Reklama
Dnes je pondělí 16.09.2024      svátek má Ludmila
Zpět
Miroslav Tomanec, Ing., MBA

Stavební inženýr, restauratér, vinárník a pivovarník na penzi. Dnes už jenom kavárník a bývalý koaliční zastupitel, aktivně se snažící ovlivňovat chod našeho krásného města.

Odměna.

Miroslav Tomanec, Ing., MBA | 30.10.2023 22:11

Zastupitelstvo našeho města zítra svým hlasováním, samozřejmě rozhodujícími hlasy místních ODS a ANO, vyšle do čela svého finančního výboru paní

Karolínu Koubovou.

Nepoznal jsem za svůj život v lokální politice proradnější dámu. Pro ni samotnou je to konečně zasloužená odměna naší současné vládnoucí koalice za její výrazný podíl na naši dnešní městské vládě ODS/ANO. Odpovídající funkce.

Uvědomil jsem si to plně o sobotním večeru, když jsem po dlouhé době spatřil pana Milana Uhdeho. A připomněl jsem si, jak jsme ho společně poslouchali po naší zdejší radniční defenestraci panem Výborným iniciovanou, kterou se poprvé místní slouhové estébákova hnutí protlačili do čela naší radnice. Díky demokratickým stranám.

Pan Uhde tehdy vedl polemiku na téma… proč jenom naší ambiciózní politici na všech úrovních jsou tolik, tolik jenom vedení touhou opět uspět v dalších volbách, jenom vyhrávat. Za každou cenu.Proč alespoň částečně a někde nepřeváží to, kam chceme směřovat, co chceme v budoucnu dosáhnout, jaké chceme prosazovat hodnoty.

A to jsme si slíbili, že se takovými býti pokusíme. Ovšem stačilo pár let, přivonění k moci - a všechno, úplně všechno bylo jinak. Velkou šanci nasměrování od stranického k občanskému řízení města jsme společně promarnili i tím, že tato dáma pošlapala ve své funkci co mohla.

Proto považuji její zítřejší volbu za ostudu našeho královského města.

PS. : …ale co my víme, třebas se v ní samotné ještě pohne svědomí...

Blog Jihlavské listy

Úvod blogu
Podmínky užívání blogu

Autoři

Archiv


Poslední příspěvky

POVODEŇ 15.09.2024
Poštovní schránka v těchto dnech: 09.09.2024
PRÁVĚ DNES 27.08.2024
MEMENTO 21.08.2024
SRPEN 1968 21.08.2024

Poslední komentáře

Anthonyastom: Invazi v Normandii podporovali ze vzduchu i českoslovenští piloti Dnes 5. 6., 5:00 K pobřeží Francie dorazila brzo ráno ohromná flotila plavidel, kdy válečné lodě doprovázely vyloďovací čluny. Před osmdesáti lety, 6. června 1944, se vylodili v Norm
LieseVew: My, občané Protektorátu (1/3)
zdenek gryc: PRÁVĚ DNES, ABY BYLO JASNO
zdenek gryc: POVODEŇ
zdenek gryc: POVODEŇ

