉMĚŘ ŽÁDNÍ INDIÁNI NEZBYLI A TI CO ZBILI JSOU V REZERVACÍCH. JEN TAK PO INFORMACI, OBČANSKÁ AMERICKÁ VÁLKA ,,TEORETICKY ZAJISTILA ČERNOCHŮM ROVNOST Z BÍLÍMI, I KDYŽ JEŠTĚ PO 1sv POCHODOVALI VELKÝMI MĚSTY USA TISÍCE AMERIČANŮ V BÍLÝCH KUKLÁCH A UPALIVALI SVÉ ČERNÉ SPOLUOBČANY. AVŠAK INDIÁNI, PŮVODNÍ AMERIČTÍ DOMORODCI, NEMĚLI VOLEBNÍ PRÁVO ANI PRVNÍ SVOBODU JEŠTĚ DESÍTKY LET PO TOM CO UŽ JÍ MĚLI ČERNÍ OBYVATELÉ USA A TO DO TÉ DOBY DOKUD SE NEPODAŘILO BÍLEJM ROZKRÁST CELOU JEJICH PŮVODNÍ ZEM PRÁVNĚ ZA KORÁLKY A CHLAST A NAHNAT JE DO TERITORIÍ A VYVRAŽDIT.
  • Dvořák  | 24.01.2023 20:35  | Reagovat
    Tak generalisimus ještě nesedí na hradě a už ví,koho nejmenovat na post ministra,respektive z které strany. I kdyby byl dotyčný demokraticky zvolen. Inu ,čest práci,demokracie. Jak by asi kvičeli pětizmrdi,kdyby podobně argumentoval Zeman.
  • Svatopluk Beran  | 24.01.2023 20:35  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 20:20 Svatopluk Beran říká: Úterý, 24. 1. 2023 v 19:14 Nehledě na to že neudávám vaši konkrétní adresu, nýbrž udávám pouze název obce, jejíž jméno má blízko k domácímu zvířeti, označujícího nelichotivého českého pojmu, hulváta. pane Beran, nedějte ze sebe blbce „udávám pouze název obce“ a jméno to snad v tak malé obcxi stačí STAČÍ TO BERANE O VOLA NEJDE ----------------------------------------------------------------------------------------------- GRYCI PŘESTAŇ STUPIDNĚ NÁLEPKOVAT A NEPONESEŠ SI POJEM VOLA ZA SVOU DEHONESTACI NĚKOHO JINÉHO. TÍM KONČÍM
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 21:54  | Reagovat
    ČÍM SE LIŠÍ BERAN OD VOLA VŮL DOPORUČUJE PODÍVAT SE NA 1944: Vylodění v Normandii ČT 2Dnes14:50 › 15:20Vyhledat na Seznam.cz 1944: Vylodění v Normandii Předchozí fotografieDalší fotografiePřejít do galerie Během prvních měsíců spojeneckého tažení do kontinentální Evropy se na plážích v Normandii vylodily více než dva miliony vojáků a vyložily na čtyři miliony tun vojenského materiálu. To vyžadovalo mimořádnou organizaci. Vylodit se první den, 6. června roku 1944, mělo možnost pouze několik kameramanů a fotografů. Na pořizování pozdější obrazové dokumentace o osvobozování Normandie jich pracovalo už přes 250 a někteří z nich pak doprovázeli jednotky až do Německa. Podívejte se na unikátní archívní záběry z osvobozování západní Evropy. a jak již uvedl: Gulag: Sovětská historie (2) Prima ZOOMDnes20:00 › 21:10Vyhledat na Seznam.cz Jednou z nejvýznamnějších společenských, politických, historických a hospodářských otázek celého 20. století je gulag. Tento systém sovětských koncentračních táborů, který představoval jeden z nejpřísnějších trestů pro každého, kdo se provinil proti režimu, přesto i dnes zůstává většině lidí z velké částí neznámý. Historie gulagu je dlouhá, složitá a v mnoha ohledech zvláštní. Tento historický seriál přibližuje, jak fungoval gulag od revoluce v roce 1917 až po vládu posledního sovětského prezidenta Gorbačova. Zahrnuje občanskou válku v Rusku, období Stalinova velkého teroru, druhou světovou válku i následnou studenou válku. Proč a jak Sovětský svaz vytvořil tuto nechvalně proslulou síť táborů nucených prací, ve kterých trpělo a zahynulo až 20 milionů věznů? Fascinující a zároveň mrazivou historii gulagu odhalíme prostřednictvím osudů jeho obětí i katů a s využitím dosud nezveřejněných dokumentárních materiálů. VŮL JE VŮL s Beranem je to stejné
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 22:00  | Reagovat
    Vyhrazeno pro pořady kandidátů na funkci prezidenta ČR ČT 1Dnes18:52 › 18:55Vyhledat na Seznam.cz Beran se jistě s mentálně-hygienických důvodů Putinova Trolla nedíval. Petr Pavel na Hradě by si považoval za občanskou čest, stejně jako tomu bylo za Václava Havla ČETL BERAN BLOG BAJKA co NATO ?
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 22:04  | Reagovat
    doplněk: Zdeněk Gryc, Petr Pavel na Hradě, by si považoval za občanskou čest, stejně jako tomu bylo za Václava Havla. BBC dobrou noc a pevnou naději na, zvolení presidenta Petra Pavla
  • Zdeněk Gryc  | 24.01.2023 22:42  | Reagovat
    e-mail pro Berana: ... S pozdravem Zdeněk Gryc Jihlava 24 1. 2030. Fotografie poničených artefaktů přikládám. --- zase chyba jednak jsem zapomněl mail odkliknout jednak je 2023. nejde o výhružky paní Monice, ale o mnohačetné nástřely ověřené v kriminalistické laboratoři v Brně, což zprostředkoval emeritní ministr kultury Jehlička. co NATO, ale až zejtra pane Beran ?
  • jihlavák  | 25.01.2023 06:53  | Reagovat
    DNO jsou oba adepti na post prezidenta. Odmítám se hry na většího menšího darebáka účastnit a k volbě nejdu. Hlasem pro komunistického zločince bych plivnul na vlastní předky. Hrozilo jim vystěhování, nemohli na školy, politická šikana v zaměstnání. Jiní dopadli ještě hůře, uranové lágry, popravy, mučení při vysleších, rozvrácené rodiny, děti v dětských domovech, ukradené vydřené majetky. Připomeňme si, co byl komunismus, jemuž byli ochotní oba pánové věrně sloužit zač.
  • Svatopluk Beran  | 25.01.2023 08:40  | Reagovat
    FRANTIŠEK RINGO ČECH a SKUTEČNÁ MOUDROST STARÉHO ČLOVĚKA KTERÝ SI PROŠEL SOCIALIZMEM A NEBÁL SE, NEBOJÍ SE A DOKÁŽE STÁLE MÍT SVOU SVOBODU https://www.stream.cz/prostor-x/ringo-cech-zeman-neudelal-nic-spatne-antichartu-jsem-nepodepsal-chovani-ct-pripomina-totalitu-
  • Svatopluk Beran  | 25.01.2023 09:57  | Reagovat
    Grici jsme každý úplně jiný s jinými životními osudy. Jeden potřebuje dožít v nenávistí k Rusům a má k tomu teď vytvářené ideální Amerikou podmínky, druhý pracoval po deset let mimo českou republiku tělo na tělo z různými rasami lidí. Jeden je v mozku poškozený z jednoho národa a motivován dnešní PR MEDIÁLNÍ DIKTATUROU, druhý žil s různými lidmi rozdílných národů a ras a poznal, že není v lidech rozdíl v emocích, lásce, vztahu k dětem, milování. Moc si přeji, já starý člověk, nemuset se s vámi zapšklým starým člověkem bavit a reagovat na vás. Vy jste podle mne zcela mimo rozlišovací schopnosti jak 8 miliardový svět funguje a svým zásahem mozku jste v podstatě vadný a poškozený člověk. Vadíte mi a já vadím vám, ale musíme vedle sebe žít. Vy stále vidíte svou pomstychtivost jako motor svého života a dostáváte od určitého, pro mne pochybného druhu lidí, potřebný benzín do motoru. Já na tenhle váš vyvražďovací Americký benzín, ale ani na Ruský, který vy mi podsouváte, nejedu. Mněl jsem možnost na rozdíl od vás, spoluprožívat osobní příběhy různých lidí, různých ras v různých částí světa a tak vím že je dobré lidi spojovat, i přes problémy které jejich dědové spáchali. A určitě není mou potřebou v dnešní Americkém inflačním finančním systému, vyvražďovat občany po celém světě. Mír pro mne není a nikdy nebude jen iluze, jak tvrdí komunisty a USA vyškolený generál. Oba dva kandidáti na presidenta jsou šílenost, ale není to šílenost spadlá z nebe, je to šílenost vyplívající z Havlova odkazu v podřízenosti a řiťoři.ství do opačné pr.ele velmoci, stejně jako za komunistů. Lezte si do pr.ele komu chcete, je to vaše rozhodnutí vašeho nastavení mozku.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 11:35  | Reagovat
