Reklama
Dnes je čtvrtek 19.09.2024      svátek má Zita
Zpět
Miroslav Tomanec, Ing., MBA

Stavební inženýr, restauratér, vinárník a pivovarník na penzi. Dnes už jenom kavárník a bývalý koaliční zastupitel, aktivně se snažící ovlivňovat chod našeho krásného města.

Dobře se to vyvíjí.

Miroslav Tomanec, Ing., MBA | 15.03.2023 09:21

Rektor úplně otočil a z liknavého přihlížítele se stal aktivní řešitel toho, co v minulosti zanedbal. Protože takhle měl jednat minimálně už v září, kdy se tento proruský šváb postavil na tribunu před freneticky jásající dav s tím zadluženým cvokem ze Srbska, který už je naštěstí v propadlišti dějin.

Vyzval Ševčíka, aby odstoupil sám. Ten si vzal lhůtu na rozmýšlenou do druhého dne. OK. Jenomže v úterý přišel s tím, že se ještě potřebuje poradit se spolupracovníky, kteří jsou na jarních prázdninách, a že to potřebuje protáhnout, aspoň do 30. 3. ... Jasně, to v pondělí nevěděl, že... Takže to ti nežerem. Rektor koná. Okamžitě malý akademický senát (fakulty) - kde projednání je první nezbytnou podmínkou. Tam asi neuspěl, protože tam je pan " národohospodář" pravděpodobně dobře opevněn - ale to neva, není podmínkou. Stačí projednat.

Mezitím Ševčík, samozřejmě jak jinak než s tou správnou vlasteneckou kravatou, šíří dál ty svoje bludy : https://fb.watch/jh4PFunOMS/

To si dejte - náramně to připomíná tu legendární Hanzlikovu scénu z nezapomenutelného českého filmu...."Potřebujete pomoct? ... Máte štěstí, že právě jedu kolem..."

Dneska demoška té části studentstva, kterou ještě nestačil zmáknout a pak už velký akademický senát (celé školy) s definitivní platností...No a ruská pátá kolona rychle peticí na jeho podporu - není divu, bude to rána přijít o takto postaveného koně. No a hlavní petenti (...no spíše pacienti...) - světě div se - Rajchl a Zwyrtek. Kdo jiný.

No a mezitím vychází najevo, co tento proruský"docent" ty studenty vlastně učí... :

* Covidismus - Snaha o nastolení nového společensko-ekonomického zřízení na základě průběhu tzv. pandemie Covid-19 v letech 2020-2021.Nová ideologie vycházející z tzv. Great Reset (Klaus Schwab, Bill Gates atd.) a Green Dealu. Za cíl má:přerozdělení bohatství, útok na soukromé, resp. osobní vlastnictví,omezení individuální svobody, manipulace a ovládnutí velké části obyvatelstva, za pomocí mediokracií vyvolaného strachu u většiny světové populace.

*Kritické myšlení ve společenských vědách v podmínkách nastupující cenzury - ve spolupráci  prof. Ing. Petr Drulák, Ph.D.,

No a teď si představte že toto nejen přednáší, ale také z toho i zkouší, čímž nutí studenty aby se to naučili a osvojili si to...

Prostě snaží se jenom produkovat další a další nové ševčičky stejně smýšlející.

Pokud má naše demokracie odolat, tak tento člověk už se k mladé generaci ve školství na jakékoliv úrovni nesmí ani přiblížit!

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

„Putinovi kručí v břiše a má chuť na obilí na Ukrajině“ 17.09.2024
POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024
MEMENTO 21.08.2024

Poslední komentáře

apteka-russia.ru: My, občané Protektorátu (1/3)
ztaletzmre: My, občané Protektorátu (1/3)
BryanRoors: My, občané Protektorátu (1/3)
Migueledige: My, občané Protektorátu (1/3)
zdenek gryc: Rozepře