Můj Blog

Přihlášení do blogu
Registrace na blog
Reklama

5 komentářů

Přidat Komentář

  • Sivák Oldřich  | 01.11.2023 11:23  | Reagovat
    Kdopak Koubovou do královského město přivedl, kavárníku?
  • Svatopluk Beran  | 03.11.2023 09:20  | Reagovat
    JE TO ÚPNĚ JEDNODUCHÉ - LIDÉ JSOU STÁLE STEJNÍ, LIDÉ SE NEMĚNÍ. JE TO OPĚT JAK ZA SICÍKU ,,V SYSTÉMU,, --------------------------------------------------------------------------------------------- NOVÉM SYSTÉMU SE VŠAK POSUNULA JEN ,, ORÁLNÍ SVOBODA,, I KDYŽ I TADY PANE TOMANEC JSTE VY PŘESNÝ DŮKAZ TOHO, ŽE JSOU VÁMI MYŠLENKY JINÝCH, KTERÉ NEJDOU Z VLÁDNÍ PROPAGANDOU A PŘEDSTAVAMI VAŠEHO VNÍMÁNÍ SVĚTA, MYŠLENKYMI NESLUČITELNÝMI S VNÍMÁNÍM ,,RÁDOBY VÁS, JEDINÝCH SAMOZVANÝCH DEMOKRATŮ,, A DÁLE JE TU NOVÁ MOŽNOST ATO ŽÍT NA NEKRYTÉ PROSTŘEDKY SMĚNY - TEDY NA DLUH - TEDY NA FINANČNÍ KOMODITNÍ VIRTUALITU. -------------------------------------------------------------------------------------------- MINULÝ SOCIALISTICKÝ SYSTÉM O MORÁLCE HOVOŘIL, ALE NEPLNIL JÍ. DNEŠNÍ NEOLIBERÁLNÍ AMORÁLNÍ SYSTÉM, KDY NAD LIDSKOU MORÁLKOU JE MNOŽSTVÍ NASTŘÁDANÝCH PROSTŘEDKŮ SMĚNY V INFLAČNÍM DVOPROCENTNÍM AMERICKÉM SYSTÉMU - ŽITÍ NA DLUH - JE LETADLO, VE KTERÉM LETÍ OMEZENÝ POČET LIDÍ V PRVNÍ TŘÍDĚ. A JAKO DALŠÍ JE NA PALUBĚ LETADLA JEŠTĚ OBSLUŽNÁ ELITA. NO A TI SE SNAŽÍ DOSTAT DO TOHO LETADLA VŠEMI PROSTŘEDKY, PROTOŽE MORÁLKA NENÍ ŽÁDOUCÍ, TA TOTIŽ PRZDÍ EKONOMIKU ŘÍZENOU TĚMI LETÍCÍMI V PRVNÍ TŘÍDĚ. PAK TADY JEŠTĚ NESMÍME ZAPOMENOUT NA TEN OSMI MILIARDOVÝ PLEBS POD LETADLEM, KTERÝ DOSTAL TO ÚŽASNÉ AMERICKÉ PRÁVO ORÁLNÍ SVOBODY, SI DOLE BROUKAT CO SE MU ZLÍBÍ. :)
  • Zdeněk Gryc  | 03.11.2023 11:48  | Reagovat
    Zajímá v JL někoho váš názor? ------------------------------------------ Zajímá v práci někoho váš názor? Můžete říct nadřízenému, co si myslíte? Česká platforma spojuje příjemné s užitečným SEZNAM ADVERTORIAL Foto: shutterstock.com Aplikace JOBka umožňuje oslovit všechny zaměstnance na jejich mobilních zařízeních, a to zejména ty bez přístupu k e-mailu 23. 10. 8:00 Až sedmdesát procent zaměstnanců nesedí v kanceláři. Často nemají pracovní e-mail ani rychlý přístup k aktuálním informacím o dění ve firmě. Článek Je to často právě neinformovanost zaměstnanců, která vede k nespokojenosti, nižší loajalitě, vyšší chybovosti či menší výkonnosti. Proč nevyužít mobilních telefonů, které má každý ve své kapse? Tak uvažoval Marek Ander, idea maker české platformy JOBka. Z vlastní zkušenosti totiž velmi dobře věděl, že udržet spokojenost zaměstnanců v práci je nadmíru důležité. Ne vždy jde totiž nutně jen o peníze či možnost kariérního postupu, co drží skutečné talenty na svých pracovních místech. „Důležité je ukázat, že nasloucháte,“ říká Marek Ander. --- Jediný nepřímý pohled do ciziny jsme ve Stavoprojektu měli, přes asi tři zahraniční časopisy. Tuzex peníze jsme dostali, že jsme prodali našeho provozáře Leopolda Havlíka, kdysi kapitána anglické armády „Zahraničnímu obchodu „ Polda, dělal průzkum turistických možností na pobřeží severní Afriky. Havlík chodil na výslechy na Ministerstvo vnitra do Prahy. ZG chodil na STB Jihlava. Zavolali telefonem většinou v 9:00, přijít v 11. V jednom z těchto časopisů byl článek a fotografie, že v Japonsku z podobných důvodů, jak se hovoří přirozeném článku, nechali udělat gumové figuríny / aby si zaměstnanci neublížili / ředitele a jeho náměstka a že zejména při odchodu z práce, je pro některé zaměstnance vhodné, aby je několikrát kopli do p*****
  • Svatopluk Beran  | 03.11.2023 18:00  | Reagovat
    Zdeněk Gryc říká: Pátek, 3. 11. 2023 v 11:48 Zajímá v JL někoho váš názor? —————————————— Zajímá v práci někoho váš názor? Můžete říct nadřízenému, co si myslíte? Česká platforma spojuje příjemné s užitečným SEZNAM ADVERTORIAL Tak uvažoval Marek Ander, idea maker české platformy JOBka. Z vlastní zkušenosti totiž velmi dobře věděl, že udržet spokojenost zaměstnanců v práci je nadmíru důležité. Ne vždy jde totiž nutně jen o peníze či možnost kariérního postupu, co drží skutečné talenty na svých pracovních místech. „Důležité je ukázat, že nasloucháte,“ říká Marek Ander. NO SMOZŘEJMĚ ŽE BUDE PODNIKATEL NASLOUCHAT KAŽDÉMU ZAMĚSTNANCI PŘES APKU :) :) :) ACH BOŽE, DO ČEHO JSI TO DAL TAKÉ DUŠI????????????????????????????????????
  • Zdeněk Gryc  | 03.11.2023 18:29  | Reagovat
    STÁŘÍ a SLUŠNOST, jako politická zbraň ---------------------------------------------- Svatopluk Beran říká: Středa, 1. 11. 2023 v 8:46 ... STARÝ MUŽI POKUSTE SI TO ZAPAMATOVAT. ------------------------- Dvořák říká: Středa, 13. 3. 2019 v 10:47 Možná se budu opakovat… …….. Umřít v osmdesáti není tragédie,ale slušnost. ………… Jiří Sovák