    JE MOŽNÉ ŽE GRYC U TOHO ONANUJE? -------------------------------------------- Lezte si do pr.ele komu chcete, je to vaše rozhodnutí vašeho nastavení mozku. ------------------------------------------- Svatopluk Beran říká: Středa, 21. 12. 2022 v 9:37 JE NESKUTEČNĚ ÚŽASNÉ, AŽ POBAVUJÍCÍ , JAK MÁ ARCHITEKT SOCIALIZMU GRYC SYSTEMATICKY PO VZORU STB ULOŽENÉ ZÁZNAMY O TĚCH KDO S NÍM NESOUHLASÍ A DISKUTUJÍ. TO JE DOSLOVA RADOST SLEDOVAT TOHOTO STÉBAKA, JAK VYTAHUJE ZE SVÉHO ARCHIVU ZÁZNAMY. TO UŽ SNAD NEMŮŽE BÝT ANI VLASTNÍ INICIATIVA, NÝBRŽ VYŠKOLENÝ STEJNĚ JAKO PAVEL, KOMUNISTICKÝ ZPRAVODAJEC. JE MOŽNÉ ŽE GRYC U TOHO ONANUJE? MOŽNÁ I V TOMTO JEHO VĚKU SE TÉTO LIDSKÉ ČINNOSTI MEZE NEKLADOU.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 11:47  | Reagovat
    ZprávyDomácíŽivot v Česku„Noční zázrak.“ SEZNAM ZPRÁVY Foto: Pixabay.com Sdružení v Hustopečích a okolí pomáhá nevyléčitelně nemocným i jejich blízkým. Ilustrační foto. 11:01 „Nemůžeme to pochopit,“ reagují představitelé hospicu v Hustopečích na vlnu solidarity. Ta se spustila poté, co kvůli obavám ze zneužití v prezidentské kampani vrátili Nadaci Agrofert 300 tisíc. Lidé jim poslali téměř tři miliony. Článek Ředitel Miroslav Prchal vrácení daru zdůvodnil tím, že expremiér Andrej Babiš, který má koncern Agrofert zaparkovaný ve svěřenských fondech, podle nich zneužívá nadaci a její dary v kampani před prezidentskými volbami. Na to ředitelka Nadace Agrofert Zuzana Tornikidis reagovala slovy, že organizaci podpořili už v minulosti, protože oceňují péči, kterou poskytuje. „Velmi nás mrzí, že peněžitý dar spojují s politickou aktivitou předsedy správní rady,“ dodala pro Seznam Zprávy s tím, že do práce nikdy nemíchají politiku. Zástupci Girasole Hustopeče na svém facebooku uvedli, že když v pondělí vrácení daru oznámili, ani ve snu prý nikoho nenapadlo, co přinese několik dalších desítek hodin. „Všichni naši zaměstnanci měli telefony v pohotovosti a vyslechli si různé věci – nejčastěji to bylo poděkování a vyjádření respektu, ale také nadávky, urážky a hrozby. Tušili jsme, že se něco takového může stát, ale rozhodně ne v takových rozměrech,“ napsali. Vyjádřeno v číslech: Ve středu dopoledne čítaly dary ve sbírce na online platformě Darujme.cz více než 2,8 milionu korun. Přispěly téměř 4000 lidí. „Nemůžeme to pochopit, nedokážeme ani slovy popsat, co se vlastně stalo, a tím víc vyjádřit slovy těžko popsatelnou míru naší vděčnosti,“ zní z Hustopečí. „Vaše štědrost dopadne tam, kam má, a sice do financování paliativní péče, podpory nevyléčitelně nemocných pacientů a jejich rodin. To je totiž naším posláním.“
  • Dvořák  | 25.01.2023 12:44  | Reagovat
    A já jsem přesvědčený,že kdyby to bylo od generála,tak peníze nevrátí a ještě se tím budou chlubit,jakej je Pávek borec. Komedianti.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 13:30  | Reagovat
    "tak peníze " --- Jde u voleb kandidáta na presidenta pouze o politiku ? jakou roli hrají: Money make Money viz.Kupec benátský o kolik Money jde Pavlovi ? o kolik Money jde Babišovi ? Co všechno Babiš vlastní? Miliardáři patří přes 250 firem https://echo24.cz/a/wQuuF Web9. led 2017 • Babiš je stoprocentním vlastníkem koncernu Agrofert, terý je jednou z největších firem v postkomunistické Evropě
  • blade  | 25.01.2023 14:10  | Reagovat
    Aby bylo jasno ... :-) StBák má pravdu, že někteří voliči či příznivci rozvědčíka jsou sprostí, urážejí. Chovají se různě jako, jen ne jako slušní lidé. Tahle morální dna chodí na ty StBáka akce jen aby tam dělali binec. Nejraději by chtěli s některými médii a politickými neziskovkami poroučet, koho by lidé měli volit. Rozvědčíka kampaně jsou klidnější, protože příznivci StBáka tam nechodí. Pokud mi je někdo proti srsti, tak snad nechodím na jeho akce abych ho tam viděl.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 14:26  | Reagovat
    StBák má pravdu, že někteří voliči či příznivci rozvědčíka jsou sprostí, urážejí ---------------------------------------------- 1. blade říká: Úterý, 2. 11. 2021 v 11:59 Bohužel po dobrém to nejde > hele ty starej vole z Březinek či bůhví odkud > mel si co chceš, stejně to nikdo nečte a nikoho to nezajímá > ADMIN JL BY MĚL KONEČNĚ ZAKROČIT, NEBOŤ TU AKORÁT ZASÍRÁŠ A ZNEPŘEHLEDŇUJEŠ BLOGY DRUHÝCH. Takže nick Gryc > https://pngset.com/images/wtf-memes-best-collection-of-funny-wtf-pictures-meme-happy-birthday-flip-off-stencil-face-person-human-transparent-png-1611981.png Ještě doplním > nick Gryc nedělaj tu ze sebe idiota > nevytrhávaj z kontextu té mé lidové slovesnosti (vyprávění jiných-já to nezažil) co se ti zrovna hodí. Chybí jim tam pasáž o poslechu Hlasu Ameriky, o poslechu Svobodné Evropy, o poslechu Radia Luxembourg > ale také, na rozdíl od SVAZÁKA a SOUDRUHA nick Gryce, pasáž o odmítnutí vstupu do SSM. Takže SOUDRUHU a RUDÝCH POUHÝ SLOUHO nick Gryc > vyliž si prdel ! https://pngset.com/images/wtf-memes-best-collection-of-funny-wtf-pictures-meme-happy-birthday-flip-off-stencil-face-person-human-transparent-png-1611981.png
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 14:29  | Reagovat
    StBák má pravdu, že někteří voliči či příznivci rozvědčíka jsou sprostí, urážejí. ------------------- 1. blade říká: Úterý, 2. 11. 2021 v 11:59 Bohužel po dobrém to nejde > hele ty starej vole z Březinek či bůhví odkud > mel si co chceš, stejně to nikdo nečte a nikoho to nezajímá > ADMIN JL BY MĚL KONEČNĚ ZAKROČIT, NEBOŤ TU AKORÁT ZASÍRÁŠ A ZNEPŘEHLEDŇUJEŠ BLOGY DRUHÝCH. Takže nick Gryc > https://pngset.com/images/wtf-memes-best-collection-of-funny-wtf-pictures-meme-happy-birthday-flip-off-stencil-face-person-human-transparent-png-1611981.png Ještě doplním > nick Gryc nedělaj tu ze sebe idiota > nevytrhávaj z kontextu té mé lidové slovesnosti (vyprávění jiných-já to nezažil) co se ti zrovna hodí. Chybí jim tam pasáž o poslechu Hlasu Ameriky, o poslechu Svobodné Evropy, o poslechu Radia Luxembourg > ale také, na rozdíl od SVAZÁKA a SOUDRUHA nick Gryce, pasáž o odmítnutí vstupu do SSM. Takže SOUDRUHU a RUDÝCH POUHÝ SLOUHO nick Gryc > vyliž si prdel !