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

7 komentářů

Přidat Komentář

  • Svatopluk Beran  | 15.03.2023 10:55  | Reagovat
    DOPORUČUJI PANU TOMANCOVI I PANU GRYCOVI NÁSLEDNÉ VIFDEO K VLASTNÍMU POSOUZENÍ A K UVĚDOMNĚNÍ SI TOHO CO SE VE SVĚTĚ DĚLO DĚJE A BUDE PRAVDĚPODOBNĚ DÍT. SAMOZŘEJMĚ SI KAŽDÝ MŮŽE UDĚLAT SVŮJ VLASTNÍ POHLED. NEJEDNÁ SE O RAKUŠANŮV A TÍTO FIALOVÉ VLÁDY NAŘÍZENÍ CO SI MÁ A CO SI MŮŽE A CO SI NEMŮŽE ČESKÝ OBČAN MYSLET NEBO PROSAZOVAT V DEMOKRACII. V PODSTATĚ SE TAM NEJEDNÁ O NIC JINÉHO NEŽ TU PŘES DVACET LET TVRDÍM I JÁ. SAMOZŘEJMĚ ZE SEBE NEDĚLÁM BOHA ALE JEN ČTU, SLEDUJI SVĚT A PŘEMÝŠLÝM, NENÍ TAM JEDINÁ VĚC KTEROU BYCH TU UŽ BĚHEM TĚCH DVACETI LET NEZVEŘEJNIL. https://www.youtube.com/watch?v=UHrAkeLTgxU
  • Svatopluk Beran  | 15.03.2023 11:30  | Reagovat
    OSOBNĚ SE DOMNÍVÁM ŽE PRVNÍ CO BY MNĚLO V ZÁJMU NAŠÍ REPUBLIKY PO DEMISI NEBO PÁDU TÉTO ZRÁDNÉ PĚTIKOALIČNÍ VLÁDY, PLUS PRAVDĚPODOBNÉHO VÁLEČNÉHO ZLOČINCE, ČESKÉHO PRESIDENTA PETRA PAVLA, VYGENEROVANÝCH ZA PODPORY UŽITEČNÝCH ID.OTŮ Z MILIONU CHVILEK PRO DEMOKRACII A ZŘEJMĚ I AMERICKÉ AMBASÁDY V ČESKÉ REPUBLICE, TAK JAKO PRVNÍ BY MĚL ZAZNÍT POŽADAVEK NA ZRUŠENÍ DOKUMENTU VYTVOŘENÉHO MINISTRINÍ VÁLKY ČERNOCHOVOU, O PRÁVNÍM NADŘAZENOSTI AMERICKÝCH OBČANŮ NA ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY NAD ČESKÝMI OBČANY. JINAK TO MŮŽE ZNAMENAT NEJEN PRO MNOHÉ Z NÁS TO SAMÉ, CO PROVÁDĚLI KOMUNISTÉ ZA SOCIALIZMU V PADESÁTÝCH LETECH. TENTOKRÁT ALE NEBUDE PODPORA Z RUSKA, NÝBRŽ OD NEODSOUDITELNÝCH ZPRAVODAJCŮ A VYŠETŘOVATELŮ Z AMERICKÉ CIA ZA PODPORY RAKUŠANA. A JEDNOU JEDEN RAKUŠAN UŽ DOKÁZAL UDĚLAT VE SVĚTĚ VELKOU DÍRU.
  • blade  | 15.03.2023 17:28  | Reagovat
    :-) ... jj, dobře se to vyvíjí > https://www.facebook.com/watch/?v=197723902885702 (pustit zvuk u videa) Adiós !
  • Jan P  | 15.03.2023 18:56  | Reagovat
    Bohužel, ekonomicky pohled děkana Ševčíka na svět, sdílej všichni ti(včetně autora blogu), co se nad tím pohoršujou.
  • jihlavák  | 15.03.2023 19:14  | Reagovat
    Rakušan by měl také vyslat jasný signál, jak mají lidé nahlížet na ukrajinské tanky pomalované fašistickým křížem. Zda máma fašistický kříž uctívat a velebit jako úkačka nebo odsoudit. Za propagaci fašismu u nás hrozí 1- 5 let natvrdo. Nerad bych se dostal do nějakého průseru.
  • Svatopluk Beran  | 15.03.2023 19:22  | Reagovat
    ODS A JEHO STAROSTOVÉ, TENHLE JE KONKRÉTNĚ Z ŘEPORYJÍ. RADOST NASLOUCHAT KAMARÁDA PANA SENÁTORA VYSTRČILA. https://www.youtube.com/watch?v=CkCBnPUiBOA
  • Svatopluk Beran  | 18.03.2023 19:28  | Reagovat
    Výpověď muže napadeného policí. https://www.youtube.com/watch?v=1lYoqGnJWBQ