  • blade  | 25.01.2023 15:07  | Reagovat
    „Když tam máme úplné fanatiky a úplné cvoky, kteří tam pouští motorové pily nebo pouští sekačky na trávu a řičí a u kterých vidíte, že nejsou úplně v pořádku a ještě je k tomu pohání koalice, nebo když tam přišel nějaký pošuk z Pirátů, který se převlékl za čerta, poskakoval tam a děsil lidi, tak to není normální,“ nechal se slyšet Havlíček (ANO). Nick Gryc už má snad na mne připravenou tu motorovku nebo sekačku > jinak si nedovedu vysvětlit tu neustávající přízeň od nick Gryc :-) Je dobře, že ten true text > Zdeněk Gryc říká: Středa, 25. 1. 2023 v 14:29 > si nick Gryc stále čte i ho o sobě šíří :-) https://pbs.twimg.com/media/Fgq8TSDXgAIO4Ou.jpg
  • blade  | 25.01.2023 15:32  | Reagovat
    Aktuálně.cz - 20. 3. 2015 Generál: Jestřáb nejsem. Ukrajina není bílá a Rusko černé. ...A.cz: Co tedy v otázce vyzbrojení Ukrajiny navrhujete?... Schůdné řešení je - ostatně tak jako vždycky - uprostřed. Ukrajina má dnes s řízením vlastní armády a dalších ozbrojených složek značné problémy. Nemá dost specialistů a s konfliktem větší intenzity má i koncepční těžkosti - tím spíše s takovým protivníkem, jako je Rusko. Dodávky zbraní by v době trvání konfliktu přispěly jen k tomu, že na Ukrajině bude více a více mrtvých. ...A.cz: Takže se na ni máme, s prominutím, vykašlat?... Silná slova. V jednáních s Ruskem tu stále zbývá Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE), kterou stále ještě respektuje jak Ukrajina, tak Rusko. A OBSE se v tomto směru opravdu dost snaží. Pokud se tedy podaří bojující strany od sebe oddělit, stabilizovat situaci, dodržet příměří a nastavit přijatelná pravidla decentralizace státního uspořádání Ukrajiny, pak je možné začít s obnovou a modernizací ukrajinských ozbrojených sil. A to už není přímé přilévání oleje do ohně, ale spolupráce se zemí, která chce své ozbrojené síly postavit na vyšší úroveň. Pro Moskvu to bude představovat problém i v takovém případě - to si nebudeme zastírat. Ale už nebude příčinou přímé eskalace bojů, když bude fungovat zóna separace a důsledná kontrola. V situaci, kdy na Ukrajině zuřily těžké a krvavé boje, by však jakákoliv zbrojní dodávka ještě zvýšila intenzitu této války. Dokud Ukrajina navíc nemá jasno v tom, kdo vlastně představuje její ozbrojené síly, tak stojíme před závažnou otázkou: komu vlastně zbraně dodávat? Možná není ani vám jasné, proč například Ukrajinci stavěli šedesátitisícovou Národní gardu, když neměli dost výstroje a výzbroje pro vlastní armádu. A čím tuto gardu vyzbrojí? Pravdou ale je, že garda tam už byla, byť v podobě dobrovolnických praporů - například i oligarchů - či různých bojůvek, takže bylo nutné jim dát jasný právní rámec. Víte… binární vidění světa, to se hodí leda pro počítačové hry. Ani situace na východní Ukrajině není černobílá. Takže představovat Ukrajinu jen jako bílou a Rusko naopak jen jako černé vede spíše k utvrzování obou stran v krajních pozicích. Odstíny šedi jsou na obou stranách. Není jiného řešení než zastavit boje, jejichž důsledky se v ničem neliší od těch z druhé světové války. A začít pracovat na obnově normálního fungování regionu. ...A.cz: A tolik důležitá pomoc Ukrajině?... V obecné rovině je asistence kterékoliv zemi podmiňována respektem k demokratickým hodnotám, vládě práva, transparentností, jasnými adresáty pomoci a potíráním korupce. Avšak i výstavba ozbrojených sil musí mít jasná pravidla a strukturu. Není možné podporovat jednotlivé samostatné prapory. Strukturovaná a koordinována pomoc určitě bude jednou z věcí, kterými se budeme zabývat i na Vojenském výboru NATO. Aby se třeba podpoře výstavby pozemních jednotek Ukrajiny nevěnovaly najednou čtyři státy NATO, každý po svém a každý zvlášť. ,,,A.cz: A jak jednat s Moskvou? Zdá se, že pro principiálnost, držení dohod, natož daného slova tady není moc místa. ... Tvrdost či pevnost našich postojů nemusí znamenat ztrátu slušnosti a vycouvání z principů. Spíše naopak. Moskva musí vědět, kde jsou naše hranice, za něž už nepůjdeme. Proto bych slušnost a principy nekompromitoval či nezavrhoval jen proto, abychom se v metodách přiblížili protivníkovi. Jen bychom tím ztratili. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nejsem-jestrab-ujistuje-pristi-sef-vojenskeho-vyboru-nato/r~300a24f6ce2d11e4b8ba0025900fea04/
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 15:59  | Reagovat
    BILBORD ZA KRYSTALEM STÁLE JEDNA PARTA OBDOBNĚ BYL POŠKRÁBÁN OBLIČEJ JIŘÍHO DRAHOŠE --- Fotografie Babiše a nápis: ZASTAVÍM VLÁDU POMŮŽU LIDEM / je v pořádku/ --------------------- 24.1.2023 CHAOSU BYLO DOST NABÍZÍM ŘÁD A DŮSTOJNOST generál Pavel /má škrábanec přes nos/ Taky anonym, že ?
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 16:31  | Reagovat
    blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 15:32 ------------------------------- Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 POZOR, POZOR, JE TO to staré 8 let 20. 3. 2015 To ještě nikdo nepřepadl Ukrajinu ----------------------------------------------------- blade se mne nedávno zase pokusil"zostudit" použil ironický nápis mého blogu starého 4 roky a neuvedl, že je to encyklopedie anonymních nadávek na ZG stačí pokliknout doleji na http://blog.jihlavske-listy.cz: --------------------------------------------------------- blade říká: Pátek, 6. 1. 2023 v 20:42 Blade nic neříká > to ve svém blogu říká a smolí Gryc o Gryc: https://blog.jihlavske-listy.cz/2018/09/13/zh a píšeuleny-kolaborant-anonymove/ ------------------------------------------------------------------ veldr PS-ák blage je Putinův troll na vysoké úrovni. Jak by se líbilo, právě dnes, paní Monice : 1. blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 14:06 S. architekt nemá o službě na čáře ani páru, zřejmě má i modrou knížku nebo takový nemehla ke zbrani raději ani nepustili Potkat na čáře architekta, tak stačí v těch lesích tam na něj udělat bububu či cvaknout závěrem, tak se na místě zesere strachy :-). Vy kubo z jihlavských Nemanic blade říká: Sobota, 21. 1. 2023 v 23:09 … nemehla ke zbrani raději ani nepustili … Gryc neví, že cvaknutí závěrem samopalu znamená, že závěr samopalu bez náboje v komoře a bez zásobníku posuneš třeba o 1cm dozadu a pustíš. Závěr vydá charakteristický zvuk z kterého dělá nemehlo Gryc vědu jak na VUMLu https://youtu.be/f3kComQz40o?t=56
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 16:36  | Reagovat
    blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 15:32 Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 ------------------------------ POZOR, POZOR, JE TO to staré 8 let To ještě nikdo nepřepadl Ukrajinu je to z 20. 3. 2015 ----------------------------------------------------- blade se mne nedávno pokusil "zostudit" použil ironický nápis mého blogu starého 4 roky a neuvedl, že je to encyklopedie anonymních nadávek na ZG stačí pokliknout doleji na blog. jihlavské listy --------------------------------------------------------- blade říká: Pátek, 6. 1. 2023 v 20:42 Blade nic neříká > to ve svém blogu říká a smolí Gryc o Gryc: https://blog.jihlavske-listy.cz/2018/09/13/zh a píšeuleny-kolaborant-anonymove/ ------------------------------------------------------------------ veldr PS-ák blage je Putinův troll na vysoké úrovni. Jak by se líbilo, právě dnes, paní Monice : 1. blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 14:06 S. architekt nemá o službě na čáře ani páru, zřejmě má i modrou knížku nebo takový nemehla ke zbrani raději ani nepustili Potkat na čáře architekta, tak stačí v těch lesích tam na něj udělat bububu či cvaknout závěrem, tak se na místě zesere strachy :-). Vy kubo z jihlavských Nemanic blade říká: Sobota, 21. 1. 2023 v 23:09 … nemehla ke zbrani raději ani nepustili … Gryc neví, že cvaknutí závěrem samopalu znamená, že závěr samopalu bez náboje v komoře a bez zásobníku posuneš třeba o 1cm dozadu a pustíš. Závěr vydá charakteristický zvuk z kterého dělá nemehlo Gryc vědu jak na VUMLu
  • blade  | 25.01.2023 18:23  | Reagovat
    K > Zdeněk Gryc říká: Středa, 25. 1. 2023 v 16:36 > Někde jsem tu nedávno četl: TAK SE NÁM ZASE ZAINDEXOVANÝ VUMLEM, ARCHITEKT SOCIALISMU A AMERICKÝ OSEL ZDENEK GRYC PŘEDVEDL SVOU PRUDKOU INTELIGENCI. ------------------------------------ Nick Gryc je dávný SSSR a Putina troll ne-li stále aktivovaný dvojitý agent > https://i.iinfo.cz/images/121/dvojity-agent-1.jpg >neboť se nyní aktivně hlásil k Havlovi > ale: 1. a) Gryc tu někde píše, že studoval marxák,. b) Gryc tu někde píše, že doháněl zpoždění stavby OV KSČ, čili stavěl komunistům z KSČ sídla. c) Gryc nebyl u prkna v JI aktivní a viditelný kritik komunismu před 11/89 2. a) Havel nestudoval marxák. b) Havel nedoháněl žádná zpoždění komunistům z KSČ. c) Havel byl aktivní a viditelný kritik komunismu před 11/89 Teď ať kdokoliv vyvrátí, že tomu tak v 1.a),b),c) a 2.a), b),c) nebylo.
  • blade  | 25.01.2023 18:40  | Reagovat
    A zde nějaký Gryc píše blog, že je zhulený kolaborant: ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové Zdeněk Gryc | Čtvrtek, 13. 9. 2018 v 14:59 /přilehlé, ilustrační foto zločineckého ksichtu, pořídila laskavě, se souhlasem kolaboranta, redakce JL/ https://blog.jihlavske-listy.cz/2018/09/13/zhuleny-kolaborant-anonymove/ Takže se nick Gryc v tom svém zhuleném blogu zostudil sám a sám tam hned na začátku píše a přiznává, že je kolaborant :-)
  • Jan P  | 25.01.2023 18:52  | Reagovat
    Signatář výzvy Mír a spravedlnost Matěj Stropnický v pořadu k věci na Prima CNN, vyzval Andreje Babiše k podpisu mírové iniciativy. https://cnn.iprima.cz/porady/k-veci/23012023-matej-stropnicky?fbclid=IwAR1wABjRVbWHCPb7zjacxzuSK9CstQc86XReoAjUrtYPd1L0GWqHQMga2oY
  • blade  | 25.01.2023 19:16  | Reagovat
    https://www.miraspravedlnost.cz/ ta Jak je tam skartovačka Kavan, zeleno-oranž LGBT Stropnický, mifka Konečná atd. tak to nick Gryc snad podepíše :-)
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 19:37  | Reagovat
    DEZINFORMÁTOR Blade Putinův troll PROFESIONÁL ? Martin Fendrych | Komentáře 20. 1. 2023 8:26 Přímá volba prezidenta přeje dezinformátorům O nejvyšší úřad se teď ucházejí i postavy, které by v nepřímé volbě skoro jistě neměly šanci. Prezidentský kandidát Andrej Babiš během svého vystoupení v pražském volebním štábu. 14. 1. 2023 | Foto: Jakub Plíhal Topíme a dusíme se v kampani před druhým kolem výběru hlavy státu. Je špinavější než mnozí čekali a všudypřítomná pomalu jako vir. Dodejme, že podpásové údery v ní zatím používá především šéf ANO Andrej Babiš. Však už se veřejným prostorem nesou i povzdechy, zda nebylo přece jen lepší, když prezidenta volili zákonodárci. Než se posuneme v úvahách dál, připomeňme si ve vší stručnosti, jak to vypadalo, když tomu tak bylo naposledy - jak odporným způsobem byl v roce 2008 na Pražský hrad podruhé instalován Václav Klaus. Občané jen bezmocně sledovali strašné selhání politické reprezentace. Dryáčnickou šestikolovou volbu, již provázelo mimo jiné zmizení poslankyně Olgy Zubové nebo vyhrožování, v jehož rámci některým politikům přišla poštou nábojnice coby mafiánský vzkaz. Nechybělo ani obvinění z korupce. To když zástupci ČSSD nařkli svého exkolegu Evžena Snítilého, že přijal peníze za Klausovu podporu. Pohled na to všechno byl opravdu mimořádně ošklivý. Související Přímá volba prezidenta je v době dezinformací riskantní. Zrušena ale nebude Je tedy přímá volba lepší? Podle toho, co máme možnost sledovat nyní, se nezdá, že by odpověď byla kladná. Zatímco tehdy si to politici rozdávali "doma", byla to jen a jen jejich věc, dnes se hnus rozlévá po celé republice. A s přímou volbou efektivně pracují i proponenti hybridní války, již proti Evropě vede Rusko. Kreml si je už dávno vědom toho, že nejrůznější lidová hlasování v demokratických zemích mu otvírají široké pole působnosti. Možná by to u nás teď nebylo tak zlé, kdyby právě nezuřila ruská válka na Ukrajině. Jenže vzpomeňme na minulou přímou volbu, během níž Miloš Zeman falešně obvinil Jiřího Drahoše, že k nám chce zavléct uprchlické hordy. Tématu se obratem pilně chytili dezinformátoři nejrůznější provenience a Zemanovi to pomohlo k vítězství. Ač u nás tehdy hledaly bezpečí pouhé stovky lidí, byly líčeny jako strašlivá hrozba. ¨ Dnes u nás utečenců žije na 300 tisíc - a jak se ukazuje, zvládáme to bez potíží. Potvrdilo se, že systém přímé volby nabízí dokonalou živnou půdu pro šíření nespokojenosti, strachu a dezinformací. Jen si to shrňme: Když jsme podle něj hlasovali poprvé, vytáhl Miloš Zeman pohrůžku, že v případě vítězství jeho soupeře budou muset Češi vracet německé majetky. Výsledek? Karel Schwarzenberg poražen. Druhá přímá volba: Drahoš k nám nastěhuje migranty - Drahoš poražen. A nyní: Petr Pavel nás "zavleče" do války… Dezinformační web AE News píše: "Výsledek prvního kola prezidentských voleb v Česku naznačuje děsivou fašizaci části české populace a touhu po vojenské konfrontaci s Ruskou federací. Je to dokonalá kopie nacifikace německé veřejnosti zezdola na počátku 30. let minulého století."
  • blade  | 25.01.2023 19:56  | Reagovat
    Přímá volba je malé referendum > kterého se politici bojí. Na volby do Senátu většina obyvatel kašle. Na volby do Poslanecké sněmovny ani snad nemá cenu chodit > po tom co zasáhl Ústavní soud. Přímá volba prezidenta představuje silný, demokratický způsob výběru vůdce země. ------------------------------------ ....... ! Nick Gryc čte dezinformační AE News, když výše v příspěvku píše to co AE News píše ! ......
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 20:11  | Reagovat
    název blogu je jako ironie převzat od XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:47 Kurva to musí bejt matroš. To nebude jen hulení. ------------------------------------ ANONYM Blade je úporný demagog, Je nutno to opakovaně publikovat blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 18:40 A zde nějaký Gryc píše blog, že je zhulený kolaborant: ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové Zdeněk Gryc | Čtvrtek, 13. 9. 2018 v 14:59 /přilehlé, ilustrační foto zločineckého ksichtu, pořídila laskavě, se souhlasem kolaboranta, redakce JL/ https://blog.jihlavske-listy.cz/2018/09/13/zhuleny-kolaborant-anonymove/ Takže se nick Gryc v tom svém zhuleném blogu zostudil sám a sám tam hned na začátku píše a přiznává, že je kolaborant ---------------------------------- Blade geniální dezinformátor Uvede „ironický nadpis“ autora ZG Za kterým Nasledují v sprostoty a výhružka na autora blogu, Zde je celý původní blog starý 4 roky: Zdeněk Gryc Architekt - důchodce - autor sídliště Březinovy sady, žák profesora Rozehnala, který si váží osobnosti PhDr. F. Hoffmanna a Václava Havla ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové Zdeněk Gryc | Čtvrtek, 13. 9. 2018 v 14:59 /přilehlé, ilustrační foto zločineckého ksichtu, pořídila laskavě, se souhlasem kolaboranta, redakce JL/ Praktické ukázky: dříve XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá? nyní: 1. XXXXX říká: Pondělí, 10. 9. 2018 v 23:08 Pánové asi takto. Gryc je je pošahanej magor a jako takovýmu by se mu nemělo odporovat, tak proč to furt nechcete pochopit. Ať si tu blekotá co chce, počínaje ožralou Havlem a konče ožralou Zemanem, prostě ho nechte. Jakkoli se pokusit argumentovat znamená v lepřím případě, že se tváří že to nevidí, tak proč furt do něj jdete. On si pan kolaborant, architekt poštěká a karavana stejně půjde svou cestou. A ať napíš co chce stejně všichni tušíme jak to bylo. 1. XXXXX říká: Úterý, 11. 9. 2018 v 8:54 A je odveta chichi XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:47 Kurva to musí bejt matroš. To nebude jen hulení. XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:48 ty vole ty už seš tak blbej, že ani nevíš, že to kopíruješ všude 1. Berka říká: Neděle, 9. 9. 2018 v 22:33 Gryc je ubohý kolaborant. Howgh. ———————————————— V rámci 100 letí republiky, je vhodné si připomenout anonymní výrazivo, historických pracantů. Převzato: ————————————————– „Bídáku Karle Čapku, ať z toho dostaneš bílou nemoc!“ Tyhle anonymy uštvaly Čapka k smrti Na sklonku života se Karel Čapek stal adresátem anonymních dopisů. O tomto fenoménu budou uvažovat Tomáš Halík, Martin C. Putna a další. Moderuje Ondřej Kepka. Koncem 30. let a hlavně po podpisu Mnichovské dohody se proti Čapkovi zvedla vlna nenávisti. Podívejte se do dopisů. Anebo si v audiu poslechněte povídku Karla Čapka: Anonym „Bídáku Karle Čapku, vrtichvoste, hradní kadidelníku, co tomu teď říkáš, ty zlosyne, ty netvore hradní?! Teď z toho dostaneš bílou nemoc, kterou jsi beztak toho Hitlera jen podráždil a možná k plánu na nás dal tak popud! Jako 21. května k stavbě opevnění, jak řekl Hitler. To jste to tedy s tím žvanilem-židem-osvoboditelem-hrobařem-republiky vyhráli, vy sebranko levičácká!“ Obětní beránek první republiky Na konci 30. let byl Karel Čapek zahlcen podobnými anonymními dopisy. Denně jich dostával stovky domů i do redakce Lidových novin. Proč vyvolal tolik nenávisti? Podle vojenského historika Eduarda Stehlíka lidé potřebovali někoho obvinit z mnichovské zrady. „A tady najednou házela část lidí vinu na Masaryka, na Beneše. Ale Beneš už byl v té době pryč a Masaryk nežil. Navíc měl silný kult. Tak se hledal někdo, kdo jim byl blízko,“ myslí si Stehlík. Karle Čapku, jsi jeden ze zločinců, jeden z netvorů! Seber se s tou tebou zbolševizovanou ženou a ujeďte raději dřív z vily z našich peněz vystavěnou! Leťte si za svým chlebodárcem a za Honzou! Zanechali nám pěkný smrad, horší než štěnice! Čapku, vrtichvoste, Stránský, Peroutko, Nejedlý, Kozáku, Stivíne, hradní nádeníci, už nebudete se v sále na Hradě nafukovat, vy smradi sprostí, vy zloději bolševičtí, snobové! Jste vyvrhelci i s Olgou! Poručení paní Bolševikové Olze, rozené Scheinpflugové. Bylo snadné ho zmlátit Tomáš Halík (vpravo) vypráví Ondřeji Kepkovi ve vile Karla Čapka o svých setkáních s Olgou Scheinpflugovou|foto: Tomáš Černý Zaútočit na Čapka bylo navíc snadné. Protože se lišil. Inteligencí, svými kontakty a oblibou ve světě, ale i neutěšeným zdravotním stavem. „Nebylo tak nic těžkého si na něj někde počkat a zmlátit ho. On se moc bránit nemohl,“ připomíná historik Čapkovu Bechtěrevovu nemoc. Čapek se bránil perem. Například povídkou Anonym (v audiu ji načetl Jaroslav Marvan) nebo úvahou Jak to bylo (Lidové noviny 26. 11. 1938). Množství anonymních dopisů ale bylo takové, že je před Čapkem museli jeho blízcí tajit. Olga Scheinpflugová později řadu z nich předala otci Tomáše Halíka. Podpovídka Žil jeden český spisovatel, humanista, demokrat, zuřivý spisovatel. Napsal řadu povídek o Dášeňce. Nakonec národ vinou jeho společnosti měl vést vojnu. A náš slavný spisovatel, ač byl muž klasifikace C, tedy cripl tělem (a zdá se i duší, protože národ proň neexistoval), tedy onen spisovatel honem uprchl, aby nemusel konat ani pomocné služby. A jeho jméno Karel Čapek. Teď čeká jen na koncentrák, ale to teprve přijde. Teď už máte, muži klasifikace C, strach, viďte? Proto ty klasické povídky, co? To bude konec Podpovídky. A děje se to zase… „Dostávám dnes úplně stejné anonymy,“ svěřuje se Halík. „Jsou v nich celé věty stejné. Stejné gramatické chyby, stejné vulgarismy. Jako by vrstva, které Masaryk říkal patologická sedlina společnosti, v některých chvílích vybublala a jako ti mloci vylezla z kanálů.“ Podle teologa přichází dnes podobná situace. „A tenkrát tou nenávistnou kampaní ho uštvali až k smrti!“ Původně jsme chtěli ocitovat i některé z dopisů, které dostává Tomáš Halík. Ale v podstatě to není možné. Protože by to veřejnoprávní rozhlas neunesl. Tento článek byl publikován dne 13. 9. 2018 (Čtvrtek) v 14:59 v rubrice Politika. Komentáře můžete sledovat přes RSS 2.0 kanál. Můžete zanechat komentář nebo trackback z vašeho webu. 6 komentářů k článku “ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové” --------------------- Je to podobný podraz Blade jako blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 15:32 Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 Generál: Jestřáb nejsem. Ukrajina není bílá a Rusko černé. …A.cz: Co tedy v otázce vyzbrojení Ukrajiny navrhujete?… Schůdné řešení je – ostatně tak jako vždycky – uprostřed. Ukrajina má dnes s řízením vlastní armády a dalších ozbrojených složek značné problémy. Nemá dost specialistů a s konfliktem větší intenzity má i koncepční těžkosti – tím spíše s takovým protivníkem, jako je Rusko. Dodávky zbraní by v době trvání konfliktu přispěly jen k tomu, že na Ukrajině bude více a více mrtvých. --- POZOR POZOR !!! Petr Pavel se vyjadřuje k situaci na Ukrajině před 8 roky Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 před „specielní akcí“ Prohráli jste hned v úvodu naší speciální operace, vzkázal … https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/putin-valka... Vojenská operace dle Putina představuje „začátek zásadního zlomu světového pořádku podle Ameriky, začátek přechodu od liberálně globalistického amerického egocentrismu ke skutečně multipolárnímu světu“, opírajícímu se o mezinárodní právo, svrchovanost národů a civilizací, spravedlnost a rovnoprávnost.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 20:15  | Reagovat
    název blogu je jako ironie převzat od XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:47 Kurva to musí bejt matroš. To nebude jen hulení. ———————————— ANONYM Blade je úporný demagog, Je nutno to opakovaně publikovat blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 18:40 A zde nějaký Gryc píše blog, že je zhulený kolaborant: ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové Zdeněk Gryc | Čtvrtek, 13. 9. 2018 v 14:59 /přilehlé, ilustrační foto zločineckého ksichtu, pořídila laskavě, se souhlasem kolaboranta, redakce JL/ https://blog.jihlavske-listy.cz/2018/09/13/zhuleny-kolaborant-anonymove/ Takže se nick Gryc v tom svém zhuleném blogu zostudil sám a sám tam hned na začátku píše a přiznává, že je kolaborant ———————————- Blade geniální dezinformátor Uvede „ironický nadpis“ autora ZG Za kterým Nasledují v sprostoty a výhružka na autora blogu, Zde je celý původní blog starý 4 roky: Zdeněk Gryc Architekt – důchodce – autor sídliště Březinovy sady, žák profesora Rozehnala, který si váží osobnosti PhDr. F. Hoffmanna a Václava Havla ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové Zdeněk Gryc | Čtvrtek, 13. 9. 2018 v 14:59 /přilehlé, ilustrační foto zločineckého ksichtu, pořídila laskavě, se souhlasem kolaboranta, redakce JL/ Praktické ukázky: dříve XXXXX říká: Čtvrtek, 17. 12. 2015 v 21:27 ani to nečtu a jak jsem řek VŮL. Hele architekte mel si svou, já už to nebudu dál komentovat. Meleš, meleš a meleš ale vo hovně. Na tvý úvahy každej sere lidi mají narozdíl od tebe starosti jak existovat a ne jak prudit s havlem. „Faktem je , že to nejspíš dlouho nevydržíš. Díky Bohu. A kdybys to chtěl urychlit stačí skočit z šityparku s lanem kolem krku, jak to před léty předvedl jinej magor tvýho ražení.“ XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá? nyní: 1. XXXXX říká: Pondělí, 10. 9. 2018 v 23:08 Pánové asi takto. Gryc je je pošahanej magor a jako takovýmu by se mu nemělo odporovat, tak proč to furt nechcete pochopit. Ať si tu blekotá co chce, počínaje ožralou Havlem a konče ožralou Zemanem, prostě ho nechte. Jakkoli se pokusit argumentovat znamená v lepřím případě, že se tváří že to nevidí, tak proč furt do něj jdete. On si pan kolaborant, architekt poštěká a karavana stejně půjde svou cestou. A ať napíš co chce stejně všichni tušíme jak to bylo. 1. XXXXX říká: Úterý, 11. 9. 2018 v 8:54 A je odveta chichi XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:47 Kurva to musí bejt matroš. To nebude jen hulení. XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:48 ty vole ty už seš tak blbej, že ani nevíš, že to kopíruješ všude 1. Berka říká: Neděle, 9. 9. 2018 v 22:33 Gryc je ubohý kolaborant. Howgh. ———————————————— V rámci 100 letí republiky, je vhodné si připomenout anonymní výrazivo, historických pracantů. Převzato: ————————————————– „Bídáku Karle Čapku, ať z toho dostaneš bílou nemoc!“ Tyhle anonymy uštvaly Čapka k smrti Na sklonku života se Karel Čapek stal adresátem anonymních dopisů. O tomto fenoménu budou uvažovat Tomáš Halík, Martin C. Putna a další. Moderuje Ondřej Kepka. Koncem 30. let a hlavně po podpisu Mnichovské dohody se proti Čapkovi zvedla vlna nenávisti. Podívejte se do dopisů. Anebo si v audiu poslechněte povídku Karla Čapka: Anonym „Bídáku Karle Čapku, vrtichvoste, hradní kadidelníku, co tomu teď říkáš, ty zlosyne, ty netvore hradní?! Teď z toho dostaneš bílou nemoc, kterou jsi beztak toho Hitlera jen podráždil a možná k plánu na nás dal tak popud! Jako 21. května k stavbě opevnění, jak řekl Hitler. To jste to tedy s tím žvanilem-židem-osvoboditelem-hrobařem-republiky vyhráli, vy sebranko levičácká!“ Obětní beránek první republiky Na konci 30. let byl Karel Čapek zahlcen podobnými anonymními dopisy. Denně jich dostával stovky domů i do redakce Lidových novin. Proč vyvolal tolik nenávisti? Podle vojenského historika Eduarda Stehlíka lidé potřebovali někoho obvinit z mnichovské zrady. „A tady najednou házela část lidí vinu na Masaryka, na Beneše. Ale Beneš už byl v té době pryč a Masaryk nežil. Navíc měl silný kult. Tak se hledal někdo, kdo jim byl blízko,“ myslí si Stehlík. Karle Čapku, jsi jeden ze zločinců, jeden z netvorů! Seber se s tou tebou zbolševizovanou ženou a ujeďte raději dřív z vily z našich peněz vystavěnou! Leťte si za svým chlebodárcem a za Honzou! Zanechali nám pěkný smrad, horší než štěnice! Čapku, vrtichvoste, Stránský, Peroutko, Nejedlý, Kozáku, Stivíne, hradní nádeníci, už nebudete se v sále na Hradě nafukovat, vy smradi sprostí, vy zloději bolševičtí, snobové! Jste vyvrhelci i s Olgou! Poručení paní Bolševikové Olze, rozené Scheinpflugové. Bylo snadné ho zmlátit Tomáš Halík (vpravo) vypráví Ondřeji Kepkovi ve vile Karla Čapka o svých setkáních s Olgou Scheinpflugovou|foto: Tomáš Černý Zaútočit na Čapka bylo navíc snadné. Protože se lišil. Inteligencí, svými kontakty a oblibou ve světě, ale i neutěšeným zdravotním stavem. „Nebylo tak nic těžkého si na něj někde počkat a zmlátit ho. On se moc bránit nemohl,“ připomíná historik Čapkovu Bechtěrevovu nemoc. Čapek se bránil perem. Například povídkou Anonym (v audiu ji načetl Jaroslav Marvan) nebo úvahou Jak to bylo (Lidové noviny 26. 11. 1938). Množství anonymních dopisů ale bylo takové, že je před Čapkem museli jeho blízcí tajit. Olga Scheinpflugová později řadu z nich předala otci Tomáše Halíka. Podpovídka Žil jeden český spisovatel, humanista, demokrat, zuřivý spisovatel. Napsal řadu povídek o Dášeňce. Nakonec národ vinou jeho společnosti měl vést vojnu. A náš slavný spisovatel, ač byl muž klasifikace C, tedy cripl tělem (a zdá se i duší, protože národ proň neexistoval), tedy onen spisovatel honem uprchl, aby nemusel konat ani pomocné služby. A jeho jméno Karel Čapek. Teď čeká jen na koncentrák, ale to teprve přijde. Teď už máte, muži klasifikace C, strach, viďte? Proto ty klasické povídky, co? To bude konec Podpovídky. A děje se to zase… „Dostávám dnes úplně stejné anonymy,“ svěřuje se Halík. „Jsou v nich celé věty stejné. Stejné gramatické chyby, stejné vulgarismy. Jako by vrstva, které Masaryk říkal patologická sedlina společnosti, v některých chvílích vybublala a jako ti mloci vylezla z kanálů.“ Podle teologa přichází dnes podobná situace. „A tenkrát tou nenávistnou kampaní ho uštvali až k smrti!“ Původně jsme chtěli ocitovat i některé z dopisů, které dostává Tomáš Halík. Ale v podstatě to není možné. Protože by to veřejnoprávní rozhlas neunesl. Tento článek byl publikován dne 13. 9. 2018 (Čtvrtek) v 14:59 v rubrice Politika. Komentáře můžete sledovat přes RSS 2.0 kanál. Můžete zanechat komentář nebo trackback z vašeho webu. 6 komentářů k článku “ZHULENÝ KOLABORANT + anonymové” ——————— Je to podobný podraz Blade jako blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 15:32 Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 Generál: Jestřáb nejsem. Ukrajina není bílá a Rusko černé. …A.cz: Co tedy v otázce vyzbrojení Ukrajiny navrhujete?… Schůdné řešení je – ostatně tak jako vždycky – uprostřed. Ukrajina má dnes s řízením vlastní armády a dalších ozbrojených složek značné problémy. Nemá dost specialistů a s konfliktem větší intenzity má i koncepční těžkosti – tím spíše s takovým protivníkem, jako je Rusko. Dodávky zbraní by v době trvání konfliktu přispěly jen k tomu, že na Ukrajině bude více a více mrtvých. — POZOR POZOR !!! Petr Pavel se vyjadřuje k situaci na Ukrajině před 8 roky Aktuálně.cz – 20. 3. 2015 před „specielní akcí“ Prohráli jste hned v úvodu naší speciální operace, vzkázal … Vojenská operace dle Putina představuje „začátek zásadního zlomu světového pořádku podle Ameriky, začátek přechodu od liberálně globalistického amerického egocentrismu ke skutečně multipolárnímu světu“, opírajícímu se o mezinárodní právo, svrchovanost národů a civilizací, spravedlnost a rovnoprávnost.
  • Svatopluk Beran  | 25.01.2023 22:35  | Reagovat
    HLAVNĚ NELHAT A UMĚT DRŽET SLOVO. PAVEL PŘED DVĚMA ROKY NEMĚL ŽÁDNÉ AMBICE NA PRESIDENTA A POPŘEL ŽE BY DĚLAL OTEVŘENOU NEBO SKRYTOU PRESIDENTSKOU KAMPAŇ A ŽE Z HLEDISKA PŘÍMOČAROSTI VOJÁKA TO ANI NEJDE :) PŘESNĚ CO JSEM SE NAUČIL V USA - OBČANU USA NEVĚŘ ANI POZDRAVENÍ, V MOMENTĚ KDY TO BUDE PRO NĚJ VÝHODNÉ TAK TĚ UDÁ NEBO PODRAZÍ. AMERIČANÉ ALE MAJÍ MEZI SEBOU TU VÝHODU, ŽE TO ČEKAJÍ, JSOU TAK VYCHOVÁVÁNI A NIJAK JE TO NEZRANÍ, DOKONCE JSOU SCHOPNI TO I OMLUVIT JAKO TO SPRÁVNÉ CHOVÁNÍ A HLUPÁK A CHYBA JE PODLE NICH U TOHO, KDO UVĚŘIL NA PŘÁTELSTVÍ A KAMARÁDSTVÍ. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dlouho-bych-to-nevydrzel-general-pavel-vysvetluje-proc-odmita-jit-do-politiky-74976
  • blade  | 25.01.2023 23:00  | Reagovat
    20. 3. 2015 > to ví každý, že to bylo před 8 roky. Jen zhulený nick Gryc, jak sám opět píše, si to musí nahlas přepočítat. 29. 6. 2019 > Dlouho bych to nevydržel. Generál Pavel vysvětluje, proč odmítá jít do politiky. > nick Gryc si opět přepočítává :-) ------------------------------------ Nick Gryc teď z toho neustálého čučení na dezinformační AE News z toho zde pak magoří. Je to ztracený případ :-) https://image.pmgstatic.com/cache/resized/w936/files/images/film/posters/159/155/159155140_128676.jpg
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 23:33  | Reagovat
    Odpoledne Babiš na twitteru uvedl, že požádal policii o dočasnou ochranu kvůli vystřelené nábojnici na parkovišti u Sokolovny v Průhonicích, kde pobývá. blade říká: Sobota, 21. 1. 2023 v 23:09 … nemehla ke zbrani raději ani nepustili … Gryc neví, že cvaknutí závěrem samopalu znamená, že závěr samopalu bez náboje v komoře a bez zásobníku posuneš třeba o 1cm dozadu a pustíš. Závěr vydá charakteristický zvuk z kterého dělá nemehlo Gryc vědu jak na VUMLu --- VYLEKAL by se Blade kdyby našel „vystřelené nábojnici“ nalezené na parkovišti Kolik vystřelených nábojnic bylo v prostoru . rota PS Černé jezero 1. blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 20:59 Architekte myšleno elita z pohledu zázemí, zásobování, výstroje, vybavení a pomůcek při službě, zkrátka tehdy bylo jednoznačně lepší prožít léta vojny u PS než někde zavřený v kasínu u bigošů tehdejší ČSLA. Navíc 1. rota PS Černé jezero byla ukázková rota tehdejší HSPSOSHČSSR, kam jezdili na prohlídku a návštěvu tehdejší různí papaláši režimu --- „Dostávám dnes úplně stejné anonymy,“ svěřuje se Halík. „Jsou v nich celé věty stejné. Stejné gramatické chyby, stejné vulgarismy. Jako by vrstva, které Masaryk říkal patologická sedlina společnosti, v některých chvílích vybublala a jako ti mloci vylezla z kanálů.“ Je anonym blade mlocík co vylezl z kanálu v Jihlavě ? Nebo DEZINFORMÁTOR Putinův troll PROFESIONÁL ? --------------- Modrá krev III (2/10) Dnes20:00 › 21:00 blade je feišmekr a třídně vybírá co se mu hodí dost využil galerie Cheb " spolupráce výtvarníka s architektem" publikovaný znak Kinských na hradě Heidenrechšteinu jaksi "přehlédl",že ?
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 23:42  | Reagovat
    oprava: na hradě Heidenreichšteinu /znak Kinských 3 vlčí zuby/ ve vnitřním nádvoří, když jde zpátky ven, tak vpravo nad portálem. Pan hrabě Christián Kinský byl přítel a znalec historické architektury. mohl by se PS-ák Blade třeba jenom zmínit, jaká byla jeho civilní profese a co vytvořil
  • blade  | 25.01.2023 23:47  | Reagovat
    Je dvojitý SSSR agent nick Gryc DEZINFORMÁTOR a nyní Putinův troll PROFESIONÁL ? > když opisuje z AE News. https://data.knizniklub.cz/book/003/737/0037378/large.jpg
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 23:54  | Reagovat
    "PŘESNĚ CO JSEM SE NAUČIL V USA – OBČANU USA NEVĚŘ ANI POZDRAVENÍ," Potomci otcovy Tetčické babičky někdy po roce 1902 emigrovali do Nebrasky. pochibuji, že bych se mino několika dopisů s nimi setkal. Vnuci sloužili v západním Německu,jak uvedli v dopisech s tím,že neměli na návštěvu tak daleko. NO JENOMŽE blade A PLOT ! Slova Svatopluka Berana by měl vytesat vyslanec USA na jejich fasádu.
  • Zdeněk Gryc  | 25.01.2023 23:57  | Reagovat
    oprava: pochybuji... myslím, že Beran + Babiš dlouhodobě kecá
  • blade  | 25.01.2023 23:57  | Reagovat
    https://digitalninomadstvi.cz/wp-content/uploads/2021/04/pasivni-prijem.jpg
  • blade  | 26.01.2023 00:08  | Reagovat
    I nick Gryc dlouhodobě kecá :-)
  • Svatopluk Beran  | 26.01.2023 07:46  | Reagovat
    PŘESNĚ CO JSEM SE NAUČIL V USA – OBČANU USA NEVĚŘ ANI POZDRAVENÍ, V MOMENTĚ KDY TO BUDE PRO NĚJ VÝHODNÉ TAK TĚ UDÁ NEBO PODRAZÍ. AMERIČANÉ ALE MAJÍ MEZI SEBOU TU VÝHODU, ŽE TO ČEKAJÍ, JSOU TAK VYCHOVÁVÁNI A NIJAK JE TO NEZRANÍ, DOKONCE JSOU SCHOPNI TO I OMLUVIT JAKO TO SPRÁVNÉ CHOVÁNÍ A HLUPÁK A CHYBA JE PODLE NICH U TOHO, KDO UVĚŘIL NA PŘÁTELSTVÍ A KAMARÁDSTVÍ. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Zdeněk Gryc říká: Středa, 25. 1. 2023 v 23:54 Slova Svatopluka Berana by měl vytesat vyslanec USA na jejich fasádu. . VYNIKAJÍCÍ NÁPAD, TEĎ UŽ JEN SEHNAT KAMENÍKA A DOMLUVIT TO S VELVYSLANCEM USA - ŽULU, KAMENÍKA A USAZENÍ DESKY PLATÍM - . JEŠTĚ BYCH TAM POD TO PŘIDAL JAKO ZDŮVODNĚNÍ VÝROK HENRYHO KISSINGERA SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ NEMAJÍ TRVALÉ PŘÁTELE - SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ MAJÍ ZÁJMY
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 09:57  | Reagovat
    blade říká: Čtvrtek, 26. 1. 2023 v 0:08 I nick Gryc dlouhodobě kecá ------------- Zdeněk Gryc „Architekt - důchodce - autor sídliště Březinovy sady, žák profesora Rozehnala, který si váží osobnosti PhDr. F. Hoffmanna a Václava Havla“ V pátek 23. prosince 2011 se ve všech prostorách Paláce Lucerna odehrálo poslední dějství rozloučení s Václavem Havlem. Společenství přátel Václava Havla zvolilo formu, kterou Václav Havel miloval: přehlídku různých žánrů, stylů a uměleckých směrů. Poctu mu vzdali hudebníci, divadelníci, filmoví tvůrci, fotografové, v neformální koláži pestrých vystoupení. Během večera se na pódiu Velkého sálu v půlhodinových blocích střídaly kapely a sólisté jako Garage & Tony Ducháček, Hudba Praha, Jasná páka a David Koller, slovenská kapela Živé kvety, The Plastic People of the Universe, Tata Bojs, Velvet Underground Revival Band, Tonya Graves, Matěj Ruppert a Ondřej Brousek, Hradišťan s primášem Jiřím Pavlicou, společně vystoupil Radim Hladík s Vladimírem Mišíkem. Štěpán Rak zahrál skladbu, kterou několikrát hrál na různých akcích Václavu Havlovi, z Ameriky přiletěl Ivan Král a Suzanne Vega zazpívala píseň pro prezidenta Tom’s Diner. V Lucerna Music baru vystoupili další kapely, v pasáži u sálu hrála Horňácká cimbálová muzika, v kině Lucerna odehrálo Divadlo Na tahu Zahradní slavnost v režii Andreje Kroba, Buchty a loutky inscenovaly Horský hotel a Divadlo Na Provázku Havlovu hru Prase. Mezi divadelními představeními se v kině promítaly filmové dokumenty o Václavu Havlovi, např. Bojanovského Prezident Václav Havel, Havel na Hrad Pavla Kouteckého nebo Americká pocta Václavu Havlovi z newyorské katedrály sv. Jana. V kavárně kina či v Mramorovém sále dostali příležitost vystavit svá díla fotografové, kteří provázeli Václava Havla jeho životem, jako Bohdan Holomíček, Oldřich Škácha, Tomki Němec. Celou Lucernu poskytla zdarma velkoryse paní Dagmar Havlová s manželem Ivanem Havlem. Na pořádání večera se podíleli zejména přátelé Václava Havla, jeho bývalí spolupracovníci, ale také Knihovna Václava Havla, Česká televize, Film a sociologie, Kancelář VH, Nadace Charty 77, Člověk v tísni, Výbor dobré vůle Olgy Havlové, hudební a produkční agentury a další instituce. Připomeňme si tuto akci u příležitosti desátého výročí úmrtí prvního českého prezidenta. Václav Havel byl skaut "Skauti pohlídají lavičku." Lavička Václava Havla před kinem Dukla má de vyjádření magistrátu zůstat na místě i v zimním období. Patronát nad ni převzali od města skauti z druhého skautského střediska Jihlava. Kromě čistoty budou kontrolovat také její stav případné opravy zajistí město. --- Nacisté zakázali skauty jedenkrát Komunisté zakázali skauty dvakrát. ZG byl léta v Sokolovně vedoucím a cvičitelem v turistickém odd. za totáče přejmenované na Spartak MEZ Židenice Podobně působil v Třebíči Ing.arch. Jiří Herzán --- ANONYMOVÉ XXXXX říká: Sobota, 30. 1. 2016 v 13:34 Tak já myslel, že už je od tebe klid na věky a zas ne. Proč to tu vlastně visí? Ty nechápeš, že dokud budeš prudit nedáme ti pokoj? Celý Jihlavě (podle mě) je u prdele Gryc, Rozehnal a Havel. Lidi mají jiný starosti. Po většině existenční. Neříkám že si za to opět většinově nemůžou sami, ale kecy o nějakým Rozehnalovi koho to zajímá? Dobře, nakreslil jsi Březinky, komoušům pentagon, někde nějakej most, co já vím co ještě, dobrý všechno to stojí, lidi to užívají, tudíž tvé práci čest. Ale koho to kurva dneska zajímá? XXXXX říká: Středa, 12. 9. 2018 v 6:47 Kurva to musí bejt matroš. To nebude jen hulení. --- blade říká: Úterý, 2. 11. 2021 v 11:59 Bohužel po dobrém to nejde > hele ty starej vole z Březinek či bůhví odkud > … Takže SOUDRUHU a RUDÝCH POUHÝ SLOUHO nick Gryc > vyliž si prdel ! blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 11:14 Tady je nějaký G-bloger opravdu tu du dum dum Při odvodu na vojnu jsem na dotaz kam chci jít, jsem řekl k Pohraniční stráži, protože k nějakým bigošům se mi nechtělo. Koukli do nějakých papírů, řekli maturitu má a po základním výcviku ve Volarech a Zadním Chodově jsem se jako veldr. objevil v tzv. prvním sledu na pohraniční rotě Černé jezero, prapor byl v Železné Rudě a brigáda v Sušicích. Tak, že v kostce za komunistů pro mne hovno zle. blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 20:59 Architekte myšleno elita z pohledu zázemí, zásobování, výstroje, vybavení a pomůcek při službě, zkrátka tehdy bylo jednoznačně lepší prožít léta vojny u PS než někde zavřený v kasínu u bigošů tehdejší ČSLA. Navíc 1. rota PS Černé jezero byla ukázková rota tehdejší HSPSOSHČSSR, kam jezdili na prohlídku a návštěvu tehdejší různí papaláši režimu blade říká: Sobota, 24. 8. 2019 v 14:06 S. architekt nemá o službě na čáře ani páru, zřejmě má i modrou knížku nebo takový nemehla ke zbrani raději ani nepustili Potkat na čáře architekta, tak stačí v těch lesích tam na něj udělat bububu či cvaknout závěrem, tak se na místě zesere strachy :-). Vy kubo z jihlavských Nemanic blade říká: Sobota, 21. 1. 2023 v 23:09 … nemehla ke zbrani raději ani nepustili … Gryc neví, že cvaknutí závěrem samopalu znamená, že závěr samopalu bez náboje v komoře a bez zásobníku posuneš třeba o 1cm dozadu a pustíš. Závěr vydá charakteristický zvuk z kterého dělá nemehlo Gryc vědu jak na VUMLu --- Blade komentáře dokumentují, nyní v době prezidentské kampaně ve stínu Ruské agrese, že 2. Světová válka pokračuje jako, Kyberšikana (též kybernetická šikana, počítačová šikana či cyberbullying) je kolektivní označení forem šikany prostřednictvím elektronických médií, jako je internet a mobilní telefony, které slouží k agresivnímu a záměrnému poškození uživatele těchto médií. Profesor Fuchs a profesor Rozehnal byli v roce 1957 odsouzeni. Fuchs na 2 roky podmíněně Rozehnal na 4 roky natvrdo. Do vězení nastoupil v lednu 1959 Jak se později za totáče cítili ukazuje dopis autora sokolovny Fuchse Rozehnalovi, oba autoři areálu Psychiatrické léčebny v Jihlavě -------------------------------------------------- 8/7 66 Milý Bedřichu, Doplňuji ještě dnešní náš telefonický rozhovor. Děkuji za milý blahopřejný dopis. Potěšil mne hlavně proto, že byl jistě zcela upřímný, neformální a ze starého přátelství. A proto aby těch "červených" číšek bylo ještě hodně. /nezapomeň, že mnoho lidí "lidí" se o nás pečlivě stará - ovšem v tom negativním smyslu. / Jsem ti oddaný Bohuslav Fuchs --- Největším přínosem Václava Havla je jeho existence ve chvíli, kdy se hroutil komunistický totalitní režim. Ten Havla nenechal, aby se mohl na jeho pádu podílet, zavíral ho do kriminálu, izoloval ho od společnosti, likvidoval jeho pověst. Blade kibern šikana PS-áka je pokračováním této zloby.
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 10:17  | Reagovat
    Bohumil Pečinka: Andrej Babiš v televizních debatách ukázal, s kým máme tu čest Bohumil Pečinka 25. ledna 2023 • 12:00 Andrej Babiš na setkání s voliči v Benešově V posledních dvou týdnech jsme zažívali něco, co nás vrací na začátek devadesátých let, kdy zájem o politiku byl nejvyšší v moderní historii. Zároveň nás to vrací do všech tehdejších dilemat. --------------------------------------------------------- Je to v souladu viz komentář shora
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 12:36  | Reagovat
    NOVÉ DNO --- Mail z Ruska tvrdí, že zemřel Petr Pavel. Případem se zabývá policie PETR JUNA, LUKÁŠ VALÁŠEK Foto: Seznam Zprávy Factcheckingový projekt Seznam Zpráv Bludy versus fakta. 12:00 AKTUALIZOVÁNO • 12:11 BLUDY VS. FAKTA. Nový projekt Seznam Zpráv ověřuje až do 2. kola prezidentských voleb rozšířené lži. Jako například tu, která se den před otevřením volebních místností začala šířit v mailech – že generál Petr Pavel zemřel. Článek Ve čtvrtek ráno, den před otevřením volebních místností pro rozhodující kolo prezidentských voleb, začala chodit do e-mailových schránek zpráva o tom, že jeden z kandidátů, Petr Pavel, v noci zemřel E-mail, jehož metadata ukazují ruskou stopu (poslaný byl prostřednictvím ruské služby Yandex), obsahuje falešnou citaci Pavlovy tiskové mluvčí Evy Hromádkové. V té mimo jiné stojí, že generál ve výslužbě zemřel v noci na 26. ledna na „pravděpodobné selhání srdce“. Pavlův tým již zprávu na sociálních sítích dementoval. Petr Pavel @general_pavel • Follow ODMÍTNĚME ŠPINAVOSTI VE VOLBÁCH! Ano, žiju. Nikdy jsem nemyslel, že to budu muset napsat na sítě. Někdo rozesílá jménem mé mluvčí falešnou kopii mého webu se zprávou o mé smrti. Antikampaň dosáhla ------------- nového dna, ------------ pojďme tomu říct rázné ne ve volbách! Sdílejte, pravda znovu zvítězí.
  • blade  | 26.01.2023 13:47  | Reagovat
    Z odkazu nastavit ve videu PRÁVĚ DNES (126) čas 31:30 - Thomas Katakalidis (Právo) vs. Daniel Kaiser (Echo24) > hezky to tam Thomas tomu blbečkovi z Echa24 vysvětlil. https://cnn.iprima.cz/porady/zpravy/26012023 Hlavně by to měl slyšet nick Gryc a další provládní chátra :-)
  • Svatopluk Beran  | 26.01.2023 15:21  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Čtvrtek, 26. 1. 2023 v 12:36 NOVÉ DNO E-mail, jehož metadata ukazují ruskou stopu (poslaný byl prostřednictvím ruské služby Yandex), ------------------------------------------------------------------------------------------------- Úsměvné, v dnešní době, kdy americké fikce ze skutečnostmi pomocí PR vsazené do hlav neználkům technických a lidských možností. VIZ JAK PARTA NAZDÁRKŮ, KTEŘÍ V ŽIVOTĚ NESEDĚLI ZA KOKPITEM LETÍCÍHO LETADLA, ŘÍDÍ FYZICKY BEZ AUTOMATICKÉHO ŘÍZENÍ A NAVIGUJE OČIMA NAD NEZNÁMÝM MĚSTEM VELKÉ RYCLOSTI VELKÉ DOPRAVNÍ LETADLO, ZAKROUŽÍ SI NAD PENTAGONEM A PAK SE KLOUZAVÝM LETEM TREFÍ DO PĚTIPOSCHOĎOVÉ BUDOVY, KDY HO NEZASÁHNOU ŽÁDNÉ OBRANNÉ RAKETY, NEVZLÉTNĚ JEDINÉ VOJENSKÉ LETADL A NEZAZNAMENÁ JEHO LET PŘED ŽÁDNÁ Z BEZPEČNOSTNÍCH KAMER NA PENTAGONU I V OKOLÍ, najednou přijde ze zpětně nekontrolovatelných webů zpráva, která je charakteru, že ŠPATNÁ REKLAMA JE POŘÁD REKLAMA. UMÍSTIT JÍ TAM MOHL KDOKOLIV - TÝM PETRA PAVLA - TÝM BABIŠE - TÝM AMERICKÉ I RUSKÉ AMBASÁDY. SMĚR PŘEMÝŠLENÍ JE PODLE MNE V TOM, KOMU TO NEJVÍCE PROSPĚJE. PODLE MNE TÝMU PETRA PAVLA TO NAŽENE NĚKTERÉ NEROZHODNUTÉ JEDNODUŠŠÍ VOLIČE A TY PŘIHLOUPLÉ PROTIDEMONSTRANTY NA BABIŠOVÝCH MÝTINCÝCH TO JEŠTĚ VÍCE NABUDÍ K MANIPULACI SVÝCH NEJBLIŽŠÍCH ABY ŠLI TAKÉ VOLIT PETRA PAVLA. NEVÍM V ČEM BY TATO ZPRÁVA MĚLA POVZBUDIT BABIŠOVY VOLIČE ČI TY KTEŘÍ JSOU NEROZHODNUTI A CHTĚLI VOLIT BABIŠE? TYPICKÁ AMERICKÁ MANIPULACE S HLUPÁKY. ČAJOVÝ BOSTONSKÝ DÝCHÁNEK, KŘIŽNÍK MEIN V HAVANSKÉM PŘÍSTAVU, VÝLETNÍ PARNÍK LUSITANIA S BOHATÝMI AMERIČANY, PERL HARBER A JEHO VELITEL MĚSÍC PŘED NAPADENÍM JAPONCI BEZ ZPRÁV O POHYBECH JAPONCŮ V TICHÉM OCEÁNĚ, TONKKINGSKÝ ZÁLIV VE VIETNAMU A BONBARDOVÁNÍ Z DĚLOVÝCH VIETNAMSKÝCH ČLUNŮ AMRICKOU VÁLEČNOU LOĎ, 11 ZÁŘÍ - KOLAPS TŘÍ BUDOV DO KTERÝCH VLÉTLA DVĚ LETADLA, PLUS PENTAGON - VŠE ZVLÁDLA PARTA LETECKÝCH NAZDÁRKŮ S OČNÍ A RUČNÍ NAVIGACÍ VELKÝCH DOPRAVNÍCH LETADEL LETADEL, KTERÉ V ŽIVOTĚ NEŘÍDILI A NEOBSLUHOVALI, NEBO JAK DO POLSKA VLÉTLA OBRANÁ RAKETA, VE KTERÉ NĚKDO ZAPOMĚL PŘED VYSTŘELENÍM - (V TOM LEPŠÍM PŘÍPADĚ, POKUD NEBYLA PŘÍMO CÍLENÁ), NASTAVIT SEBEZNIČUJÍCÍ PROGRAM, POKUD RAKETA MINE CÍL :)
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 15:30  | Reagovat
    PRÁVĚ DNES Modlitba pro Martu je píseň české zpěvačky Marty Kubišové z roku 1968 I v současnosti (a dnes obzvlášť) platné " Ať mír zůstává s touto krajinou, strach a svár, ty ať pominou, vláda věcí tvých se k tobě navrátí, lide, navrátí" někdy slyšel snad každý z nás. Jde o slova legendární Modlitby pro Martu z repertoáru Marty Kubišové
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 15:57  | Reagovat
    Retro: Roku 1988 sloužil jako výsadkář-průzkumník u vojenského útvaru VÚ 8280 v Prostějově. K 1. květnu 1988 byl v hodnosti kapitána velitelem 3. výsadkové průzkumné roty 1. výsadkového průzkumného praporu v rámci 22. výsadkové brigády speciálního určení. --- Jeho osobnost a obličej toho hodně vypovídá. --- Někdy, možná v roce 1951, přišel do třídy RG Židenice v Brně imponující mužský - parašutista. Udělal přednášku o tom co je to parašutistický výcvik a požádal o přihlášky do kurzu. Jeden ze žáků se přihlásil. Když se to poněkud později dověděla jeho matka, tak se dost rozčílila a pravila: „to si tě raději zabiju sama“. Takže jeho výcvik nezačal a skončil.
  • blade  | 26.01.2023 16:05  | Reagovat
    Zajímavější než politika a volební komedie: České tajemno - Voynichuv rukopis - https://youtu.be/J3AXSZh7rV4 Spojení rukopisu s Prahou je v poslední časti videa. Můžete hádat a bádat :-)
  • Jan P  | 26.01.2023 17:36  | Reagovat
    Od Matěje Stropnického to byl záměr. Aby se zjistilo, jak to s mírem Andrej Vážně myslí vážně. Mezi signatáře petice "Mír a spravedlnost" najdeme mimo jiné i jména, která se kámoší s krajní pravicí. S tím by blade neměl mít problém. Jako Prof. Petr Drulák, Prof. PhDr. Jan Keller, CSc.,JUDr. Klára Alžběta Samková, Doc. Radim Valenčík. blade říká: Středa, 25. 1. 2023 v 19:16 https://www.miraspravedlnost.cz/ ta Jak je tam skartovačka Kavan, zeleno-oranž LGBT Stropnický, mifka Konečná atd. tak to nick Gryc snad podepíše
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 18:51  | Reagovat
    DNO II. Podle klubu Babišova prezidentská kampaň překračuje profesní a etické hranice. --- Marketéři vyloučili ze svého klubu kvůli neetické kampani Babišova Prchala TEREZA ŠÍDLOVÁ Foto: ČTK Takhle líbal Babiš Prchala po vítězství v parlamentních volbách v roce 2017. 6:31 Prezidentský kandidát Andrej Babiš na transparentním účtu sám skrývá tvůrce své kontroverzní kampaně. Peníze za „kreativní koncept“ platí firmě, která se specializuje na produkci, nikoli tvorbu a strategii kampaně. Článek Reklamní branže se distancuje od Marka Prchala, komunikačního experta a „maskota“ politického marketingu Andreje Babiše. Ze svých řad ho kvůli způsobu vedení prezidentské kampaně šéfa ANO vyloučil Art Directors Club (ADC). Organizace, která se má zasazovat o zlepšování úrovně reklamy v Česku, poprvé ve své třicetileté historii vyřadila svého člena kvůli činnosti, která je „v rozporu s posláním spolku a jeho zájmy“. ---------- „Používat, a ještě k tomu zcela bezostyšně a účelově, marketing a reklamu k šíření lži, strachu a štěpení společnosti je nejenom amorální, ale zároveň i nebezpečné pro budoucí směřování oboru,“ ---------- uvedl k Prchalově vyloučení předseda ADC David Suda. Podle klubu Babišova prezidentská kampaň překračuje profesní a etické hranice.
  • Zdeněk Gryc  | 26.01.2023 22:38  | Reagovat
    „Kampaň překračuje profesní a etické hranice.“ --------------------------------------------------- Poslední slovo směrem k voličům na Nově nedostali tradičně sami kandidáti, ale jejich manželky. „Připomeňme si slova naší hymny a zkusme se podívat na Českou republiku jako na náš společný domov, ve kterém bychom mohli žít důstojně dál,“ požádala voliče o podporu svého manžela Eva Pavlová. „Budu na tu dobu vzpomínat jako na trochu abnormální, vzhledem k tomu, že jsme zažili, spoustu spontánních pozitivních reakcí od lidí, kteří nás podporovali. Až po emočně vyhraněnou situaci spojenou s osobními útoky,“ zhodnotila Pavlová předvolební dění. Obě ženy, z nichž jedna se stane první dámou, se na konec kampaně už těší. Stejně jako Zdeněk Gryc, který vzpomíná kolikrát za totality slyšel BBC – „dobrou noc a pevnou naději“ --- “ Ať mír zůstává s touto krajinou, strach a svár, ty ať pominou, vláda věcí tvých se k tobě navrátí, lide, navrátí“ někdy slyšel snad každý z nás. Jde o slova legendární Modlitby pro Martu z repertoáru Marty Kubišové.
  • blade  | 26.01.2023 22:56  | Reagovat
    https://youtu.be/Mn9ij3A-2qU
  • blade  | 26.01.2023 23:00  | Reagovat
    https://manipulatori.cz/utok-miroslava-krizeneckeho-na-petra-pavla-kdo-je-miroslav-krizenecky-a-jak-rozhovor-vznikl/ Teď si to vše přeberte :-)

Přidat Komentář Vrátit se nahoru